Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 083
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден Gift Gift Gift на малките сладурковци,пожелаваме им да са живи и здрави много весели игриви и палави. А на мамите да получат много   bouquet

Ние вече сме здрави Wink а крисчо е на градина от понеделник сигурно пак ще има плач няколко дни.Но поне сега вече няма да е от най-малките и ще се чуства по добре Simple Smile.

# 121
  • София
Честит рожден ден на Чавдара!  nbirthday newsm67  ura ЧРД и на една мама, дето понякога пише при нас - Муцката!   bouquet
Нас съботно ни "зарадваха" - без вода сме  Close  Close Close Дано не откараме толкоз време, като в Драгалевци  ooooh!
dianadimitrovaHug много е сладка Мимка!  Heart Eyes
Болничките да се оправят!  Praynig
Марго, стана ми интересно къде по -точно е твоята д-рка - в този райно съм учила 5г - Биологическия е точно до БНР  Simple Smile И работи ли със ЗК? Аз си ходя при моя д-р иначе, но все пак трябва да се запиша някъде.  Rolling Eyes Преди ходех в Шейново, платена, ама сега мисля, че тя беше излишна, и в МВР б-ца, но този път не мога там, нали мъжо напусна с-мата.  Rolling Eyes

# 122
  • София
Eлфче само да сколасам с къщната работа и ще ти пусна на ЛС телефонът на моята лекарка, която ми водеше ЖК. Казва се Елица Иванова и е в 17-та поликлиника на театър София. Много е печена.  Peace

# 123
Ей, къде сте всички, никакви ви няма днес!
Честит РД на днешните дечица! Здраве и щастие на всички!
Марго, пуснала съм си Google Earth и се разхождам из Торонто. Попаднах на вашия North York, много хубаво изглежда от горе. Ориентирай ме горе-долу къде сте  Peace.
Момичета, спомняте ли си преди време някой беше пуснал едно дълго изречение по повод на правописа. Че ако думата започва и завършва с правилната буквичка, без значение вътре колко са объркани буквите, се четеше правилно. Не си спомням Elwing ли беше или Миленка. Ако някой се сетя, моля да ми го пусне пак, че ми трябва  Praynig  Laughing.

# 124
  • у дома
Момичета, спомняте ли си преди време някой беше пуснал едно дълго изречение по повод на правописа. Че ако думата започва и завършва с правилната буквичка, без значение вътре колко са объркани буквите, се четеше правилно. Не си спомням Elwing ли беше или Миленка.

помня го и още как ЦЪК само не помня кой го беше пуснал  Blush

ЧъРъДъ на Чавдара   ura  Gift

# 125
Ади ние се намираме близо до кръстовището на Bathurst str. &Sheppard ave. Тук наистина сме в един от най хубавите квартали ,който е едновременно близо до центъра и има основно "бели" физиономии,някой беше казал ,"ако не си расист ,ела в Канада и ще станеш",започвам да разбирам какво е имал предвид  Wink

Елфче ,моята докторка се казва Д-р Мадолева ,кабинета и се намира в клиника "Лозенец" ,която е малка практика на няколко специалистта и се намира в една малка уличка дясна пресечка ако вървиш по десния тротоар от пазара Стената нагоре.Две мои много добри приятелки също отидоха при нея по моя препоръка и са много доволни,едната още ходи,чака бебе през ноември.Можеш да намериш координатите и ,само ако напишеш името и в Гугъл,аз също ги имам ,но трябва да се разровя по дълбоко ,пиши ми ЛС ако искаш повече инфо  Hug Heart Eyes
milllena много се радвам за Крис  Peace
много малко майки пишат ,дано всички сте добре ,когато не пишете само ви мисля  Rolling Eyes

# 126
  • София
ЧРД на днешните рожденици!   bouquet
Мерси, МаргоHug Ще я потърся в Гугъл, ако не открия нещо по-близо до нас  Blush
За майките, дето липсват - и аз се чудя къде изчезнаха  Rolling Eyes
Ади, мисля че и двете с Ммилена сме го пускали, но по различно време  Simple Smile Много е готино  Grinning А с Google Earth и аз обичам да обикалям света, интересно ми е и да търся нашите панелки  Crazy Ама не съм се ровила скоро.
Аз пък да ви се похваля, че ни пуснаха водата, ако тове дето тече в момента от чешмата е вода  hahaha Confused Изкъпахме се с Ивчо леееко ръждива течност, дано не се изприщим нещо.  Crazy
И понеже съм клюкарка, да кажа, че с Блан се видяхме за малко, но по време в което, за съжаление, София спеше.
Отчет - даден  Mr. Green

# 127
В тази суша и това е нещо  Mr. Green

# 128
  • София
В тази суша и това е нещо  Mr. Green
Joy Hug

# 129
  ЧРД на Чавдара!
Здравейте и от нас....Добре сме  Simple Smile
Нана-може и аз  да се възползвам от твоята докторка.  Wink
 Искам да ви питам,че ми е пламнала главата....ровя се от 3 дни нонстоп в нета за хубаво местенце за почивка на планина.Мисля си нещо за Рибарица,Троян,Триград,Априлци,Цигов Чарк .............Решили сме да ходим с Марти за няколко дни,но ако някой може да ми препоръча нещо изпробвано ще съм ви много благодарна.С условия за малко дете-дворче,басейнче,хубава храна .....а възможностите за риболов биха били бонус за татито. Twisted Evil

# 130
  • гр.София
 Хайде-е,Милена сега ще оживи темата тъкмо когато ще потеглям на юг  Simple Smile

Днес можах да си поговоря с Ивчо- Елфин (или Елфов).
 А вечерта в Т-маркета в квартала им нямаше ни една -едничка минерална вода от големите туби-само малки бутилчици бяха останали и едни дълги празни рафтове. Това-резултат от безводието.

Честит Рожден ден на Чавдара на Обърквация-май сега е с друг ник.

Блу, драго ми е че се вясна.Дано сте здрави.

Дианадимитрова-и ти добре дошла отново  bouquet

Още не съм намерила време да пообиколя света като вас-чрез Интернет. Нямам нерви,за разлика от мъжете вкъщи.

# 131
гледай ти,гледай ти,колко вълнуващо става ,Миленче надявам се да не ни мъчиш дълго  Wink
Елфче  Hug

# 132
Здравейте и от мен  Hug
И при нас всичко е наред, само дето много ме мързиииии  Tired А и съм се хванала да майсторя едни работи, та все забравям да се включа  Embarassed

Миленкааааа, сега съвсем ме остави без сън - ще умра от любопитство  Embarassed Как само ще чакам следващото ти включване  Laughing Hug Ама другите са виновни - ако не бяха обърнали внимание, въобще нямаше да се върна назад и да чета какво си писала /и то три пъти  ooooh!/  Съвсем съм изпушила в последно време - въобще не мога да си събера мислите...

Лек път и много хубаво изкарване на Блан  Hug Ще чакам снимчици  Praynig

dianadimitrova принцеската ти е прекрасна  Heart Eyes

milllena радвам се, че с твоето слънчице сте добре. Дано да свикне бързо и да не плачка много  Peace

# 133
  • София
Уф много работа много нещо.

За всички желаещи телефонът на Елица Иванова е 0888 428568

Страшно съм доволна от тази жена. Много внимателна и мила. Ама няма да продължавам, че ще станем като в Здравен справочник  Mr. Green

Сега седя и се чудя накъде да хващаме гората. Дали до Златните мостове или до язовир Искър. Че това дете лудо ще стане само в тази София.

Междудругото - Кайли, Мимс - пристигаме в четвъртък вечер. Ако някой има желание за срещи на пловдивска земя да свирка силно и да пуска телефони на ЛС  Wink

# 134
Здравейте Laughing
  Айде и аз да се разпиша,че сме добре Peace
 Детенцето е три дни при баба си и едвам издържам вече ,след малко отивам да си го видя,макар,че му казах една седмица няма да го взема Mr. Greenама това беше като ме ядоса Laughing
  Аз скитосвам по улиците и пазарувам за бебчето,но все не мога да си харесам нищо Twisted Evil Кошарката я няма в този цвят който искам,и сега чакам другата седмица пак да обикалям.
  Иначе Наско напоследък е станал много лош Crossing Arms дали е от зъбите дето му никнат или характер незнам Rolling Eyes Надявам се да са зъби,но като гледам няма изгледи да избият докато бебето се роди и се чудя как ще се оправя с две ревливи деца ooooh! едното от зъби другото с колики #Crazy
   mmilena наши приятели сега ходиха на Априлци и казаха,че е разкошно.Бяха в хотел с басейн ,наистина красиво,от снимките които гледах.Незнам обаче как се казва ,а и те вчера си заминаха за Гърция и не мога да ги питам.Знам че за три нощувки платиха 225лв със закуска включена.Може да излезе нещо в нета ще проверя.
  Честит рожден ден на всички които празнуваха и не можах да поздравя на време Embarassed
   Лек ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт