Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 063
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да си похваля и аз гарджето  Party вече ми се вижда готова да махаме и нощния памперс. От седмица спи следобед по гащички и нямаме

грешки, но на мен не ми стиска да й махна и нощния, защото спи много дълбоко и въобще нямада се събуди ако се напишка.А доброто дете си

стиска. Днес се събуди със страховит рев от следобедния сън "Яна се напишка !" беше суха, но явно много й се е пишкало, защото напълни

веднага гърнето.

# 271
  • София
Ха, добра вечер!

Аз да се похваля - моето е пък винаги сухо...щото още е с памперс  Mr. Green Елфчеееее, две сме в неравната битка  Joy
Ох, хванали са ме братята, ама това е, защото главният редактор утре си идва от едномесечен отпуск и ще ееееее  #Crazy

# 272
  • варненка от София
Да си похваля и аз гарджето  Party вече ми се вижда готова да махаме и нощния памперс. От седмица спи следобед по гащички и нямаме

грешки, но на мен не ми стиска да й махна и нощния, защото спи много дълбоко и въобще нямада се събуди ако се напишка.А доброто дете си

стиска. Днес се събуди със страховит рев от следобедния сън "Яна се напишка !" беше суха, но явно много й се е пишкало, защото напълни

веднага гърнето.

Аз да ти кажа, че още в самото начало махнах следобедния памперс, т.е тя от година и 9 месеца си е изцяло без памперс през деня, но с нощния още я оставям, защото има нощи с напълно сух, има нощи когато се буди и ми казва, че има ако, но и вечери когато пиша на воля, за това не бързам още да махам нощния. Сега особено покрай кътниците е започнала да пиша обилно и всяка сутрин е с напикан памперс.

# 273
  • софия
мацки,разбрах от ади,че ще има общ р.ден на 20.09  Grinning.пишете ни и нас  Hug

# 274
Здравейте  Hug
Благодаря ви за хубавите думи   bouquet Hug
Честито на свекито на Елфчето със закъснение   bouquet Много сбъднати мечти й пожелавам  Wink
Кайли, поздравления - тортичката е супер. Представам си колко се е радвал Тони  Peace
Блу, много силно стискам палци сладурката да се размине с операцията и леко да се адаптира към яслата  Hug
Марулка  Hug Прегърни си прекрасното детенце и ще забравиш всичко - на мен поне това много ми помага, забравям за целия свят Peace Имам чувството, че мога да остана вечно така, притиснала я силно към себе си  Embarassed Ама диването не е на същото мнение  Laughing
Елена, много хубаво изкарване на моренцето  Hug
Нори, според Лори това еленче е Мууууу и това си е - май не съм успяла да го докарам много  hahaha Браво на Яна за памперса  Peace
Нана, защо ни забрави и нас  Crossing Arms Ние само се сдобихме с ново гърне, да не сте си помислили, че го ползваме по предназначение  Joy
Дани, много се радвам, че се включи, ама защо така  кратичко  Sad Как сте с Найа, още ли скитосвате?  Hug Hug Hug

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО! ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, МАЛКО ПАЛАВ, ПОВЕЧЕ ПОСЛУШЕН И ЕДИН ЛЮБЯЩ БАТКО!

Ели честит празник и на теб! Само радостни моменти  с порасналото момче.   

# 276
  • София
Честитрожден ден на Наско! Да расте здраво и щастливо детенце  Hug

# 277
Добро утро Laughing
   Много благодаря мами за поздравите Hug Ама като гледам бая сте ми ранобудни Laughing
  Ето малко почерпка за закуска.

Сега чакам рожденика да се събуди,та да го снимам с подаръка,който го чака в леглото до него и после на фото с тортата.Надявам се поне днес да не е кисел,че не ми се иска пак да му се карам Sad
  Мама Марго За бебчето ще си ползвам от Наско повечето неща,но сега взехме кошарка,която Наско много хареса и иска той да спи там Mr. Green Уж имам всичко,но пак се налага някои неща да са новички,а и коритото ми се счупи онзи ден :
 Ох,чакам да си направя изследванията за болницата и каквото стане вече.Трудно ми е да се пазя,но се надявам всичко да е наред Praynig
  Хайде целувки за сега от нас,после и тортичка ще има Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 278

Насееее, Честит Рожден Ден слънчице!!!
Пожелавам ти да си все така послушен и добричък!
Да растеш щастлив и мама и тате да се обичат вечно, а скоро като се появи малкото човече
да си пръв помощник и отмяна на мама!
Обичкаме те и те цункаме многоо!
Елиии, да ви е живо и здраво момчето!
Наздраве!

# 279
Момичета имам голяма молба към вас Simple Smile
Тъй като Али е сред 10-те финалиста в конкурса корица на сп. Моето дете и крайния победител ще е този който събере най-много смс-и, ви моля да пуснете по един в полза на Али  Grinning
Изпраща се СМС към номер 1707 с текст /латиница задължително/ - dete2

http://www.moetodete.bg/spisanieto/p3_1091_0.html
Цената на 1 SMS e 0,60 лв.
Ето я и снимката с която стигнахме до финала  Mr. Green
http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=1598&a … u=253&i=27643

Предварително ви благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Ако спечелим ще черпя  Party

# 280
  • София
valka как забравих, все си мислех да те питам...защото се рових на сайта и като видях финалистите си казах "Това е само нашето детенце" и гласувах на страницата... и после ми е изкочило от главата....ама защо толкова късно ни казваш.... имаш гласуване от нас Hug дано спечелите.  Али е най- красива, ама то въпросът е да се организииаме сериозно за да спечели... успех

# 281
Честит рожден ден, Насе! Бъди здравичко, усмихнато, послушно и много игриво детенце! Ели, честит празник, много да ви радва слънчицето и да е най-добрия батко  Hug

Валка, успех на красавицата  Peace А само един смс ли може да се праща. Аз пратих и втори, но ми върнаха съобщение, че съм пратила грешен код  Thinking

# 282
  • София
Честит рожден ден на Наско! Да е здрав, все така чаровен, много да слуша мама и да помага! Ели, честит празник, миличка!   Hug  bouquet Heart Eyes

Валка, ще пусна СМС, разбира се  Hug Heart Eyes
Блан днес пътуват към София. Имали са малко премеждия, но сега са добре, тя като се включи ако реши ще разказва. Навита е за рд на 20.09.
После ще пиша пак, сега излизаме навън.  Crazy
 Heart Eyes

# 283
Валка подкрепих нашата красавица. Hug Довечера ще продължа и от телефоните на мъжът ми. Wink

Мама Марго как е зъбът? Наистина е гадно да те боли.

Още не мога да се настроя на ранното ставане сутрин.  Tired Но така е като сме на график. Вчера направих една дълга разходка след работа с приятелка, но днес ще си почина малко. За съжаление на работа нямам интернет, не че ми остава време да седна на едно място.

# 284
  • София
привет и от нас,
ние се върнахме, но Миташки остана  Mr. Green ....така че още десетина дни ще се чудим къде да хукнем най-напред, за да си "отходим" ( като за капак имаме и две сватби този уикенд).....ама както и да е....

Сега се опитвам да ви изчета. Честито на всички рожденници   bouquet .

Али има и моя глас ( току-що се върна потвърждението...) така че стискаме палци Валка.

И ние ще дойдем с Миташки на 20 на общия рд.

Това е засега от нас.

А, Нана и ние сме с памперс, макар и да правим жалки опити да го махнем ( надявам се майка ми да се справи по-добре от нас  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт