Отговори
# 165
Олд Спорт, прекрасен разказ!!! Сърцето ми се сви и сякаш наистина усетих мъката ти. Толкова силно си описала всичко.. Трябва да направиш нещо с този писателски талант - Господ те е дарил с нещо, което не всеки притежава. Трябва да споделиш разказите си с  повече хора.  Наистина.

# 166
# 167
охх Шехи какъв разказ  Cry
сякаш и аз го преживях ... Иман е  права имаш голям талант, събирай си разказите и после в книжкааа  Heart Eyes

bouquet Hug

# 168
  • по пътеката
4естит роджен ден , дани! за твое здраве- ще си хапна и пийна! мерси за по4ерпката!   bouquet  bouquet  bouquet Hug
олди, много покъртително, брей! знам какво ти е, аз винаги си тръгвам отнякъде все така, когато оставяш 4аст от живота си някъде и после събираш само спомените като пар4ета на пъзел и се опитваш да допълниш и наситиш 4астите с адекватната емоция! мъ4но ми стана като те про4етох! Sad
теди, зна4и си пушка за  отпуската! Party

# 169
Хора,вярно беше много покъртително.И макар и да е минало доста време,още ми домъчнява за онова момиче, което самолетът отвеждаше далеч,далеч към подредения студентски живот и онова момче,което оставаше самичко със сълзите си и спомените от едно безгрижно лято...

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 14:33 от Old Sport

# 170
  • София
Шехи,наистина много завладяващ разказ, правокира у човек емоции, свързани с негови скъпи спомени за раздяла с места и хора.. Sad И с риск да се повторя за n-ти път, талантът ти за писане не е случаен, своево рода разхищение е да го разкриваш  единствено и само пред такава малка аудитория като форумната.  bouquetНапълно съгласна съм с мненията на Иман, Наайра и другите арабелки.Направи нещо в тая насока!

# 171
Теди, момичета, благодаря ви.Кой знае,може и това да направя.Но засега съм си добре при вас,много ми е уютно и ми се разказва.Вие сте чудесна публика, друга засега не ми трябва   bouquet  bouquet

# 172
  • София
Ах, ще се изям - писах, писах и всичко накрая се изтри ooooh!
Ходих на късен обяд в заведението до офиса и мислех, че като се върна ще имам какво да попрочета, но уви Sad - пак всички сте се изпокрили на сянка. Naughty
Да питам Варненските дами нещичко..Има вероятност да отида  с децата за 3-4 дни от отпуската в едно хотелче  в комплекс Камчия.И тъй като, ако ходим то ще е с влак или с рейс, ме интересува транспортът от Варна до комплекса - рейс или маршрутка.Звъннах да питам в самия хотел, казаха ми, че принципно транспорт имало, ама те не знаели откъде тръгвал.. #Crazy
Опцията за такси я пропускам, тъй като разстоянието е сигурно 30-40 км, извънградско е и най-вероятно ще ми излезе въз соленичко..Мерси предварително за всякакво инфо.
Лили, потрудих се, порових из нета и намерих сайт, на който да кача аудио файловете.Но май пак свърших половинчато работата CryДвата линка по-долу водят само до мястото, от което парчетата могат да бъдат даунлоудвани, т.е  не могат директно  да бъдат прослушани.Който не го мързи да сваля и му  е любопитно да ги чуе, да заповяда bowuu:
http://www.sendspace.com/file/z9egsu
http://www.sendspace.com/file/scku0n
И моля за снизхождение от страна на френскоговорящите мами, най-вероятно изпълнението й на френски е тип "Кен лий", ам какво да се прави, не го владеем тоз пусти език Mr. GreenАма нищо де, времето е пред нас Wink

# 173
Теди, въпреки отвратително бавния ми интерент успях да си сваля и двете песни,даже сега слушам френската за втори път.Прекрасно пее това дете, не спирай да я насърчаваш!Познавам толкова много деца,които има талант и са музикални,но родителите не си правят труда да им помогнат да го развият.На Сара гласчето е като камбанка и се усеща,че е е школувано.Стискам всички възможни палци!!!  bouquet Дала ще каже за френския,аз не го говоря и всичко ми звучи добре  Peace Пък и в случая езикът не е най-важното.

# 174
  • Варна

Египет беше влязъл дълбоко в душата ми и нямаше измъкване.Беше въпрос на време да се върна....

Old Sport все едно чувам себе си да го казвам с тази разлика че за мен е въпрос на време да отида  Praynig останалото е в сърцето ми   bouquet

# 175
Ами успех!Само не забравяй и разума  Peace

# 176
  • сред маслини и портокалов цвят
Дани, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и уважавана!

# 177
Маша'Аллах,Теди Сара пее много добрее!!!  Shocked  Shocked  Shocked

# 178

4естит рожден ден Дани

Да си жива и здрава,много щастлива и оби4ана, маи4ица и съпруга
Hug Hug

# 179
Благодаря на всички ви ! Hug Blush

Общи условия

Активация на акаунт