Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави ганаш?
Как се прави фондю?
Как се прави бавносъхнеща маса за торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави ганаш?
Ганаш се приготвя с помощта на натурален шоколад и тежка сметана. Първо, сметаната се загрява в съд, след което към нея се добавя натрошеният шоколад. Сместа се разбърква непрекъснато, докато шоколадът напълно се разтопи и стане гладка. След това ганашът трябва да се охлади в хладилник за поне четири часа, преди да може да бъде използван в рецепти или консумиран като десерт.
-
Как се прави фондю?
-
Как се прави бавносъхнеща маса за торти?
-
Как се прави еластично тесто за торти?
-
Какви са тези публикации във форума?
Много хубаво изглеждат мъфините kony

Кажи по какъв метод рисува с отпечатък ли?
.... за другите ми е далеч по лесно
. Значи мен ми идват идеи на ум в какво да пека, ама проблема ми е че не мога да си намеря в града в който живея, трябва ми или направо координати на магазин в друг град, за да мога да търся начини да си купя от там или онлайн магазин, знам ли и аз
, хвърлих око на тия откопчаващите с форма на сърце
,, ама после свърших една друга работа
. Както и да еееее
. Може ли да те попитам нещо за ринговете в които печеш. Винаги ми е било интересно как така не се разлива сместа от тия рингове. Все пак ако сложа ринга в тава която съм ползвала има малко или много някакво изкривяване на повърхността й, от там веднага изниква върпоса как тогава след като не оплътнява добре ринга заради тази неравна повърхност не се разлива сместа