69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 085
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Агенте,нашия бъджет в куикен показа преди години (май дори преди ния,т.е преди 000 детски рдс)че даваме 70+кинта/месец за подаръци ,оттогава включих тази система и сега сме даун до 20ина (баш около коледа пазаря играчки в амазон за 1 година напред както някои тук може би помнят Mr. Green)

# 196

"Според източниците на бТВ"... По-долу няма ли да паднат от тая пошла телевизия?  Sick

Ще ви напиша рецепти за препарати, довечера сигурно!

# 197
Cubbit, ние бездетните имаме мъж, който носи по два ката на ден. На работа с риза, бяла тениска, гащи, панталон и чорапи. Вечер всичко това, освен панталона, заминава в коша, и се носят казуъл дрехи. Отделно, че мнооооого мразя да пера и предпочитам да имаме много дрехи и да пера веднъж на две седмици.

И моя мъж е така - бели тениски, ризи, панталони + дрехи за след работа, щото не ще да се прибира костюмар - топло му било, неудобно... Бла, бла... Ризите заминават в отделна торбичка и на химическо, защото мразя да гладя, прането не ми пречи. Другите парцали ги пера всяка седмица, но съм безработна, имам време.

Hear, само ние ли сме "бездетни" в тая тема?  newsm78

# 198
Агент Нострадамус ТРЕНДСЕТЪРСКИ, но лесс - и ша въ замоля да не го съкращавате и такова... с уважение да се обръщате към мен, нъл тъй.....
Фукла! Статуя на фукнята!  Crossing Arms

# 199
Я кажете откъде купувате обувки за мъниците и от кои марки сте доволни?

аз до сега купувах на Robeez, Converse и Tip toey joey. Тези последните са супер мекички, още веднъж ще му взема за зимата (до 24м са само), след това не знам какви, та и аз ще следя отговорите.
----
аз купувам дрехи само от няколко магазина и до сега не съм връщала нищо.
----
Малкото Агнетче много хубаво с роклАта, но кукуригото обира точките  Heart Eyes
----
ЕйДж има нова дума от днес-няма...какво ме чака от днес  ooooh!  Simple Smile
---
видяхте ли тази пача, какви ги говори за Майкито Фелпс #2gunfire :
http://www.dlisted.com/node/27829

и за пропусналите интервюто по Тoday show:
http://www.msnbc.msn.com/id/22425001/vp/26262785#26262785

# 200
Бенс, сигурно не й е пуснал... Laughing

# 201
Абе вие знаехте ли, че можело да се абонира човек за Съвременник в УСА? Аз бих ги дала парите...

# 202
Amanda Ray Beard e дърта кучка с конска захапка и дълъг нос! Иска и се на тая празноглава кокошка, еwwww, да поязди коня на славата му!  smile3514

Ер...шън киллер, но лесс!

Ей тва изкърти мивките на целия квартал ... "еven Sienna Miller's vagina of destruction quivers at the thought of getting near his invincible rod." newsm65 - иска ми се аз да имам такова красноречие!

Мацки, трогната съм от усилията ви да подхранвате пасията ми Wink

Агент Нострадамус ТРЕНДСЕТЪРСКИ, но лесс!
Фукла! Статуя на фукнята!  Crossing Arms

Пак ме подценяваш страшно, драга ми Тино  Mr. Green чакай поне да чуеш и каква кола карам де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green По-гоУЕма надуФФФка от мен няма по НюИнгландско!

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 23:09 от Agent Provocateur

# 203
  • Boston, MA
Пак изпускам смешното, ама са ме надупили и искат ли искат да се работи, аман.

Много хубава Ангелина!

Намерих олимпийската надежда, беше трудно, защото си е сменил дисциплината, а и явно бидейки не толкова популярен, трябваше да се мъча да чета новини на чужди езици, класирал се е за финал де. Агентчо Нострадамов, няма много за разказване, платоническа детска любов, предимно епистоларна.  Grinning

Анет, ти ме уби, и аз пазарувам на сейл от Джамбуре, но под 8-10 долара не си спомням да съм виждала неща.

Аз сигурно съм повредена, защото за подаръци все харча, за нас винаги съм готова да пестя пари. Все гледам да е лично купен подаръка (с изключение на парфюми, които в нас непрекъснато имам неотворени, заради моята мания, и понякога грабвам някой, като нямам време за пазар). Ако купувам на сейл, ще взема повече неща - обикновено съм си определила лимит и купувам до него, независимо една роклА или три. Така че не мога да спестя от това перо (а си мисля, че е приятна сума всеки месец).

Но ето, сега ще напазарувам от Джамбурето с купона подаръци на госпожиците, на които отиваме на гости уикенда (до Филаделфия г п да види този път).

Навреме заговорихте за обувки, Данчо нали сега все с крокове шляпа и днес установихме, че всички истински обувки са му умалели. Искам свестни, удобни обувки (тип маратонки, но не толкова спортни), с хубава подметка, не плоска гуменка. Под $40 не намирам, дайте акъл. Ще ходя на аутлета на Страйд Райт, дано там има нещо.

# 204
Мараба, изчетох всичко, сега остава да съм запомнила. Laughing

За мръсното пране: в банята, над W/D използвам рафтовете. Но аз обожавам да пера и си въртя перални през ден, та за кош трудно се събират..

За дрехите: детски не купувам, но си имам стил на пазаруване, който е като на анет + още нещо - количеството.. Много, много пазарувам, страст ми е, затова съм се научила да откривам адски евтини неща и сейлове, които убягват от погледа на повечето хора край мен.. Е, имаме си Рос и Маршалс освен това.  Mr. Green

Кюбит, не. И аз, и Клеър..Още има сигурно.

За Фелпс-манията: и аз, и аз, и ааааз в кюпаааа! Снощи до 2 часа гледахме с мъжа ми разни клипчета в ютюб, няма равен, като делфин е..  Heart Eyes

Иначе сме имали гнездо с пчели на терасата, чудна работа. Имам фобия, добре че се изнясяме след две седмици.

# 205
Ще ходя на аутлета на Страйд Райт, дано там има нещо.
Там пазаря и аз. Много хубави са им обувките, точно за растящи крачета. Аз за обувки на детето не бих пестила.

Айде да я свършваме тази тема, че ми писна от МФ, аман - идола на Хамериката. Искам повече за Ямайка да говорят пък  Crossing Arms.

# 206
Кюбит, не. И аз, и Клеър..Още има сигурно.

И аз.

Ужас, четохте ли за самолетната катастрофа в Мадрид?  Shocked

# 207

Ужас, четохте ли за самолетната катастрофа в Мадрид?  Shocked

Много страшно!

# 208
Горките хора и техните близки!  Sad

Аз имам една питанка пак.  Blush
Когато имате среща (в учреждение, болница и т.н.) с определен човек, ръкостискането води ли се част от протокола?
На няколко пъти ми се случва да изпадам в конфузни ситуации - влизам, подавам ръка и отсреща не са готови / не са го очаквали.  newsm78 Етикетът в САЩ да не е по-различен? Или в НЙ?
Да поясня, не става дума за интервю за работа или друго подобно. Примерно последната ми случка е от днес - баш шефа на една фертилити клиника. Много неудобно се почувствах. После го видях как си посрещна следващата пациентка, докато чаках да ми вземат парите - същата работа.

Ева на сцена, Juturna, искам да ви напускам клуба!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 01:33 от cubbit

# 209
На няколко пъти ми се случва да изпадам в конфузни ситуации - влизам, подавам ръка и отсреща не са готови / не са го очаквали.  newsm78 Етикетът в САЩ да не е по-различен?

Rolling Eyes Много странно. При мен винаги има ръкостискане, особено като се срещате за първи път.

Айде, къшшшшшшшшш от клуба fingerscrossed  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт