Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 096
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мда затова аз не гладя. Купувам дрехи, които се носят без гладене.  Mr. Green

# 76
  • София
 Laughing и аз не гладя Whistling

# 77
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРЕДНИТЕ РОЖДЕННИЦИ  И НА ТЕХНИТЕ МАМИ bouquet    bouquet

Вст,миличка страхотен ужас си изживяла,знам какво е и не го пожелавам на никой,а дано и на Вас повече никога да не Ви се случва  Peace Praynig
Блу,дано и мъжа ти да се оздравее по-бързо  Peace
Момичета на Вас,разрешиха ли Ви отпуска колкото сте писали при подаването на молбата  Rolling Eyes,аз искам 40 дни,ама неискат да ми ги дадат,казват че 20 ми стигали  Twisted Evil,а на мен изобщо не ми стигат,понеже от яслата ми казаха,че до края на м.октомври трябва да съм на разположение  Laughing
В петък чакам да ми излезе Заповедта и ако наистина не са ми дали всичките дни,идея си нямам кой ще гледа Даяна (аз имам натрупани 100 дни отпуск)  Party,освен да им ги пускам по 20 дни,та да са доволни  Mr. Green
Днес следобед не ми се излиза,свърших си всички задачки за деня и сега си пия кафето пред компа  Laughing

# 78

Аз гладя най-много 2 пъти в седмицата  hahaha

# 79

Аз гладя най-много 2 пъти в седмицата  hahaha

Grinning И аз гледам да гладя веднъж седмично, но тези жеги ми убиха и без това малкото количество желание. И днес не намерих време.  Mr. Green Докато просна пералнята стана време да будя Тони. Тъкмо ще събера и от това пране каквото има за гладене. Wink Mr. Green

# 80
И аз мразя да гладя.Процедирам като Nana77 с нашите дрехи.На Вики все още ги гладя, ама по на често и по малко. Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДАНИЕЛ и ЙОАН! newsm59
Да растат весели, умни и послушни деца!

Pepejeans, Mamajeni, честит празник!   bouquet
Нори, хи-хи, и ние така.
Vst_80, много страшно, добре че всичко е наред сега. Hug
Blueeye, бързо да се оправяте с таткото! Peace
Millena, добре дошла!   bouquet

# 81
Архива проработи. Hug Вече си копирах списъка. Wink

# 82
  • гр.София
Архива проработи. Hug Вече си копирах списъка. Wink

И аз Grinning
 Но много ми се спи и няма да мога първа да поздравя една утрешна рожденичка.

# 83
  • София
и аз си го копнах  Mr. Green
за гладенето - гладя дрехите, които обличаме за деня, ако изгладя цялото пране, след престоя в гардебора ще станат в същия вид  Crazy  Blush Embarassed хем не ни стига място за дрехи, а хем няма какво да обличам, как става това  newsm78 Joy
Мис, на мен не ми дават изобщо платената отпуска, а имам доста за 2те год. Пуснах неплатена  Confused
Иначе и Иво днес заспа в 15.30, аз полегнах с него към 17ч и сме откарали до 19ч  ooooh! Ще броим звезди тая нощ май  Mr. Green

# 84
  • София
Честит рожден ден на Вики и Мария! Heart Eyes Да са здрави, щастливи, все така чаровни и много обичани! Честит празник, Ембър и Диана Димитрова!    bouquet

Честит рожден ден и на Диана Димитрова! Страхотно съвпадение!  Grinning Hug Много здраве и щастие с любимите хора ти желая!

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ВИКИ! ДА МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА!  

EMBER честит празник и много радости с малката красавица!

Честит рожден ден на Мария и мама Диана! Много здраве и късмет!

# 86
  • у дома

Честит Рожден Ден НА ПРЕКРАСНАТА ВИКИ! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА и ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА!   ura  Gift Tada
Ember честит празник и много радости с малката красавица! newsm51
Честити Рождени Дни на Мария и мама dianadimitrova! Много здраве и късмет!  ura   Gift ura newsm51

Kaili  Blush Mr. Green  Hug

аз пък си пуснах 30 дни платена отпуска и засега нямам проблем, поне не са ми казали, че има  Thinking Laughing всъщност  като отида за пари на 25-то число, ще видим как стоят нещата  Thinking Elwing, много тъпо положение при теб  Confused все си мисля, че нямат право да ти отказват натрупаната платена отпуска  Close

# 87
Честит рожден ден на красивата и чаровна Вики !Да е здрава ,весела и игрива!
Ембър честит празник и на теб с пожелание за много нови щастливи моменти в твоето семейство!

Честит рожден ден и на Мария и майка и Диана!Да са много здрави и много щастливи!Това му се вика късмет наистина  Heart Eyes

# 88
  • Някъде там...
Честит рожден ден на всички малки палавничета, които пропуснах тези дни, но нямах никакво време за компа.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ! БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЕМБЪР!

Благодаря на всички за пожеланията за рожденния ден на Вики!   bouquet
Празнувахме в кварталното заведение, не е много подходящо за целта, но пък там си се чувстваме като у дома си. Децата се налудуваха, нищо не хапнаха, както си и знаех Simple Smile Вики получи много подаръци и вече наистина е заринат от играчки, вече незнам къде да ги слагам, толкова са много, автопарка му се увеличава доста  Mr. Green
Вечерта празнувахме вкъщи с баби, дядовци и приятели, че нали имаме двоен празник на 17-ти. Мъжа ми нали и той е роден на тази дата, та сутрин детски рожден ден, а вечерта за възрастните  Mr. Green  Та Вики пак много подаръци. Иначе ние му взехме един волан, не е скъп, но той сега в момента не е за нищо по-скъпо, ето такъв http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3012
А от всички подаръци, които получи Вики , се радва най-много на една китара , с нея става и ляга  Mr. Green, но е  много интересна, с разни копчета с мелодии рок и поп, жици  Mr. Green
и има към нея едни очила с микрофон и като ги включи към китарата и светят и той говори по микрофона и е голям смях с него Joy
Та такива ми ти рожденни трепети  Mr. Green

Сори че не съм чела почти всичко, но нямах никакво време тези дни.

Айде лек ден!

# 89
Благодаря ви много, момичета! Hug

Хайде да почерпя!  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мария и Dianadimitrova! newsm59

MimSss, а снимки няма ли да има? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт