Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на парадонтозата и как може да се лекува?
Какви са критериите за избор на детска количка?
Как мога да облекча болката при пародонтоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на парадонтозата и как може да се лекува?
Парадонтозата е заболяване на венците, което може да доведе до възпаление, джобове и загуба на костна тъкан. Лечението обикновено включва професионално почистване, антибиотици, дезинфекция и дори хирургични процедури. Редовните зъболекарски прегледи и добрата устна хигиена са от съществено значение за контролиране на състоянието.
-
Какви са критериите за избор на детска количка?
При избора на детска количка е важно да се вземат предвид няколко фактора. Те включват здрава конструкция, големи колела за по-добра маневреност, вградено столче за кола, лекота, удобна дръжка, възможност за сгъване и дизайн. Освен това е важно количката да отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на родителите.
-
Как мога да облекча болката при пародонтоза?
За облекчаване на болката при пародонтоза могат да се използват дезинфекциращи устни изплаквания, специални гелове, антибиотици и дори анестетици. Освен това жабуркането със смрадлика може да помогне за намаляване на възпалението. Въпреки това е важно да се консултирате със зъболекар за подходящо лечение.
-
Какви са съветите за избягване на стрес по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните съвети за гледане на дете, свързани със солта, яйцето във водата и други методи?
Не мога да дъвча изобщо. За капак ми се възпали синузита и сега и едвам дишам. Нещо ме е подгонил явно лош период.

, много съм горда със себе си ( ох, умря ми циганката ) 
.
. утре ще купя, а до тогава ще замествам с филии със сладко
.
.
. Важното е да си с позитивна нагласа и всичко ще е наред.
Аз утре също съм на преглед и съм решила да питам доки колко ще ми стрева този път. Предния пат беше 200 лв., без да минава през болницата, но ние дадохме повече, защото бях много доволна. Иначе мойта също е против упойките и по-точно каза ще видиме, ако има нужда тогава, ама после каза, че при 5 см. разкритие нямало за кога. Като чета из форума при колко слагат може и да ме е метнала тогава, но пък си е знаела работа. Иначе освен системата с окситоцин ми вливаха и бусколезин и може би това доста облекчаваш болката, та в никакъв случай не бих казала, че е болка за умиране. Щом съм се навила толко скоро за второ

така се уплаших, за малко бях тръгнала за болницата! Взех допълнително Магнезий и но шпа и съм заспала по някое време! Контракциите си бяха много сериозни, не искам да раждам още, беба е много малка и все и говоря да си стой в корема ми.......