Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 090
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Вики и Мария!  Да са много здрави, щастливи, все така чаровни, усмихнати и много обичани!

Ембър, нацелувай принцесата от нас  Heart Eyes Hug
Честит двоен празник на dianadimitrova!   bouquet

# 91
  • гр.София

Честит Рожден ден на Вики и Мария!Да растат здрави,щастливи и чаровни госпожици!
 Ембър,много -много да ви радва сладурката!

dianadimitrova, ЧРД с най-добри пожелания!

# 92
Честит рожден ден на малките Вики и Мария и на голямата Диана! Много здраве и щастие и незабравими моменти!
 newsm59   dance   newsm59   Tada   newsm67   baloni
Ember, dianadimitrova,   bouquet!
Vst_80, радвам се, че всичко е завършило добре  Hug.
Мимс, ще чакаме снимки на малкия музикант. Стана ми много интересно да го видя с очилата и микрофона  Peace.
Мис, аз си пуснах 32 дни отпуск, пък да видя дали ще ми стигнат. Защото си правих планове да тръгнат от 1-ви септември, а днес ходих до ДГ и ми казаха най-рано от10-ти.  Rolling Eyes
Да ви се похваля, Сашко вече втори ден е без биба. Казах му, че кучето на съседите я изяло  hahaha. Първият ден на обед му беше забавно, но вечерта рева около 40 мин., но накрая заспа. Вчера беше по-добре, пита ме само по веднъж и на обед и вечерта. Ще видиме днес, но мисля, че я забрави вече   Laughing.

# 93
 Честити Рожденни дни на малки и големи.Да са много здрави и щастливи!!!
Добре дошла на адашката Милллена.  Wink

Аз бях за 2 дни до Турция и днес си взех Марти от нашите.Там беше 40гр.Много обичам жегите,ама ми дойдоха в повече.Важното е ,че свършихме работа.

Вст-много неприятен инцидент.Дано не се повтаря!
Елфче-не ме питат дали Марти е по-голяма,защото тя си е дребничка за възрастта-няма и 12кг.Но нонстоп ме питат дали ходи на детска градина,защото знаела много песнички и игри..,а напоследък и много почна да говори.Аз гордо отговарям,че си я гледам сама и аз съм си я научила на всичко.  bowuu

Марти казва на пръчката  много ясно "п* тка" и днес като се е развикала в парка-"Дай п*тка,дай п*тка.... "и един баща я чу и и вика "И аз искам- дай п*тка,ама няма." Умрях и от смях и от срам. Embarassed  Joy Embarassed hahaha Embarassed Joy

Сорри за нецензурният ми разказ.

# 94
 Joy Joy Joy Joy Joy
Еххх, Миленка, как ме развесели само  Laughing Hug

# 95
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy
Еххх, Миленка, как ме развесели само  Laughing Hug
и мен  Joy Joy Joy  Hug
Честит рожден ден на Яна, Марио и Цветан! Да са здрави, усмихнати и много щасливи! Нори, Цвети, Сирен - честит празник!   Hug  bouquet

# 96
  • гр.София
Честит празник на чаровната Яна ,на Марио и на Цветан!Весел празник с много подаръци!

Милена,чудесно ми дойде порцията смях!
  А Марти наистина е фина госпожица.

Вст, радвам се да те видя с нов аватар!

Адрианска, браво на Сашко! А кучето на съседите в безопасност ли е Simple Smile?

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 02:11 от blanc

# 97
Честит рожден ден на Яна, Марио и Цветан!

Блан  Hug

А кучето на съседите в безопасност ли е Simple Smile?
Joy Joy Joy
Ади, браво на Сашко  Peace Сигурно ще е за постоянно - вече са големи дечицата и разбират много  Laughing
Днес Лори ни научи имената - да ви се представим - Уаня и Уайлооо  hahaha

# 98

Милена и мен ме разсмя  Blush Laughing
ВСТ80 ,приятно ни е да се запознаем ние сме :Аниьо,Го ,Ики и Елика  bowuu
Браво на Сашето ,кога ли ще вляза и аз в запаса  Rolling Eyes

# 99
  • София
Какво направихте, бе хора, цяла нощ ли не спахте?  Laughing Благодаря ви за сърдечните пожелания Hug

Ето от сутринта да ви почерпя трюфели за здравето на моето момиче! Следпобед ще слагам тортата и пиячката, та дано се пораздвижи малко

темата Joy

mmilena Joy много ми стана весело !

# 100

Ммиленка разсмя рано-рано.  Joy А Марти на снимките наистина изглежда като голямо момиче.

Много съм щастлива тези дни, защото сестра ми се прибира по-рано от САЩ.  newsm68 Пристига точно за рождения ден на баща ми и ще им направим страхотна изненада,защото никой незнае че се прибира. Този път ще успеем да се съберем цялото семейство за юбилея на майка. Вече трудно се събираме всички, но сме се разпръснали из страната и извън нея. За рождения ден на Тони ще сме почти всички и пак се очакват много подаръци.
В събота заминаваме при нашите и от сега се пазарят при кой да спи Тони. Mr. Green

Много говорят дечицата. Искам вече и с Тони да провеждаме разговор, без да се чудя какво иска да ми каже. Ще проговори и той, но е много смешен като почне нещо да си обяснява на неговия език и да клати сериозно глава. Laughing
Лек ден на всички! Hug

# 101
  • София
Привет!  Simple Smile
Вст, радвам се да те видя с нов аватар!
Peace Hug
Моят Уайло пак не иска нищо да яде и съм се видяла в чудо  Rolling Eyes
Кайли, и нашите понякога си правят устата да им оставя Иво да спи там, ама не знаят какво си пожелават  Laughing
Аз пък от Ани, минах през Аника и сега съм Аничка  Grinning И много рядко - мама  Rolling Eyes
Сънувах, че имам пък момченце, не беше лошо усещане Blush

# 102
  • варненка от София
ЧРД и от нас на Яна, Марио и Цветан!

Желая им безгрижно детство с много усмивки и игри!

Аз нещо нямам настроение тези дни, имам ядове с едната гърда и вече какво ли не си мисля, та днес съм на мамолог, стискайте ми палци. Вече сънувам какви ли не глупости и се надявам да не се сбъдват сънищтата ми, защото....  Cry

Иначе при нас е напрегнато лято, гости и пак гости, в събота сме на сватба, между готвенето и посрещането на гости се случва спешни преводи да правя от днес за днес и вече не ми издържат нервите и силите.

Иначе Шушелита е добре, расте, щурее, капризничи и все познатите неща. При нас не пръчката е пеперудката е п*тка и вечер след баня и масаж крещи кий п*тката, кий п*тката, та бързо обуваме гащите и я крием пустата пеперудка. А иначе семейството ни се казва тати Тосо, мама Тиси и тя е Тети, а мама й казва Туше. Знае си и трите имена Тети Тодо Нова (Стефани Тодорова Иванова Mr. Green)

# 103
  • София
Марулка, дано всичко е наред!  Praynig Стискаме палци!  Praynig Peace Hug

# 104
Марулка, дано всичко е наред!  Praynig Стискаме палци!  Praynig Peace Hug
Praynig Hug Hug Hug
Знам, че е трудно, ама не го мисли предварително, миличка  Hug Прегръщам те силно и ще чакам с нетърпение да се включиш с добри новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт