Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 067
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  Така като ви чета, май моите мушмулчета са едни от малкото, които още не говорят. Но забелязвам някакъв напредък, надявам се скоро да има и резултат от опитите, които правят. Но пък как се катерят, направо откачам.
   За рождения им ден ние им купихме колелета, от тези с помощните гуми, с най-малкия диаметър на гумите. Още не могат да ги карат, но се надявам на пролет вече да успеят. Всъщност Ваня успява леко да го кара, като натиска педала малко напред, после връща назад, и пак напред и така  Simple Smile
   Какво друго да споделя, аз още не съм се върнала на работа, но сега след морето септември месец ще тръгват на ясла и се надявам най-късно на пролет да съм работеща мама вече и аз. Иначе отдавна си пуснах и неплатената отпуска. Все още се кърмим и така като гледам няма изгледи скоро да се отбият. Точно преди рождения ден бяха болни от вируса с повръщане и разстройство и отново увеличиха броя на кърменията, но надявам се до няколко дни отново да останем само на сутрин, обед и вечер. Надеждата ми е и покрай яслата да ги намалят  Simple Smile

# 16
Aila   възхищавам ти се че още кърмиш.  Hug  А за говоренето не се притеснявай - не сте само вие. Тони е основно на мама, тати ако иска и другото се нуждае от превод.  Wink  Ще проговорят и те.
А снимки от рождения ден има ли?

# 17
# 18
# 19
  • гр.София
Честит празник на Токи и на Дриймс! Дриймс, нека е добър, здрав, силен, умен,красив, абе-най-най-...!

За протокола-и ние сме от неговорещите.

Утре ли е РД на Гого? И на Яна знам,че е след 16 -ти,но кога точно?

# 20
Dreams-че, честит ти рожденник! Да е жив и здрав Токи и много щастлив!  Hug  Hug  Hug
Днес и моето момче стана на "д*е" годинки. Сега се прибираме. Правихме си празника на открито и беше много забавно. Снимки - утре  Grinning.

# 21
Ади да ти е жив и здрав рожденика! Я каква хубава снаха ти е харесал. Wink

А така, признавай те си. Mr. Green И почерпки приемаме.

newsm78 Утре мисля че бяха Гого, Нори на Мадонката и Сами на Гъбка. Дано не бъркам датите. Thinking

# 22
  • Sofia
АДИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ХУБАВОТО МОМЧЕ!

Като гледам как сваля готини мацки като Найа, няма да остане без мамадми около него!!! Laughing

# 23
Честит Рожден ден на Токи и на Сашето.Да растат здрави,умни и силни момчета.

На Дриймсчето и на Адрианска пожелавам  много ,много щастие и любов в семействата им!!!

# 24
  • София
на всички сладки августинчета, които пропуснах, докато бяхме морски, и най-вече на днешните!  Hug  bouquet Heart Eyes
Утре ще пиша и чета повече, сега ми се спи  Blush Само да ви споделя - много се радвам, че вече сме вкъщи.  Grinning Дали ще единствената мрънкаща след "почивка" Rolling Eyes
Лека нощ и много целувки от нас!  Hug Hug Hug

# 25
  • варненка от София
Привет и от нас, пропуснах май доста рождени дни, имени дни...

Сърдечни поздрави за Пепър, за малките рожденици - Токи, Сашко и другите знайни и незнайни празнуващи.

Целувки и прегръдки отново със закъснение за поне двете Марии, за които се сещам - Айла и Мадонка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Ние се завърнахме от София, като по пътя се отбихме за две вечери и в Търново, снощи бяхме и на звук и светлина, очарована съм, а Шушето е запленена от цялото шоу, обяснява на всеки за светлините, лампите и музиката. По пътя успешно се научи да дъвче дъвка и вече няма отърване от това, "джвака" като пубер и е много смешна как бърчи нос.

Аз сега ще оправям багажа и ще стягам сакчето за утрешния плаж, лека нощ за сега  Hug

# 26
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ТОКИ и САШКО! (с мъничко закъснение)  newsm59

Adrianska, Dreams, честит празник!  bouquet

Aila, много са пораснали госпожиците.Да са ви живи и здрави! Peace
Marulka_s, и Вики от скоро дъвчи дъвка, сега се учим да не ги гълта, а да ги плюе.Обаче като се сети, че иска дъвка не приема отказ, за това сега имам навсякъде оставени по едно пакетче дъвки Орбит диня.
Нори, купихте ли подарък?
И ние днес бяхме в Джъмбо да избираме подаръци.Вики беше много впечатлена от магазина, а и ние де.Тръгнахме си от там с три подаръка - кухня, количка за кукли и чин и куп други дреболии. Simple Smile

# 27
Честит рожден ден и от мен на чаровниците Токи и Сашко!
Да пораснат здрави,умни и красиви мъже и да станат истински дже  bigdance2 nbirthday  uraнтълмени
  Wink Heart Eyes Hug

Ние сме от много говорещите ,но който ме познава няма да се учуди защо  Blush Embarassed Mr. Green
Днес направи цяло изречение :"Мамо,ела катим в парка!"(кати =разходка)
"Мамо дай папам мако!",много често когато вали и повтаря :"дъж,моко,моко там ,не катим"
Или пита подред :Къде мама?,Къде тати?,Къде Ики?
"Ели пие ок" и разбира се :Айде ам-ам!,което е покана да се кърмим ,защото и ние сме в положението на Ваня и Ники ,търсим си мама най редовно,явно понеже тук ясли няма ,ще откараме до 1ви клас  Mr. Green
Те са станали толкова големи ,много красиви и нежни госпожици,а Вики е голям образ  Heart Eyes Hug
Много хубави снимки,сега чакам с нетърпение Сашковите  smile3508
Елфче филма с деца на море ми е много добре познат и те разбирам напълно,както каза една моя позната "Добре де тъкмо ви порасна детето и можете да се насладите на живота ,защо си го причинихте пак " Mr. Green
Май съм голям мазохист  Laughing

Анди лек път!  car003

# 28
  • у дома
Честит Рожден Ден на вече порасналите Гого, Сами, Вики и прекрасната Нори! 
 ura  Gift newsm59
Честит празник на страхотните им майки Andy, gybka111, MimSss и Мадонаnewsm51
За мен е чест, че ВИ познавам лично

ЧъРъДъ и на чаровният Сашко на патерица  ura  Gift  Честит празник adi  newsm51

Aila, госпожиците са прекрасни  Hug  bouquetElwing, чакаме разказ в картинки  Hug  bouquet MamaMargo  Hug

# 29
Честит рожден ден на Гого, Сами, Вики и прекрасната Нори! Много здраве и безгрижно детство!
  bigdance2 Tada

Общи условия

Активация на акаунт