Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 086
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЯНА, МАРИО и ЦВЕТАН!  ura newsm59  ura

Нори, Cvetyab, Siren, честит празник!  bouquet

MmilenaJoy
Marulka_s, стискам палци за добри новини! Peace

Вчера изкарахме много добре празника, много деца, много подаръци.Вики беше във вихъра си.Тръгнахме си чак към 23:00 часа от заведението и Вики вървя пеша до вкъщи (това е около 15 минути нормален вход) с един от подаръците в ръка. Crazy Така се беше превъзбудила, че едва я сложихме да спи.
Надявах се поне да поспи по до късно сутринта, ама - не.В 7:00 часа ме събуди с "Мамооо, пишшш!" ooooh! Simple Smile

# 106
  • София
Марулка   Hug Hug Hug

В този дух на разговора Кало казва, че се казва: Кулуан Тито (Калоян Христов) и живее в Дуджба  Mr. Green Иначе иска от баща си да му сложи "лак на нотите", при което Супер Митко позеленя  hahaha и тръгна да му обяснява кои точно представители на мъжкия пол си слагат лак на ноктите, от което аз пък  Joy

# 107
БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Честит празник на всички дечица и техните семейства ! Приемете нашата виртуална почерпка  newsm38  cheers  hbday

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, МАРИО И ЦВЕТАН - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ МНОГО ПАЛАВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА      nbirthday  bigdance2

Нори, Cvetyab, Siren, - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК    :    bouquet  bouquet  bouquet

Марулка,надявам се че всичко ще е наред,не се притеснявай предварително  Peace Hug
Миленка,Марулка,разсмяхте ме много,даже пак се върнах да го прочета и немога да спра да се смея  Joy Joy Joy
Елфче,не ти е лош съня,ама аз ще стискам палци за госпожица  Peace Heart Eyes
Вст и на мен е приятно да се запознаем  Wink,ние сме Геи и Миши  Laughing
Нана и ти ме разсмя,ама той Кало ще го разбере Супер Митко,да знае  hahaha
Момичета,вие правихте ли изследвания за яслите  Rolling Eyes,аз съм взела направление,ама се чудя кога да започна да ги правя и майче ще оставя за към 1 септември  newsm78
Приятен ден  Hug

# 109
miss_74 изследванията важат 2 седмици ако не се лъжа. newsm78Ще попитам една колежка,която работи в ясла за сигурна информация. Така че не бързай да ги правиш. Стават за 3-4 дни готови.

Марулка надявам се изследванията да са ти добри.

Елфче важно е усещането от съня.  А ти не се дърпай и им го остави някоя вечер. Тъкмо ще си обърнете внимание с таткото. Wink

Ember сега ще чакаме и снимки от купона.

# 110
Честит рожден ден на Яна,Марио и Цветан. bdbaloni

Да ви се оплача това лято за 2път караме и двамата с крис този гадния вирус с гадене температура и тия три неща.
Добре че минава барзо и вече сме добре. Grinning

# 111
Много забавна ни е станала темата  hahaha
Ваня много хубав аватар наистина  Heart Eyes
Марулче ,не се тревожи предварително,може и сигурно е нещо съвсем безобидно  Hug Hug HugПиши ни като мине прегледа да не те мислим ,нали?

Кайли много е хубаво човек да си има голяма и задружна рода ,сигурна съм че много весело ще си изкарате ,а за майка ти ще е още един подарък да си види децата заедно  Simple Smile

Ембър ,много се радвам за Вики,много е хубаво да видиш детето си толкова щастливо,затова от както се е родил Ники ,моят рожден ден загуби важност и с много голям трепет чакам неговия ,а сеа и този на Ели.

Миленче,бързо да се оправяте с Крис  Hug
Тук няма вируси ,на този студ не издържат  Mr. Green
Майтап няма ходим си с якетата и с дънките от пролетта,тук си е наистина "свежо",15-20 градуса .Лятото свърши  Wink
Аз вчера се записах на един курс към правителството който е за хора с образование от техните страни ,но без клалификации тук ,ще уча финансов анлийски ,т.е термини от моята сфера и се надявам след това да ми е по лесно да си намеря читава работа,макар че с Еличка ще е трудно,детските градини са далеч от това в БГ и са много скъпи,но се надявам да намерим решение ,може би с жена която да идва да я гледа ,тук много рускини това работят .Курса започва през октомври ,а дотогава трябва да напредна с английския.
Иван и той се опитва да учи всеки ден ,защото го канят на интервюта в хубави фирми ,но заради езика не може да започне,та сега сме ученици ,всички вкъщи.
Еличка обаче продължава упорито да ни се напикава на дивана и можем да спечелим конкурс за най чисти възглавници за диван,всеки ден се перът  Mr. Greenнаправо ще се разорим  ooooh!,една пералня струва 2,25$+сушилня 1,40$=3,65$ ,бая си е ,като пускаш всеки ден.
Уж казва ,но на дивана и е много удобно явно.
та такива ми ти работи

# 112
 newsm59 Стефан на KoRn4e, Николай на didi72 и Максим на marisha77 ! Tada

# 113
  • варненка от София
ЧРД на днешните дечица! С пожелание за много здраве, много щастие и късмет за тях и за родителите им! hbday bdbaloni moresmile

Аз да се отчета след вчерашния преглед, оказа се, че нещата са наред, просто гърдата ми вече дава оставка по отношение на кърменето, но едната е на уволнение, а другата бачка още Flutter. Имам мини кистички, които са нормални за всички жени, нямам възпаления, бучки, абе хубаво е доктор да види нещата, че човек като си постави диагнозата и може да лудне ooooh! Tired. Покрай тези притеснения аз успях почти да си сцепя главата на прозореца, пак там си прободох ръката, а вечерта автобусът ми затисна крака и сега имам кръвоизлив. Това щото гражданите не искат да мръднат навътре и аз трябва да вися с дете на ръце на вратата. За пореден път се заричам с детето никога да не се казвам в автобуса, но тя ревна, че иска на ейсчето и аз да й направя кефа. Абе бели кахъри, ама аз бая нерви потроших. Остана ми и хубавото впечатление от лекарката мамоложка, похвали ме за 2 години кърмене  Blush

Шушата само ме оплаква милата, мама би, мама би и плаче, че мама я боли. Сега остава днес да се подложа на разкрасителни процедури за утрешната сватба.

Благодаря ви мили за подкрепата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
  • София
Браво Силве! Всичко е добре, щом свършва добре.

Аз така се каня от половин година да отида на гастроентеролог. Имам проблеми със стомаха, Митко постоянно ми крещи, защото майка му почина от рак на дебелото черво и той е доста стресиран от подобни болежки. Ама пусто все не ми остава време да поровя и открия правилния специалист. Та ако имате предложения за кадърен лекар - свиркайте! Wink

# 115
  • София
newsm59 Стефан на KoRn4e, Николай на didi72 и Максим на marisha77 ! Tada

Hug Blush Hug
Браво Силве! Всичко е добре, щом свършва добре.
Hug Peace
Нана, не мога да ти препоръчам специалист, но стискам плаци всичко да е наред!  Praynig Peace
Аз пък да се оплача, че напоследък съм много парцалива. Чудя се дали не ми е нисък хемоглобина  Rolling Eyes И понеже съм много "сериозна", още не съм се записала никъде на ЖК, та съответно нямам елементрани изследвания. По този повод - въпрос към люлинските мами - посещавали ли сте някой д-р в Люлин? Трябва ми само за документация и мерки и теглилки, за нашата п-ка (26-та) не съм чувала хубави отзиви, а 12-та от опит бих я прескочила. Така че чакам съвет.  Blush

# 116
  • гр.София
 Елвинг, пасувам,нямам никакъв опит с люлинските поликлиники.
 Марулка,много се радвам,че всичко е наред!

София кара малко летния вирус,та няма сили да ме тормози.
  Hug

# 117
Много благодарим от все сърце на всички!
Покрай проблемите на Мимка(а и някои мои) не съм се включвала от много дълго време. Дори не съм очаквала, че ще получа толкова много топли и мили поздрави.
Благодаря много.
Пожелавам на всички деца безгрижно детство , много усмивки , много приятели. А на вас родители ( и татковците) много специални мигове с вашите съкровища, защото когато децата са добре и ние сме добре.
Целувки на всички!

# 118
# 119
Ей ,страхотни снимки,много е хубава малката Мими Flutter
Силве ,много се радвам за резултата,сега се успокой и се пази повече  Hug
Елфче моята гинеколожка е страхотен човек, но е в центъра на София до БНР  Rolling Eyes

Честито и от мен на рождениците днес!  bouquet Бъдете здрави и много палави и щастливи деца!

Общи условия

Активация на акаунт