Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на парадонтозата и как може да се лекува?
Какви са критериите за избор на детска количка?
Как мога да облекча болката при пародонтоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на парадонтозата и как може да се лекува?
Парадонтозата е заболяване на венците, което може да доведе до възпаление, джобове и загуба на костна тъкан. Лечението обикновено включва професионално почистване, антибиотици, дезинфекция и дори хирургични процедури. Редовните зъболекарски прегледи и добрата устна хигиена са от съществено значение за контролиране на състоянието.
-
Какви са критериите за избор на детска количка?
При избора на детска количка е важно да се вземат предвид няколко фактора. Те включват здрава конструкция, големи колела за по-добра маневреност, вградено столче за кола, лекота, удобна дръжка, възможност за сгъване и дизайн. Освен това е важно количката да отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на родителите.
-
Как мога да облекча болката при пародонтоза?
За облекчаване на болката при пародонтоза могат да се използват дезинфекциращи устни изплаквания, специални гелове, антибиотици и дори анестетици. Освен това жабуркането със смрадлика може да помогне за намаляване на възпалението. Въпреки това е важно да се консултирате със зъболекар за подходящо лечение.
-
Какви са съветите за избягване на стрес по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните съвети за гледане на дете, свързани със солта, яйцето във водата и други методи?

.Сега пък трябва да излизам докато не се е стоплило че пак жега го дават и днес.Ааа някъде мярнах нещо за депилатоари.Изобщо не ги препоръчвам на никой,първо не отстраняват добре косъмчетата и второ някои депилатоари наистина парят и щипят и миришат ужасно.Аз лично ходя на кола-маска и съм много доволна боли 10 мин ама после 1 месец знам че няма да се занимавам с това.Айде изчезвам аз за сега че пак се отплеснах,чак кафето ми истина
за събирането на варненки аз предлагам да поизчакаме още седмица поне да минат големите жеги
си изкарах акъла! Беба риташе или по - скоро буташе и хълцаше! Минаха ми разни мисли от рода Леле, рано ми е да раждам, не искам, не е сега времето..... подгони ме една параноя, ужас ! Пих още едно хапче и съм заспала някъде към 2 часа! Доктора ми намали дозата на магнезия ат 4 пъти по 2 на 3 пъти по 1, а другата седмица ми го спира изцяло!

. Вече не се издаржа с тия заеми, кредити и лизинги! Ама няма как ще се свием тая седмица... За срещата съм съгласна да изчакаме по-хладничко временце

Та при нас се знае какъв ще е подаръка въпрос на време малко преди или след бебека
Легнах към 12.30 и чак сега ставам. Най-искрено го пожелавам на всички