Отговори
# 60

чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДВЕТЕ СЛАДУРКИ

ето за родилата седем близнета-.
Египтянка роди седем близнаци
Млада жена роди в Александрия седемзнаци. Според лекарския екип, извършил израждането, това е "божествено чудо", тъй като тя не се е подлагала на някакво специално лечение.

Газала Ибрахим Омар, 27-годишната млада майка, роди седем живи бебета: четири момченца и три момиченца със цезарово сечение, предаде египетската агенция Мена. Новородените са с тегло между 2 и 3 кг и са поставени в кувьози. /БГНЕС

# 61
  • София
Според други медии  обаче, не е съвсем случайно раждането на седемте близнета...Самата майка признава приемането на хормони с цел раждане на мъжко чедо, тъй като до момента вече има 3 щерки.И бам - вече е с 10 деца!Да са живи и здрави!Ама с тез три щерки моите, ще се откажа май от желанието за мъжко в бъдеще, че Господ знае какво ще се случи! Party
Освен това, четейки в нашите онлайн издания, се зачудих на инфото, че теглото на всичките бебета е в порядъка между 2-3 кг. #CrazyОказа се, че са между 1,5 и 2 кг, което също хич не е малко при положение, че са 7,но все пак е по-друго.Всичките все още са в кувьоз, майката  горката още не ги е виждала наживо, а само по телевизията...
http://www.smh.com.au/news/world/ive-only-seen-my-septuplets-on- … 218911498485.html

# 62
Честито на двете красавици да са ви живи и да ви радват много;

# 63
писах, писха фермани и се изстри  Simple Smile

накратко, тук съм вече    bouquet  

Другарче, как сте с шефа?Какво правите? Свършва вече ваканцията Sad  

Далка, тази тема я зачетох от началото, виждам , че сте добре Simple Smile И ти си майка орлица, все береш грижи за пиленцата, нали са и далеч, не ви е лесно.
Тази кратина дето си я пусната е страхотна, само за гоблен!

Магде, момичетата споменаха Яси и колело, дано няма нищо тревожно. Бая инциденти съм имала, ама съм щура. Миналата седмица даже вдигнах на предна гума, винаги съм се чудела как става, а то лесно било. просто жилетката ми попадна в предната гума, запота се, гумата блокира, и така полетях към асфалта Simple Smile само с охлузвания се отървах. Добре , че  колата зад мен караше бавно и спря веднага. Аз пък говорех по тел, и докато реагирам....   Голям срам брах, 15мин после дърпам бялата жилетка, заклещена като във вакуум между гумата и калника  Mr. Green  И оттогава нешо скоростите ми не са наред  Crossing Arms

Лиле, как сте вие. Да, гадно е пясък в очите. Парви промивки някакви, с лакйка, с нещо др...

Ясминка, пее ли бебето, пее ли ?как ли я кара малката душица в жегата. Нашия му подрязаха буйните къдрици, и пак му с епоти главичката...   Ще ходите ли към Сирия, да го видят гордите баб и дядо, да му се порадват и погушкат Simple Smile

Свеар, няма ви в новата тема! Пиши, как си ти , децата, бебо?

Другото Светле   bouquet

Дезърт, как е работата, а сърдечните дейности  Wink

Дина, появи се ти. Не им се връзвай за детето и теглото. Мен все ме смятаха за слаботелесна,права си, че е стресиращо! Само че аз като мъничка съм била бузеста, но от 4-5 годишна съм станала злояда. Всяко хранене с нерви и рев. До пубертета МРАЗЕХ да ям, и то точно от това вечно преследване с чиниите и паниците. Мама и баба прекаляваха, почват с молби, накрая заплахи и рев, а аз стискам устата. Трагедия..
Не насилвай детето, за да не му опротивее храната.
Ти сама виждаш, че си е жизнен!
Пък техните стандарти да не са ти критерии! Как съм се смяла, моя ми носи пола и блуза от Сирия, XS,  и ми беше голямо!!!Какво ли им е тогава XL  Mr. Green

Марси, и твоята Къдрушка сладка, голяма мъка с това ядене и тия гребени,. Всичко ми е до болка познато от детството  Sunglasses  А сега пък сириийската рода, много се разминавам с критериите им за хубост, да слаба съм , черна съм, къдрава съм, грозна съм, не мога да се сравнявам с вашите пищни изрусени  , начервени и избелени красавици, оставете ме на мира Joy  Sunglasses  

Кате, успех с идването на мъжа! Разбрах, че имало проблем. Знам те, че няма да се предадеш!

Нафасима, как си ти?

Олдспот, трябва да наваксвам с разказите ти

Тони, как сте с Тарико?Работата, изморително ли е?

Снеже, и ти милата баничарка, какво правиш, децата, бебо? как беше завръщането с Сирия?

Ох, кой ли съм забравила.....

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 11:43 от Шилан & Шиар

# 64
  • сред маслини и портокалов цвят
Честито и на Сара на Теди! Много здраве, късмет и щастие! И мама много да я слуша! Grinning

Катета, смее се много Каруми, на всеки който му заговори се смее, голяма е душичка. На следващата среща ще го доведа, иншалла.
Иначе утре отиваме да му пуснем документите за паспорт. Успяхме да го снимаме, много беше кротък. Той въобще си е кротан, плаче само като е гладен и то след като е опитал всички други методи като усмивки, размахване и лапане на ръце,  гукане и подвикване. Grinning

Кате Мароканско, надявам се да се наредят нещата и да вземете виза.
Много мога да изпиша за абсурдите в нашите институции, нагледах се на какво ли не за тия 15 год. Вчера даже коментирахме с моя мъж вашия случай. Той пък пак беше подхванал темата за тъпото постоянно пребиваване, дето ще го изгуби сега като заминем за Сирия. Абе не ми се пише, вбесявам се и се чувсвам безсилна.

Кате от Хасаке Mr. Green, къде беше през отпуската?

Деси, кога пътувате обратно?
И да те питам, понеже доста си пътувала с децата, как да пътува моя син, в кошница за кола добре ли е?

Лек ден от мен! Поздрави на всички! Hug

# 65
Охо, Кате, привет!Тъкмо се чудехме няма ли да се появиш най-после и ето те и теб.Ами аз няма да разказвам много тогава,да можеш да наваксаш  Mr. Green

Теди, бе какви стимулиращи фертилноста лекарства трябва да са това,че да го докара до 7 бебета  Crazy Направо не е за вярване. Някакви древноегипетски ще трябва да са  newsm78

# 66
Здравейте,момичета!Уплаших се ,като го прочетох това за седемзнаците-горката майка...ще лудне!Е,то бива стимулиране на плодовитостта,ам тя май е попрекалила със стимуланта   Mr. Green
Свекърва ми ми е разказвала за една нейна позната-навремето имала близнаци и като имало режим на тока,какво било,не помня,ама често се случвало да обърка бебетата и едното да го изкъпе 2 пъти,другото пък -хич... Joy
А как ли седи въпроса със седем  newsm78

Днес ми  е много гаден ден-ще се преместваме в друго жилище,хвърчат багажи насам-натам...и някъде май ми е заминал сребърния ланец с Богородица и Анх-любимият ми египетски символ-като болна съм... Cry    Cry     Cry

# 67
  • София
Абе Шехи,аз само цитирам чуждите медии.. Wink Laughing
Кате Шилан, добре дошла обратно в темата след дългата отпуска..  bouquetКак е, отпочина ли си?
Момичета, благодаря на всички ви за хубавите пожелания послучай празника на щерката.
Ясмин,с какво ще пътувате до Сирия - с рейс или с кола?Преди около 11 години, днешната рожденичка на крехката тогавашна възраст от 3 месеца пътува с нас до Йордания с автобусите на Зайтуни Турс.Първо до Халеб, после до Дамаск, а оттам до Аман с такси.И да ти кажа честно, това беше най-лекото пътуване от всичките последващи.И ние първоначално смятахме да ползваме кошницата за кола, ама се отказахме.Поставихме коша от зимния вариант на самата количка на две седалки,вързахме го стабилно към тях посредством тези ластичните въжета  и така си го минахме целия път без каквито и да е премеждия.Кошът като че ли е по-широк, по-удобен за дълъг път...И извинявай за любопитството, но понеже след близо 15 години брак и ние сме в аналогична ситуация с проклетото постоянно пребиваване, се питам, дали ще стоите там повече от прословутите по закон 6 месеца.И ако да, как съпругът ти в последствие ще влиза в БГ?Нас ни тресе страха, че при евентуално отнемане на последното, после може и да не му дадат виза.Още веднъж извинявай за питането, но ако имаш някакава информация по въпроса, би ли я споделила с мен на лични Heart Eyes

# 68
  • по пътеката
4естити рожденни дни на сара и муфида! живи и здрави  и в пубертетската фаза да не правят проблеми на родителите си! весел празник за двете пораснали моми4ета на теди и деска!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

сериозно какво ли е представлявала бременността с 7 бебета и като габарит с толкова много и то с добро тегло?????????????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78, оцъклих се направо! но и 10 броя деца в къщи, майко мила, голям халал за семейството, айде сега да му стиска на  таткото да си пожелава мъжко! Mr. Green
олди, пак на линя!
имортел,ако не е затрито от някое 4овешко природно бедствие, ще се намери! Peace
кате, мом4ето го няма и ти като арабките  при мама и тати , да не се затрие 4еста, хахаха това е шега!нали млада булка не може да стои сама у дома дълго време!  Crossing Armsпоне си си по4инала от  лошите!  Hug

ясмин ,защо ще губи постоянното си пребивавен мъжът ти, нали е за месец?  newsm78я дай съображенията на властите, не може ли да се излиза като са постоянно пребиваващи, айде пак новост?нали, 6 м може да е  ту тук ,ту там? Thinking

# 69
Брей,по всички медии тези 7-значета Grinning
Доктора,който е правил секциото казва,че жената е опитвала 5 години за бебе,
но не е имала овулация.Всъщност нейния доктор и е предписал прекалено силни хормони,голяма грешка,добре,че организма и е силен.
Доста слабичка ми се видя тая жена,а бебоците са перфектни-нито едно няма недоразвити органи или други деформации,които често се случват при такива бременности,машаАлла!
Семейството са бедни,мъжа е фермер,т.е. градинар,от общината са осигурили памперси и АМ за 2 години..
Какво ли не правят жените от мания за момче Rolling Eyes
То не са аборти,то не са дроги,разни интервенции за избиране на пола...и го правят най-вече заради шантавите им мъже-непременно да има наследник.
Алхамдулилла,моят никога не е имал претенции за пола,не разбирам подобни хора аз,има ли смисъл да имаш претенциикъм неща,които не са в наши ръце

Вчера моя близка приятелка ми сподели добра новина:бременна е Party
Първото го чакаха 5 години,а сега много бързо забременя,машаАлла!

Така,че след има-няма 9 мес ще си имаме още едно българо-арабче Grinning

Катя Марок-мерси за инфото за певицата,впечетлих се-посланник е на добра воля..

Шиланке-ние сме добре,кажи ти как прекара ваканцията,освен инциденти,нещо друго интересно?Стягай се-Рамадана иде WinkЗаповядай в ислямския да дискутираме по въпроса.

Саратед и дтти-да са ви живи и здрави порасналите момичета!
дтти-ти вече си мама на тийнейджър,оле и мен това ме чака Crazy

Ра-не е тайна,гривничка от колекция '07 на Дамас,доста се усуквах покрай витрините и милия знаеше,че съм влюбена.Сега съм си я наредила в секцията да и се любувам.
Друго нещо дето съм си харесала е къща,но и мен като Дала ме отрязаха категорично,ама знае ли човек,ще чакам,може пък да ме огрее Laughing

Шехи-за случая с убийството на певицата:изведнъж всички медии замлъкнаха..Вестници,интернет,новини-нищо!Пари играят май Thinking
Иначе една от версиите е,че най-големия конкурент на любовника и в строителния бизнес,решил да му съсипе репутацията със случая..какво ли не правят хората заради пари,все едно ще ги носим на оня свят Rolling Eyes

Новинка от Емирско:Памела Андерсън е влюбена в наше момче:емирец от Абу Даби Crazy
СПасителката на плажа беше тук преди няколко месеца за кампанията по лансирането на екологичен хотел...Хвърлила му око на хубавеца,после се засекли в Америката и така...
Ще и наденем фереджето и на Пам май Joy

Ох,комшийката пак бие дъщеря си-тийнейджърка е ConfusedНе знам какво да правя Rolling Eyes
Проблемни са нейните деца...момчето също е ужасно невъзпитано,пушеше в коридора,паркира си колата на 2 места в паринга...Едно Салам Алейкум не казва,Аллах да им помага и да ги напъти.
Може ли да направя нещо,тя и жената не ме поглежда,нито поздравява...местна е и едва ли знае английски Tired

# 70
   Добро утро момичета! Тоест добър ден! Моят хубавец нещо му става и вече няколко дни спи до 10.30-11.00 часа , а днес до 11.30 Shocked
   То верно , че си ляга късничко , но въпреки това не е ставал по- късно от 9.30 досега. Не се оплаквам де Embarassed и аз добре си поспах smile3524 Е , верно , че закусвахме в 12.00 , а кой знае кога ще обядваме... ама то и в тези жеги май е по-добре така.
    И аз току що гледах по новините за седемзнаците, с тази разлика , че сега казаха , че всъщност даже са били 9 , но двечки са починали- не мога да си го представя просто- как и къде се побират 9 бебока , пък колкото и да са мънички newsm78
     Да са живи и здрави душичките и дано голямата рода да помага много , ама много , че иначе....
     immortel- Голям хаос настава с местенето- даже и да си перфектно организиран- дано си намериш изгубените неща след като се наредите!
     jasmin- представих си малката душичка Каруми, усмихнат и спокоен - така ме налегна носталгията по тези месеци... и Даниел беше нон стоп ухилен , спокоен а сега... точно в момента е качен на масичката в хола , точно пред мен и гледа с толкова доволен поглед , все едно е покорил света bowuuНо за него това си е покорен свят- неговия свят Laughing
     Кате Шилан- добре завърнала се и ти HugИзвинявай , но хем ми стана смешно като си те представих в сценката с колелото , хем мъчно Embarassed Но просто както си го разказала... Моля те внимавай , мен ми настръхва косата при мисълта за шофиране в София- всеки си мисли, че пътя е негов.
     Деси-разкажи как прекарахте Рождения ден ? Топло ли е много в Стара Загора?
     Магде, Дала , Олд Спорт- благодаря ви за успокоителните думи  bouquetНяма да успея да променя разбиранията на родата , но няма и да им позволя да коментират повече - поне не пред нас, важното е че мъжа ми не е с техните разбирания и е първият , който им казва да оставят детето на мира... ще се оправим Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на Сара!Прекрасна , здрава и усмихната- да ви радва всеки Божи ден!
   До после момичета!

# 71
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДВЕТЕ РОЖДЕНИЧКИ -  САРА И МУФИДА!!!!МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

Здравейте ,арабелки-хубавелки!
Дина, не съм те засичала преди, въпреки че и аз съм от старите кучета  Laughing  bowuu, но преди време ти разгледах албума с голям интерес  Grinning Толкова любов и щастие излъчвате!! И синът ти е голям сладур  Heart Eyes Heart Eyes!! На хората устите не можиш да затвориш, но не допускай глупави подмятания и критики да те натоварват излишно  Hug

# 72
  • по пътеката
4акай една карти4ка за поздравленията забравих:

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 13:49 от marsy

# 73
Дина, много е хубаво,че имаш подкрепата на съпруга си, друго не ти трябва. Аз пък съм те засичала май - твоята сестра ли се женеше по-рано товя лято  newsm78
Лили, най-вероятно парите са им затворили устите.Нищо ново под слънцето! Искам да я видя Пам с фередже.То тя може да го сложи горе,обаче надолу сигурно ще е по бански  Mr. Green Да е лека бременността на приятелката ти!Дай Боже повече такива добри новини!
А къщата - ще я получиш и нея,само търпение  Grinning
Теди, споко, и аз я прочетох статията.Явно доки наистина е прекалил с хормоните,да пази Господ,че обикновено друг е резулатът от таков апрекаляване.
Марси, и аз не мога да си представя как се износват толкова бебета  Crazy Като докладвах на моята половинка новината, неговия единствен коментар беше:Като котка! Shocked
А що се отнася до това как ще ги изгледат толкова деца - ами толкова и ще успеят горките, и без това живеят мизерно сега.Колкото и да им помогне държавата, няма да е достатъчно.Социалната политика не е силната страна на Египет.
Безсмъртна, това с тока е много смешно.Аз знам за едни близнаци,които и при наличие на ток пак само единия миеха - другият беше хитрец и избутваше пак брат си и майката в бързината не виждаше кой точно мие   Joy

# 74
ясмин това е въпроса  newsm78,не знаме кога запо4ваме у4илище,говори се 4е ще ги отлагат за след празника,ама нищо не се знае,та 4акаме таткото да каже,за да знаем кога да запазваме
ина4е и с 3те когато сме пътували са били,в лятната приставка на коли4ката-която се отваря и в легнало положение-а и Каруми е малък та лесно ще понесе пътя,кога ще пътувате и с кого,аз м исля с Ганам-по евтино е ,а и са директно до Дамаск

а сега да уто4ня-постоянно пребиваване не се губи,само се отнема,ако оба4е в предходната година на тази в която изти4а 4овекът няма 6 месеца и едикн ден ,на следващата в която е събрал тези 6 месеца има пак право да подаде и му се подновява
лили да ти кажа отдавна съм майка на тийн4ета-то пуберитета запо4ва ве4е от 10,а не като по наше време от 13-14  Grinning, а за Пам -ще е итересно Wink
дина абе не е толкова горещо,но влагата ще ни убие,свикнахме на сухия сирийски въздух
а празника  мина в4ера-един ден по рано,защото днес е работен ден-ходихме на ресторант,много добре мина,после ще ка4а снимки

Общи условия

Активация на акаунт