69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 106
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Ако е чат, да е чат!
 Абре(дебре), агентката, ти полуде....сА па лексЪс...
Да кют рабит, имам такива, и още се гласят да излитат...  Sad

# 121
  • Boston, MA
Хи-хииии, весела тема! Вермонт беше супер, търчане по ливадата и бира на корем! Много хубаво на село.

Флорида, приземи ли се урагана?

Хиър, аз имам обикновена проста прахосмукачка от Сиърс, но не й се връзвам, че не чисти (каних се на Дайсън, но не мога с моят стандарт на чистене да си оправдая разхода).

По олимпийските въпроси, аз чакам каяка да видя една моя стара любов как ще се представи (май не много добре, вече е на 40 години, не знам защо още се мъчи, при положение, че има златни медали). Ще разнообразя от Майки, стига с тия деца, зрял мъж, моят малък brush with celebrity, въпреки, че като се запознахме, още не беше. Представям ви Пища Хуфнагел:  Mr. Green
http://cache.viewimages.com/xc/51226238.jpg?v=1&c=ViewImages … 926D5502F4A3FD04B

# 122
Що бре, Тино - кво му е на Лексъса! 150 хил ефффтинки доларчета, кво му плащаш Simple Smile
Плюс тва, всеки ще ти каже, че не е нито БМВ нито Мерцедес Wink дори не съм нагла, както обикновено Grinning

G, ама и ти си един тайфун гоУем... сега Фреди Мъркюри ли ще поменаваме и нищиме Simple Smile))

Да ви кажа какво си забърсах от библиотеката:
1. Ивритско фимче за 2 гея в армията...на обложката пише Трули Романтик!
2. Руско муви "Schizo" - шизофренията ми е гарантирана!
3. Драма на кантонски Grinning
4. !!!!! Помислих си, че съм взела нещо американско, но се оказа френско, с титле ин енглисх - Тхе Тасте оф Отхерс  - обещават, че ще ме направи хепи Wink

5. Пулицър и НЙТаймс - The Namesake - новелче, че ще ми излезе име на повърхностна Grinning Grinning Grinning

# 123
Миелето е класика в жанра, ама аз да ви покажа каква красавица загледах днес пред плод-зеленчука!

Агент, сигурно на "асоциация" си много добра.  Wink Как стигна от прахосмукачката до колата и плод-зеленчука...  Joy

Вече го виждам Майкъл, по speedo и сплескана гумена плувна шапка, да върти баници и прахосмукачки в къщата на Агент, припявайки "I want to break free". Да.

Абсолютен апокалипсис описваш!  Mr. Green

Приятелките
Аз с тази възобнових интензивни контакти като дойдох тук. От дете я познавам, съседи бяхме. После в един и същ град учихме и покрай емигрантството се поразреди та чак позагуби контакта ни.
Сега дето се вика си припомнихме младостта, изпоклюкарихме де що има, и тя си тръгва...  Sad
Една друга приятелка така ме "изостави" преди години в Германия, сега и тук...

На кой беше великия подпис "Колумбе, да ти е&3№ майката!"? Има една бира от мен!  beer

Флорида
Когато сте в очакване а.к.а. бойна готовност там, има ли нормален живот? Работа, детски градини, училища, учреждения - работят ли? Или всичко е изпокрито?
Мен най-много ще ме е страх да не остана затрупана нейде... "Тясно" е моят бич.  Confused

# 124
  • Boston, MA
Споделих и забравих да отговоря на Анет, че четох Митология на Прехода и ми хареса, не беше перфектна (като Кристин Димитрова), но много интересно, замислящо. Обичам книги, които да преживявям и "дописвам" в главата си.

# 125
Миелето е класика в жанра, ама аз да ви покажа каква красавица загледах днес пред плод-зеленчука!

Агент, сигурно на "асоциация" си много добра.  Wink Как стигна от прахосмукачката до колата и плод-зеленчука...  Joy

Елементарно, Уотсън!
Обяснявам - ти споменаваш топ продукт на топ фирма с презумпцията, че е нужна на всяка жена... с мен ли си  - сега аз си пускам сивото мозъчно по същата писта и установявам, че топ продукт на топ фирма, който ми е мнооо необходим е Лексъс Хибрид 438 коня  Mr. Green

Подписът на Тина и звучи "да ти... йе@ем любопитството!"

# 126
Вече го виждам Майкъл, по speedo и сплескана гумена плувна шапка, да върти баници и прахосмукачки в къщата на Агент, припявайки "I want to break free". Да.

Абсолютен апокалипсис описваш!  Mr. Green

Неее, защо да е апокалипсис? Виж каква мила картинка са, след като е наготвил и ошетал, МФ спокойно е вдигнал крака пред компютъра, а около него щастлива и с леко сърце припърхва Агентшата, под одобрителния поглед на главата на домакинството, разбира се. Laughing Ясно се вижда и 14-стката в долния квадрант на тялото Фелпсово. Wink

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 07:29 от Джи

# 127
  • Boston, MA
Е това е велико.  Joy

# 128
cubbit, и да отговоря на въпроса ти, все пак - по ТВ почват отдалече да следят развитието на събитията, по принцип следят бурите още като се зараждат и лека полека започват все повече и повече да истерясват (медиите). Разбирам ги и тях, понякога не знаеш какво ще му щукне на урагана и накъде ще свърне, тъй че те са длъжни да ни държат в напрежение, един вид. Но -  след като засекат тропическа буря, чакаме да видим ще стане ли ураган и какъв вероятен ход ще има. Така постепенно хората се ориентират накъде - географски - вървят нещата. Действието се развива с дни обикновено и когато вече наближи да прави лендфол, те знаят с точност до часове кога и къде точно ще удари. Тогава се затварят училища, бизнеси и всичко в посочения ден и място и всички жаби са по гьоловете си, по-ниски от тревата. Вее каквото вее и след това следва по-тежкото - липса на ток, някъде и вода, може да има разрушения; лека полека обаче нещата се наместват и си идват на мястото. Трогвала съм се до дъното на душата си, гледайки как си помагат съседи и как денонощно работят службите - тоци, води, полиция, всички. Вземат се в ръце много бързо и никой не се скатава. Няма опасност да те свари по бели гащи на пътя ураган. По-страшно е с торнадата, особено през нощта, но тукашните, слава Богу, не са така страшни като в други щати.

# 129
Агент, 10кс за подсказката за подписа на Тина (аз съм си ги скрила). Имаш и ти една бира. beer
Загрях ти асоциацията.  Peace Аз по тази схема "много необходимо" асоциирам все обувки.  Flutter

Джи, още процвилвам от смях тук, гледайки "милата картинка"... За теб 2 бири.  Mr. Green  beer beer
А стига бе, как ви идватнаумтияработипростонееистина....  Joy

П.П. Джи, мерси за отговора за ураганите. Дано всичко да се размине... Природните стихии ме карат да се чувствам нищожна, чак страшно ми става.

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 07:38 от cubbit

# 130
Виж каква мила картинка са, след като е наготвил и ошетал, МФ спокойно е вдигнал крака пред компютъра, а около него щастлива и с леко сърце припърхва Агентшата, под одобрителния поглед на главата на домакинството, разбира се. Laughing Ясно се вижда и 14-стката в долния квадрант на тялото Фелпсово. Wink

Джи - недей така, бре мацка - сега де що има жена ще ми завиди люто  Crazy

Има дребни неточности - обикновено аз съм на лаптопа, а мъжовете пърхат около мен  Flutter
Липсват и фойерверките, които благоверният ми гърми, когато стане чудо и някой друг вземе да сготви  Grinning Grinning
Изобщо полигамията мноо я уважавам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - по един за всяка основна функция, като във вица...

Бубс, аз тъпо и упорито чакам продължението на историята и разказа по картинка - Пища е ммммммммммммммммммммм много  добре запазен  Mr. Green /да се чете парче мръвка!/

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 07:49 от Agent Provocateur

# 131
Пак ще ви разваля моабета и ще запитам за парфюма....става ли ,не става ли ...чета по правилниците но не вдявам,някой летял ли е с парфюм?!(за пропусналите...обясних на предишната стр. какъв точно е парфюма ако мислите че има значение вида на бутилката)

Много се сдухах пак ...мама си тръгва ,сърцето ми се къса .....как ги мразя тези раздели  Cry

# 132
Пак ще ви разваля моабета и ще запитам за парфюма....става ли ,не става ли ...

На теория щом шишето е над 3 оз не става. Като е малко над 3, може и да го пропуснат, но зависи от кефа на проверяващия. Аз на полети до Европа винаги всичко чекирам, без надуваема възглавничка и книжка за полета  Sunglasses

# 133
Агентке, жена луда за двама  Mr. Green, ама ти не знаеш ли за бившата бубкина лИбоФ спортиста?! Бубка, ама той класен бил бе, обаче не знам дали щяхте бира да пиете заедно във Вермонт или гола вОда  Mr. Green

Schizo е супер депресарски, можеш и да не го гледаш... Taste of Others не ми хареса.

Вики - чеквайте го.

# 134
Вики, в куфара не би имало проблем да излети оттук, никакъв! В БГ, ако някой митничар иска да се измазни на любовницата, т'ва е друг филм....
  Подписът ми нищите, а, клюкаркиии...
Да си дойдем на думата, кинце нещо? Новият на любимия ми нърд/мижатурка гледахте ли вече??

Общи условия

Активация на акаунт