ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 287
  • 387
  •   1
Отговори
# 285
Наспала съм се още в 4,30 сутринта! А си легнах късно...какво е това,старост-нерадост ли?Или мераци за ранната йога днес?  newsm78  Ще позяпам тук и после ще се стягам за фитнеса...Чака ме един много динамичен ден,много неща за вършене имам,а после идва една доста работна седмица...абе въртележката няма край..С килата съм добре,с храната също,единственото,което забелязвам,че съм се отпуснала и трябва стягане,което значи повече тренировки...Много е кофти така,малко да поизоставим нещата,и веднага си личи...Чудя се,ами като стана баба на 85,как ли ще тичам по пътечката и какви тежести ще вдигам? newsm78
Аз се шегувам с това,обаче да ви кажа,във фитнеса има старчоци на тази възраст,или поне на 70 и нагоре...дето направо се чудя от къде имат тези сили и енергия да правят толкова много неща...да не ви разправям,че бабките са с гримче...Понякога,когато съм без настроение,направо ме е срам,като ги видя...хайде,весел уикенд и лека седмица от мен!

# 286
  • да има едно лесно - на мотора
Тони  Hug
да нацелуваш красавеца . Хич не са ти много килата  Naughty Яж си здравословно , пий си течности , за да расте мамин Грахчо . когато отмине лудницата у вас (  ooooh! знам какво е в първите дни - не знаеш на кой свят си ) дрънни едно телефонче , че не ви знам режима .
Бяхме по пътищата събота и неделя ( с мотора де )  Яла съм предимно супи , защото топлят на замръзнал корем  Laughing .
Браво на абсе
Пинкито , и аз туй си мислех оня ден - какви уражнения ще правя като баба  newsm78 - обаче че ще се возя  на ( или карам ) мотор е повече от сигурно  Laughing

# 287
Роси,сега се връщам от фитнеса,после плувах и джакузи,и сауна...казвам ти пак ги гледах старчоците...една до мене с бяла коса../по слаба от мене../, на около 70,а може и нагоре,с каса при4еска,/по-добре поддържана от моята !  Embarassed/, а маникюр червен..,си тичкаше на пътечката,не много бързо,ама набила " I pod"-a  в ушите,и зяпа в екарните отпред на Телевизорите..и си тръчкаше като пич. Аз се загледах,защото беше застанала на моята пътечка,та се курдисах до нея на друга една..по къси спортни гащи и потник,а аз по анцунг,да не ми се тресат месата на показ... Crazy...какво да ти разправям...Имат си специални курсове и часове за тяхната възрастова група..имат и часове в горещият басейн...какво подскачат там не знам,на онази вряла вода,как някоя баба не е опънала петалата....а после в съблекалнята да ги видиш как кокетират..и едно мазане пада с кремове и помади...и да ти кажа,една не съм видяла без педикюр,да е неглиже,или с някакви косми...И как се хилят,как си  бърборят,голям фън си имат....евала им!!!

# 288
Ах, Тончо и Грахчо са си вече у дома! Hug Hug
Мамо Тони, не ги мисли тез кила!
Аз малко с режима загазих, бири пих разни и разнообразни!
Време тука страхотно настана и два дни бяхме по паркове и разходки и ядохме барбекюта страхотни!

# 289
Охо, мама и бебе са си вкъщи вече Simple Smile Хайде сега на спокойствие се гледайте и любувайте един на друг. Тончо, гледай да поспиваш когато можеш, дано Момчил войвода те оставя макар и за няколко часа.
Аз се завърнах, изяла въглехидратите на Стара Загора, но нямаше как, много калории изхабих по баирите и без вафли, боб и 'ляб нямаше да станат нещата. Ето ви кратък очерк на събитията.
Много доволен се завърнах, минах пак на режима ама за кратко щото утре пак има РД на работа  ooooh!

# 290
  • Варна
Анелия, бе! Абе честита титла, бе, булка!!  bouquet
Цитат
Както вече знаете, взех първо място при жените...

Четоф и гледаф премеждието ви. Да му се не види, какъв спортен дух отглеждаме тука! Пу, пу! Хай, наслука!!

# 291
  • да има едно лесно - на мотора
Ани  Hug

# 292
Поздравления, буболечкаbouquet

Другито народ, що не пишете биее...?

Фенският е в такъв филм наврян, че няма думи, ни апетит, ни акъл, ни нищо вече...Романтичен трилър с елементи на хорър и сапунка, представен от ред. Хумор, сатира и забава, майна!

Ай, саде либоф и нищо, нищо другооо- на всички ви- Heart Eyes

# 293
Не знам и аз защо нещо темичката ни застива..?Що ни пишити бря?    Rolling Eyes
Аз бях работен..сега съм с пълно тумбаче,защото така трябва,и след 2 часа заминавам на фитнес..няма начин,тез сланинези,трябва да се контролират  и прибират !  Доволен съм от себе си напоследък,че по едно време хич не бях в строя,ама сега съм читъФ,окрилен,вдъхновен, що да ме питате,не знам,ама съм такъв!  Хай размърдайти сЪ,щот скоро идват празници..и тогава...нали знаете какво става всяка зима,и как на 1 ви януари ривем...а може и след 7 ми ,17 ти..тогава пада големият реФ !   Няма да забравя оназ зима,га са качих на кантаря на 1 ви януари,и като заковах 73,600......малей....е,била съм и 76,ама тогава някак си много го изживях...
Фенски,ква е таз либоф,на чуждо ми мирише... newsm78,ама няма лошо,кво пък,важното е да си хепи! 
Буболе4е,4естито мила,много си готина на снимките!  Браво на теб,с тези колила и км, в бързина,можеш да минеш спокойно на 4,000 кал, на ден..../блазе ти.../   Hug

# 294
Ох какво да ви пиша, пустите му кила не се махат  #Cussing out направо побеснявам вече. Това не е възможно да се мъча вече година и да не мога да мръдна. Знам че сега ще кажете че то сигурно това са ми правилните кила, ама не е така цял живот съм била между 46 и  48 и откакто почнах проклетите хапчета направо ми се разказа играта  Cry прибирам се в софия другата седмица и веднага при гинеколог ще ги сменям тез проклетии...писна ми....ама сериозно  Cry
Ако минавам към Варна ще пиша да чукнем една среща. А между другото софиянки имаме ли тук да направим една софийска среща?
Ай как го е казал Фенски, обичай та са, няма значение с кого, важното е и той да ви обича   bouquet

# 295
  • Варна
Привет, влизам да ви пусна едно щъркелче
Нашто Крисси вчера се е обебило, има момченце, ето новинката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338611.20 , пост 36

# 296
На Крисси едно голямо огромно гигантско честито!

А за Тони - съвсем случайно попаднах на една торта, която много й прилича и затова и я "подарявам"

# 297
  • Варна
Уху! Какъв стилен торт! Совсем тематично! Гениално!
Аз ви чета, но нямам време да пиша,  а и нали не съм по режима ккво да ви занимавам със странични манджи,я! Grinning
Тънък съм фидан кокетен, дрънка джеба ми монетен. Ходя на гуляй редовно, хич не чуфствам са виновно! Party

# 298
4естито Бебенце на Криси !  Ех,какви хубави новини тоз октомври,бре!
Браво Небесна, последното ти изречение много ми хареса! Кокетен,монетен..ах,вах..и аз искам !  Hug  Тон4еееее..хайде снимчица дай дееее..ее....и е време да смениш аватара с Грахчова мама и малко шушулче !  Аз много си те харесвам и на този аватар,ама нали искаме да видиме малкото сладкишче... Hug
Днес съм циклична,и хапнах малко шакалад... Embarassed,ама не е много беля,защото си тренирам,и се храня както трябва. Изморен съм,днес много карах,много бачках,чакам петък,да минава и да си почивам...
хей Сиююююююююю..имате софянки,Да...ей ма на,как така да не си знаела бря? Ама нали знаеш....не съм си в София...ох,иначе направо те забирах от аерогарата .... Hug

# 299
Тончо,мамче  Hug купила съм подаръче за бебе Момчил.Ади да ти е жив и здрав,ако не си ми получила смс-а.Целувки.
Довечера ще пиша повечко.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт