69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 105
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Биз, приемам коментара като комплимент  Grinning ако си имала предвид друго, плс, не ме уведомявай  Mr. Green

Кой мъркаше за котенце/кученце... ето ви една алтернатива, да ме споменавате с добро ->
http://www.gadzi.com/animals/virtual-pets.html

Викс - само в куфара!

Как съм могла да пропусна д'амур аферата  ooooh! Бубс, разкажи ни де, много е готин, виж сега как се подмазвам  Hug

Феята ни къде изчезна, назначи си нов шеф и ни отсвири тотално  newsm78 За Джена да не споменавам - Джено, кака, влез като Щирлиц в Гестапо - домъчняло ни е! А старозагорската гара, а ?! А!?! А снимкиииииииии?!?????

Новият на любимия ми нърд/мижатурка гледахте ли вече??

Кака, поясни за бавнозагряващите, щот докато съм закачена на помпата не моа да мисля... а подписа ти бетон, от инспирационните  Sunglasses

# 136
# 137
Викс, чекирайте го за по-сигурно. Аз моя го слагам в зиплог и в куфара, проблеми не е имало до сега...
Съжалявам ...разделите  наистина са гадна работа....

# 138
Още един пропускам, тюх  Tired. Скарлет май му стана любимка на Уди, в последно време правил ли е филм без нея?

Агент - комплимент е, базиран на писанията ти по темата (няма значение коя тема точно)  Laughing и вариация на подписа в аватара ти  Mr. Green

Стар'Загорската гарна среща е в събота, ако черен влак не ни мине път.

Вики, ама хайде и вие пък се наканете да дойдете в България, крайно време е Simple Smile иначе и аз всеки път рева, да не говорим, че рева когато отивам в командировка  Crazy

# 139
Да си дойдем на думата, кинце нещо? Новият на любимия ми нърд/мижатурка гледахте ли вече??

Не още, но съм му наточена. Аз съм влюбена, влюбена, влюбена в лудостта на твоя нърд...  Joy
Силно се надявам в този филм никой да не убива никой, че напоследък чичо е доста обсебен от тая тема...  newsm78

# 140
Мацета,немога да насмогна да ви из4ета бре.....

Разделите-ве4е ми писна от тях ,все ми остават приятелите в други дуржави,но поне разбирам кои са истински,имам ги все о6те такива....

АГЕНТ ! недей така с тез лексуси бе жена!ко 6те е 600 кон4ета да са ти под капака пак си остава лексус!Единствен плус който намирам е 4е е хибрид а това не е малук плус .Друго НЕМА!Но ако вземат 4е ти я купят веднага се изтрелвам да направим една гонка с моята 12 цилиндрова ма6инка!пък ко 6те да ми хар4и 25 на 100....(приеми вси4ко със зака4ка,ни6то ли4но)

За парфуми не съм имала никога проблеми а ръ4ния багаж

За прахосмука4ките и аз имам дърт девил,оба4е съм доволна,и ламината и ро6авият ми килим 4исти отли4но.

# 141
Код за 30% намаление за пазар в Gymboree - GYMFRIEND, важи от 21-24 август.
Ако пазарувате на място, не онлайн, ми пишете на лични да ви пратя купона.

# 142
Извинете г-жо Зора, вие тия купони как ги откривате?  Blush На мен една португалка ми праща от време на време такива "мистериозни" купони, но английския й е толкова зле, че до сега не съм разбрала нищо от обяснията й.

# 143
Мен най-много ще ме е страх да не остана затрупана нейде...

Майка ми и досега, всеки път ме пита, дали имаме мазе.
Ние все пак сложихме кепенците. И за 10 минути, през които нямахме ток, играхме на скери муви с децата. Разтоварващо забавление за тях, леко главоболие за мен, заради виковете.
Навъне приятно и прохладно.  А вятъра свири в ламарината и ми напомня снежните софийски бури  Laughing

# 144
Да си дойдем на думата, кинце нещо? Новият на любимия ми нърд/мижатурка гледахте ли вече??

Kой мижитурка, бе? Уууууди ли? Не мой! Нърд да, мижитурка - плескам те през устата!

Отивам да спя - прекрасен ден е навън, мрачно, тихо, вали ситен дъждец, има си хас да не отплувам.

А, кюбит, това са оферти за намаления, пращат ги по пощата, ако и един път само си пазарувал от тях, после те заливат с всякакви купони.

# 145
Da, be.. мижИтурка ле се пишело т'ва...баси....Джи, аз така си му викам, бе...погледни го, хихих...ама с най-най-топли чувства, бе...Нимой ми рипа на бой  Laughing
 -Джи-чек
 -Кейси-чек
 У Хлорида всичко е спокойно Mr. Green

# 146
джамбури-хич не се лъжете с купони(освен ако не сте намерили нещо величествено и незаменимо), имат над 80% сейл 3-4/годината, сега предстои този на летни дрехи. Аз повече от 5 кинта за детска дреха както знаете не давам,а децата са бая оджамбурясани,блузи с дълги ръкави за младежи бяха 2.99, т-шърти и рокли за моми-3.99 през март когато намалиха зимна стока
*
купони се откриват чрез гугъл, редовно има на чилд.плейс и други,ма аз пак чЕкам сейлс Grinning

# 147
Мерси на отговорилите за парфюма,аз понеже се опасявам от точно това дето Тина спомена за митничаря и любовницата  Rolling Eyes ама няма как ще отива в големия багаж.

Биз ,Бенс...мерси за съчувствието,много е тежко и особенно като  сме заедно  3 месеца този път.Надявам се Елла да  не я търси много по стаите че ще ми скъса сърцето.

За " Вики  Кристина Барселона" ли говорите....гледа ли го някой-нямам търпение да го гледам ,Уди е номер 1

# 148
Аз по-скоро питах за ония купони, които се появяват в Интернет някъде си по разни сайтове. Иначе тия в пощенската кутия са понякога полезни. Аз най-много се радвам на тия от мейсис и бед-бад-и-отвъд.

Кейси, твоето описание е почти идилично, та чак романтично - деца, игри, ламарини, ветрове...
В крайна сметка мазе имате ли не разбрах?  Mr. Green

Дойдоха едни майстори, щото ми капеше от една тръба в банята... и докато разбера... свалиха половината таван в банята! Имат срок до довечера да го оправят!  Close

# 149
Хаха, няма мазе. И по-добре, че аз изпитвам клаустрофобия от подобни пространства. Достатъчно подтискащо е и с кепенците.

Мангото на двора е дало жертви. Половината го няма. Дано оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт