Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 630
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Incandescent, на Гербер са по-течни пюретата, по мои наблюдения.

# 76
Incandescent - и на Сънвал.

Сиренето си мисля да е краве, изкиснато, но това от другата седмица.

Хайде сега ново хрумване имам - от кога мислите да давате не-бебешки бисквити (обикновени)?

Честити 8 месеца на Дарена! Фили - дай снимка с опашките  Simple Smile
Честито и на Анжела и на другите бебета , празнуващи 7 месеца днес!   bouquet

# 77
  • Варна
Да се включа и аз за днес  Grinning
Сирене почнах да давам краве, даже неизкиснато.
Анджи, бисквити съм й давала Закуска, не че много е яла, но бебешки не смятам да купувам.
Да ви кажа, за два-три дни дадох сирене, сухари, млечна каша Слънчо  Rolling Eyes Ама уж няма реакция.
Обаче нещо не ми харесва, на разболяване вървят и двете, и само чакам да видя как ще се развият нещата...С тази жега и течение няма как иначе да стане
Дама, що се предаде? Аз упорито държа за ръка  ooooh!
Честито на месечковците днес!

# 78
  • В полите на Пирин планина
И аз съм давала обикновена бисквита, но Иван почти само я нарони, отколкото да хапне нещо  Grinning

# 79
  • Бургас
И още нещо - помня от преди, че някоя от момичетата беше купила на детето си легло, което от кошарка в последствие може да стане голямо единично легло - ще бъда благодарна на повече информация  Peace
http://www.dizainbaby.com/bg/adelinalux.php - за това ли става въпрос?
Да ти кажа честно, като я видях вкъщи сглобена - направо се шашнах  ooooh!... огромна ми се видя. Още не мога да свикна. И тея обиколници на картинката как са ги закичили - не ми стана ясно. И най-много НЕ ми харесва това, че не мога да си цункам Ксюша докато спи  Thinking - просто не я стигам. Отделно пък не разбрах с какво право тука ги кръстиха "Аделина" - при положение, че са внос от Турция и марката им е BabyHope?

# 80
Здравейте
Аз правя попарата на Никол с изкиснато краве сирене, но тя не я харесва. След голям театър от моя страна изяжда едва 40-50 грама. Нещо започна да ми отказва всичките твърди храни и се виждам в чудо с това кърмене  Shocked
Иначе корички хляб, бисквити - било то обикновени на "Житен дар" или "Закуска" или парче краставица никога не отказва. Само така кротува вечер докато ние вечеряме.
Пресни плодове е яла диня, пъпеш, слива и по малко праскова и кайсия. Сама си държи парчето плод, отхапва си парченце, осмуква го и го изплюва. Динята й е любима, но познайте какво става след яденето й- направо цялостно къпане и сериозно почистване след нея.
Incandescent, как е оченцето на бебо след манипулацията? Имаше ли някакви проблеми?
Аз Ганчевите пюрета ги  разреждам с малко преварена вода и ги препасирам отново. Стават супер гладки и с много приятна консистенция. Иначе и Никол не иска да ги яде.
Такова легло, каквото е показала Катенок има моя приятелка, но е на "Дибо". Ако искаш влез в сайта им и виж какво предлагат.

# 81
И още нещо - помня от преди, че някоя от момичетата беше купила на детето си легло, което от кошарка в последствие може да стане голямо единично легло - ще бъда благодарна на повече информация  Peace
http://www.dizainbaby.com/bg/adelinalux.php - за това ли става въпрос?
Да ти кажа честно, като я видях вкъщи сглобена - направо се шашнах  ooooh!... огромна ми се видя. Още не мога да свикна. И тея обиколници на картинката как са ги закичили - не ми стана ясно. И най-много НЕ ми харесва това, че не мога да си цункам Ксюша докато спи  Thinking - просто не я стигам. Отделно пък не разбрах с какво право тука ги кръстиха "Аделина" - при положение, че са внос от Турция и марката им е BabyHope?

Точно нещо такова имах в предвид  Peace, но казваш, че не е удобно  newsm78
Сестра ми си търсят нещо, което да се ползва по-дълго, защото имат само сгъваема кошарка и тя вече става тясна на племенничката  Grinning

Nikitali - окото на Иван е много добре, Слава Богу - няма да се налага повторно сондиране, от което се опасявах. Ще видя и в Дибо да подобно легло. Благодаря ти  Hug

# 82
  • Пловдив
О, това е огромно нещо 190/70  Shocked Вярно, че има шкаф, а и после бюро.
На Дибо имаха някакви подобни -
http://www.dibobg.com/products.html#

Когато въведа сирене, то ще е краве.

snej_74, аз поради същата причена се научих да слагам памперса, когато е по корем. И дупето и забърсвам по корем. Вече няма нещо любимо, което да сложа в ръцете, че да се кротне по гръб. Взима го и се обръща. И все по-трудно ще става. Подозирам, че някои от нас ще слагат памперси и в право състояние  Crazy

# 83
О, това е огромно нещо 190/70  Shocked Вярно, че има шкаф, а и после бюро.
На Дибо имаха някакви подобни -
http://www.dibobg.com/products.html#

Когато въведа сирене, то ще е краве.

snej_74, аз поради същата причена се научих да слагам памперса, когато е по корем. И дупето и забърсвам по корем. Вече няма нещо любимо, което да сложа в ръцете, че да се кротне по гръб. Взима го и се обръща. И все по-трудно ще става. Подозирам, че някои от нас ще слагат памперси и в право състояние  Crazy

На мен ми се е случвало с големия син да слагам памперс с помощ  Mr. Green Баща му го държеше, а аз слагах, че той пищеше като, че го колех, ако го сложех да лежи по гръб. И моят Иван упорито се опитва да става, но още дупето му натежава и започва да се дразни, че усилията му са безуспешни.

# 84
Здравейте и от мен

Честита месечинка на Дарена и на всички родени на 18.01

Събота и неделя бяхме на гости на нашите.Това беше първото дълго пътуване на Илия и бях се притеснила как ще го понесе,но нямаше никакви проблеми.
Слагам му изкиснато краве сирене в попарата.Обикновени бисквити съм му давала 2-3 пъти да си чеша венците.
Нещо моя юнак от няколко дни пак иска да се приспива на ръце.
Със слагането на памперса нямаме проблем,но като започна да го обличам започва рев или пищи колкото глас има.

# 85
Здравейте и от мен! Напоследък все не намирам време да се включа, но поне чета  Simple Smile!
За попарата - Антон много я харесва. От скоро я правя с три сухара, а сиренето, което слагам вътре, е овче изкиснато. Първо го слагам за 15 мин. в гореща вода, така по-бързо се обезсолява, а след това в студена и в хладилника.
Аз не смогвам на ядене на моето човече. От днес яде по две бурканчета зеленчуково пюре на Хип, т.е. 250 гр.  Shocked . От месните все още яде по едно бурканче от 190 гр., но явно те го засищат повече. Иначе каши, кисели и др. подобни - също по 200 гр. АМ пие сутрин и вечер по 230 мл., понякога и с две м.л. натрошени бисквити. Страшен апетит има това дете. Отделно се налива с вода и прясно изцедени сокове  - пак по около 200 мл. на ден.
Аз също водя борба с памперса и обличането. Така се дере, че ни чуват в съседния блок.

Честити месечинки на всички! Да са ни живи и здрави и да растат щастливо!

# 86
Нашият проблем с НЕяденето на пюрета се задълбочава все повече и повече  Sad Вече от десет дена Стела абсолютно отказва да яде всякакви пюрета - зеленчукови, месни, познати, нови... ooooh! Дори вкусовете, които преди това харесваше и ядеше от тях по 160 гр., сега не иска даже да ги опита 

Поеми дъх, споко, и ние бяхме така - 11 дни след ваксинацията - НИЩО освен мляко от мен! Опитваш по малко, по някое време пак отвори уста...

# 87
  • до една звездичка
Оооооох, няма ли да се разхлади вече?!?

Честита месечинка на Дарена и на всички празнуващи!

Днес ни направиха изследванията най-после и на нас. Много добре се представи моята звездичка: първо се изпиша в шишенцето като по зададена команда - на мен само ми се наложи да "уловя" струйката; а като и боцнаха пръстчето изстреля две ручейчета сълзички, ама и те бързо-бързо секнаха и забрави... Аз сигурно повече щях да плача (много ме боли от пръста  Embarassed). 121 хемоглобин. И другите показатели са в нормата  Peace

Решила съм днес за пръв  път на дам каша с глутен, кайсиева. А за попарата и аз нямам търпение да видя как ще я приеме, но ми се струва по-разумно да изчакам до 7 месец. Нашата педиатърка каза, че най-подходящо било като се въвежда някаква нова храна, това да става след навършване на 10 дни от новия месец - т.е. на 7 мес и 10 дни, примерно, месо; 8 мес. и 10 дни - глутен и т.н. Не знам каква е логиката? Вие спазвате ли подобни предписания  Wink

А за сиренето - аз откакто опитах козе (за пръв път докато кърмя), останах очарована от него Grinning Ако намеря от същия производител когато започна да давам попара, ще предпочета него.

# 88
И аз да се оплача Sad Нели е хремава - точи едни сополки. Водих я на педи - гърдичките и са чисти, гърлото и е добре, но и е запушено нослето. Цяла нощ не можа да спи милата. Слагам и капки Стеримар и Тетрисал. Докторката ми изписа и антибиотични капки Бактробан, но все още се чудя дали да ги взимам Thinking Ще ми се да мине само със соления разтвор.
За яденето и при нас е голям зор. Не иска да яде друго, освен тиква и морков, месата ги харесва, но само на Гербер, но и в тях преобладава моркова Whistling За сега съм и давала пуйка и пиле. Мисля да въведа и заек и да се ориентирам към глутена, за да има по-голямо разнообразие, че вече ми се реве Whistling И кашата не обича, гади и се. Установих, че харесва тези на ХИП Лека нощ. Почнах от тях да взимам, ама има само една без глутен, та засега и в кашите няма разнообразие Sad Само плодове не ми отказва, но не пресни. Пробвах с една пасирана нектарина и пак и се погади, банана не го хареса, вчера и пасирах пъпеш, от който първо се поресе, но после изяде няколко лъжички. Реших да пробвам аз да и приготвя пюре - сварих картоф, морков, чушка, тиквичка, лук, малко магданоз и пасирах, но и тук ударих на камък. Пак не яде Rolling Eyes И вече не знам какво да правя. Да караме така да въведа глутена, после млечни и на кухня. знам ли newsm78 Притеснявам се дали домашните не ги харесва, заради консистенцията им - все пак не стават като готовите. Ако е така, то кухнята няма да и харесва, но пък трябва да се научи, няма цял живот да пасираме, я Naughty
Incandescent, на Нели легълцето е това аделина и на мене ми харесва. Широко е, удобно е, има шкафове, може да се използва в перспектива. Заема повече място, но на мене това не ми пречи, защото спалнята ни е доста голяма.
Пампи, дано детенце се оправи. Нели беше много запечена, стигали сме до 10 дни неакане. Но като почна да яде повечко храни - и плодове, и зеленчуци, нещата се нормализираха. И тиквата, и крушата. и сливата и действат много разхлабвашо. А също и царевичната каша Peace Не се притеснявай, само не се вдавай на роднинските съвети!
Честита месечинка на всички Януарчета! Честито и на християнчетата!

# 89
Gerit0, и Дарена е хремава ConfusedДнес е по-добре, не текат отпред, но се стичат отзад в носоглътката.
Пръскам Стеримар, един друг хомеопатичен спрей и давам Осцилококцинум 3 по 1.И ние не спахме 2 вечери, дано тази е по-добре Praynig
Дано и Нели скоро се подобри Hug

анджи, добре че каза снимки, че да се сетя да заредя батерията на апарата.Оказва се, че нещо зарядното се е бъгнало, сега ще карам таткото ни да се намеси.

дега, и аз днес по случай 8-те месеца започнах с глутена GrinningС овесената каша на Хипп.

Тук започва да вали, много ми е драго Grinning

Общи условия

Активация на акаунт