Отговори
# 195

Добро утро, девойки!

Кате, много образно я описа тази рокля.Въпросният цвят ми е един от любимите  Peace
Ясмин, и аз никак не искам лятото да свършва  Tired Добре е, който може да отлети на юг като щъркелите..
Дина  Hug Ако ти се четат моите мъдрости,можеш направо в профила ми да влезеш и най-долу кликваш върху Последни публикации на този потребител.Но и темичките си е хубаво човек да прочете,че има много интересни работи,писани и от другите момичета   bouquet  Вие вече се сватосахте с Гали, няма какво да го мислят младите  Mr. Green Ей така се уреждат браковете в арабския свят.Няма какво да го отричате  Naughty
Теди, в пътешественическия форум има тема за Камчия на първа страница, може да има нещо полезно. Само така с отверката - и аз съм много добра в тези неща,не отстъпвам по нищо на половинката ми (за негова голяма изненада).Но като е живял човек сам и у нас, се е научил да пробива дупки всякакви..
Наира, това с децата в домовете,които не подлежат на осиновяване е много сериозен проблем и пълен абсурд.Мисля,че законът вече беше променен,но не съм сигурна.Има толкова хора,които искат да осиновят дете, домовете са пълни,а осиновяванията се бавят с години.Доказано е,че дори и няколко месеца в такава среда са пагубни за развитието на детето...
Гали  Hug  Hug
Дала и за теб  Hug Съжалявам,че така ви боднах в сърцата.Следващата история ще е по-весела  Mr. Green
Рали има недостиг на интернет, затова се губи.
Усмихнат ден на всички!!  bouquet

# 196
Добро утро момичета!  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ!   bouquet  bouquet

Мерси много на всички ви, че питате за мен.  Hug Hug Hug
Аз както е казала Наира от работа нямам много свободно време за компютъра, но чета от време на време. Един път изтърва ли хорото и не мога да ви настигна после и се чудя от къде да захвана.  ooooh! Laughing

Катенце Добре си се завърнала!  Hug Отпочина ли си хубавичко?  Simple Smile При мен за сега работата добре върви Ал хамдулиллях! А с момчето напоследък отношенията ни са доста кисели. По-скоро май аз съм крива, но .. той предизвиква...  Thinking След седмица две ще се върне и ще видим какво ще стане.  Simple Smile

Лили Много хубава информация си дала от арабския свят.  Simple Smile Много ми е интересно да ги чета. Чакам още.  Party
Наистина арабския свят са луднали по турските сериали. Даже при мен в магазина идват много арабкини и като видят медалиончето ми с надпис Аллах, започват изненадано да ме разпитват мюсюлманка ли съм, от къде съм и аз като им кажа, че съм туркиня и всички реагират по еднакъв начин...толкова мн се радват. И започват едни признания "аз много обичам турците Турция..всичко турско..мн красив език"  Laughing И на мен ми става едно такова драго. Все аз няма да ги тача арабите и езика и културата я.  Laughing
Но това за разводите вече наистина е крайно. Но се сещам аз един лаф "всичко се връща на този свят" ....  дали им е било хубаво, когато мъжете искали жените им да бъдат като Хайфа и Нанси и се развеждали от тях.  Mr. Green
Аз на скоро във фейсбуук гледах клип на този Къванч с Рола Саад. Много ги обожествиха тоз там.
Но хубавото е поне, че по такъв начин се обърна внимание и се направи много голяма реклама на страната.

Лили за хената още не съм я пробвала...от работа все не ми остава време. Напоследък работя втора смяна и ме мързи после да рисувам. Като си направя и ако се получи ще покажа ръчички си тука.
Честито за гривничката.   bouquet Разгледах ги на Дамас...харесват ми.  Heart Eyes Но сега разбирам, че шареното злато е модерно.

А какво е накша?  newsm78

Иман Вие как сте с малкия Тарикчо?  Hug

И Тонито май не писала отдавна.  newsm78 Тони, мила как си..свикна ли с новата работа?  Hug

Свеар Вие как сте?  Hug Още колко време има до идването на малкото ангелче?  Heart Eyes

Наира Как си ти? Май сме се разминали ние с тебе предните пъти, когато си дошла.  Confused Аз съм винаги на първия етаж. Но може пък някой път да излезем направо на кафе..  Hug
Много егоистично това за сираците  Cry Как може да има такива родители.

Секси Значи Нина ще има клип. Браво на момичето. А певеца да не би случайно да се казва Рашид Ал Рашид?  Thinking

Извинете ме,че не можах да спомена всички ви една по една, но не съм ви забравила ... много прегръдки на всички ви!  Hug

# 197
Здравейте и от мен на всичкии... Нека деня мине по-лекк ии не толкова горещ  ooooh!
Свеър Как е постенетоо?  Wink
Дезърт Когато си свободна направо ми пиши  Simple Smile
Дина767 аз от както чета постовете ти,не съм се замисляла ,но може би като предства съм си изградила ,че на малкия говорите на арабски и английскии,незнам защо така реших може би защото аз самата за в бъдеще със  семейство иншаАллах си представям така да е (ако не живея в България де) ..
От училище всяка години си организираме посещение в такива домове... Децата там дори се озлобяват по-между си...   

Hug
  bouquet

# 198
Мисля,че бъркаш с децата на Лили - май тя каза,че така им говорят  newsm78

# 199
здравейте на всички Hug
така за клипа снима се в една вила -много луксозна,главната герйня е моята най-добра приятелка,утре 6те имам клипа на диск и 6те го пусна в албума ми.певеца доколкото знам маи е рашид ал рашид или някакъв друг,но този рашид със сигурност е бил там,даже говорих с него по тела.знае бг-женен е за бг туркиня.беше ме мн яд че неможад да отида да гледам,щото бях на работа,но живот и здраве др път съм там че искам и аз ако мога да се снимам.клипа ще се излъчва по планета и в дубай.това е за клипа....
аз бях в трявна за 3 дена-беше мн яко,ходих на язовир,на боженци,соколския и дряновски манастир и на пещерата бачо киро.всичко беше мн красиво,с изключение че на отиване обърках пътя и бях на косъм да обърна колата и да се прибера обратно Party обаче нали съм луда и спрех колата по средата на пътя-зад мен караха някакви хора и ги попитах къде е трявна че ми обясниха пък и отивали там,че карах зад тях...
това е засега при мене,отивам до мола че си харесах една пола:)
чао и лек ден

# 200
да аз знам за Лили,може би защото живеят в Бахрейн и съм си мислила ,че най-вероятно на арабски и английски   Simple Smile

Почерпете се!  Grinning  Grinning

# 201
ох ,че хубава почивкаа 3 денаа  Wink и аз си мислех ,че ще бъде този певец ... ако може после да ми дадеш линк да видя песента ,че ако не ти е публичен албума ,няма как да го видя  Confused

Добре ,че е на пайнер ,поне някакво качество ще има  Grinning ...

# 202
Здраствуйте. Mr. Green Какви ги вършите в жегите?

Честито на всички празнуващи госпожици.   bouquet  bouquet  bouquet

Ясминке
, ще ти дърпам ушите, не си драснала и ред.  Crossing Arms Късметлийка си с този кротушко ти. Аз мисля, че столче за кола за толкова малко бебче е ОК.

Снежке, и ти бе, не си ми писала. Аз съм си такава, трябва някой да ме побутва.  Flutter Какво правите вие с бебчо, рита ли те много? Намери ли си лекар, при когото да раждаш? Аз моето го усещам да мърда още от преди две седмици. И най-много шава нощем, през деня не. Не, не съм ходила още на 3Д, сега към 21-23 седмица ще ходя.

Кате Акхиал, дано септември е твоят месец, ще стане, имай вяра. Дисертацията не е готова, но сигурно ще може да се слуша защитата. Баткото го взима бебето все повече присърце, даже сънувал, че някой го откраднал и ревал, ревал на сън. А по твоя въпрос какво стана?

Дина, добре дошла отново.  bouquet

Магде, какво правят разбойниците? Добре, че са си компания, бият се карат се, ама са си заедно, моят пощурява докато дойде време за излизане вечер. Имаш ли новини от ЕЛЕНКА? newsm78

Свеар,
как си ти, колко ти остава още? Знам, че бременните може да не постят, нали така?

Лили
, на нашия татко му се е свило сърцето ако има мома как ще я опази, че нали ще е на тати съкровището. Ама каквото дойде все добре, няма да раждам 9-знаци, за да уцеля искания пол я. Mr. Green

Дала
, както винги си на ниво с художественото оформление на темата.  bouquet Heart Eyes

НА ВСИЧКИ ЦЕЛУВКИ И МНОГО УСМИВКИ.

# 203
окс,аз ще го кача някъде защото още не е пуснат никъде,те тез арабчовци са още във варна...

# 204
Привет и от мен(безследно изчезналата). Hug
Чувствам се ужасно за това,че не съм писала толкова време.
Надявам се да не съм ви разочаровала и да ми позволите отново да бъда част от вас.
Макар,че не съм писала от доста време си ви четях от време на време.
Дори на няколко пъти докато нямах работа в магазина и си ви четях,шефа ме е засичал на компютъра,
и тъй като нямахме право ей така да си се разхождаме из интернет пространството,малко сви вежди  smile3515Но явно съм имала късмет,че е бил в добро настроение иначе ще ше да ме подгони службата smile3521.

Нооо както и да е,стига съм се оправдавала.Важното е,че вие сте добре,продължавате да сте толкова ведри,усмихнати и позитивни хора  Kissing HeartА и форумът се множили ,множи.Но какво по-хубаво от това.
Честито на всички празнуващи  newsm51
Много целувки и прегръдки за всички  lovekiss

# 205
  • In a surreal moment!
Момичета попаднах на един отвратително манипулативен материал ,
показващ "насилието над мюсулманската жена".
Американски разбира се , колко жалко .
Много страшни кадри има , който има слаби нерви да не гледа .
Аз написах острото си мнение , но има възможнос за 2-3 изречения само .
Ако някой има нерви да го изгледа и иска да каже нещо на
младежите , които гледат и си правят грешни изводи , моля
http://www.vbox7.com/play:c72d738d
Но , предупреждавам - има кадри с насилие и кръв !!!

# 206
  • In a surreal moment!
Охооооооооооооо Камелчитааааааааа - добре дошла пиле !!!
Как си , как е студентския живот , работиш ли през ваканцията , в София или в Бургас ...
ЕЙ , виках си - ожени се това момиче и за това не се обажда  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Че то такава красавица за изпускане ли е   Wink Laughing Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 207
как може да правят такива долни клипове... направо ме е яд ,че има такива хора.. да си гледат техните проблеми,убийци,насилници и тн... този клип няма нищо общо..особено с действителността както бяха се изразили под клипа някой... doh nono

# 208
не ги ли е срам да правят такива отвратителни клипове и още повече да слагат всички хора под един знаменател....всеки народ си има своите проблеми и недостатъци,малко ли такива насилници се разхождат и по нашите улици,тогава ние какви сме

# 209
Здравей,Другарче  HugДобре заварила   bouquet
Аз съм добре,вече завърших,сега остава да ни дадът дипломите.
Реших да си се прибера в Бургас,та сега съм си тук.
За сега съм го одарила на почивка.Но ввече ми е скучно.
А иначе не съм се омъжила все оше никой не ме е поискал newsm03
Еееех,ако бях задължително щях да се отбия при вас за да ви почерпя и да вдигнем една голяма свадба във форума  dancing  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт