ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 288
  • 387
  •   1
Отговори
# 270
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Момчил е красавец - бяла кожа и избистрени сини очи.  И много спи - пу пу . Госпожицата е добре ( оня ден я чух ) , днес ще звънна пак .
Дени , кажи как си
И Мина  Hug
Защо не си пишете менютата , а А   Mr. Green
Аз правя ремонт в къщи и имам допълнителен фитнес
Иначе правя нещо средно между ВМ и разделни , т. е ям и ориз  Rolling Eyes по малко .

# 271
  • Варна
Хелол! Hug
Мисля, че съм четвърти ден на Търмънд, обаче не помня добре. Що не си записвам?
Не съм съвсем по неговия план на ядене, че има някакви пуешки кюфтета и белтъци, но долу.горе ям. Чувствам се много добре. Месо и салата с грах, ориз и някакво бобово. Страхотно. И грейхфурт за вечеря с телешката пържол. Много хубав тип съм, много се гордея с мене си. Дал ми да ям всякакви вкуски и аз щастлив. Party
Мисля, че освен 2,5кг от кантарът, телесно съм намалял тук.там. Бавно и славно, ще ям без салам.
А, никаква сол не ям. Да ви кажа, не ми прави впечатление хич. Ама никак. По-скоро търся лимон да си слагам на месото и много ми харесва олимонено.
Нощес ходих по нощен живот и изпих 3 литра вода в дискотекът. Реших, че няма да потребя алкохол, да не развалям хубавата работа и понеже все съвм жаден изпих много литри.  Ето колко е полезно да се ходи на танци! Laughing
Хайде, дамен и малинен! Приятен ден!

# 272
Ей,3 дни ме нямаше и ето най-хубавата новина в темичката Heart Eyes

Тони,да ви е жив и здрав малкия Момчил,много да спинка и да папка и малко да плаче и само радости да ви носи!!!
А на теб бързо възстановяване и влизане във форма!  bouquet  bouquet  bouquet

# 273
здравейте сладури
днес с мъжа ми си разменихме местата и така се случи, че не мога да си вдигна главата от работа, а той си полегна. Ех, защо не става така като аз съм си вкъщи?!!   Еххх. За сметка на това съм режимна на 100% и сигурно стопих 1 кило от ядове и бързане. Кафетата са 2 огромни и черни, закуската бе кис.мляко със семки и 2 бадема, обядът-малко пилешко бутче с гъби и мъничко салата зеле. Странното е, че не съм гладна. Вкъщи само се въртя покрай хладилника  Party Laughing

# 274
Ох,много ям напоследък..и се замислям да си направя някакво прочистване нпречистване,олектено манджоре..не мой така,че работата отива на зле.Аз както си казах,май ще изчакам Тончето да започвам с нея да се вталявам колективно..Този уикенд трябва да го изкарам много хубаво,защото следващата седмица се очертава работлива и натоварена,дали да направя замисленото пречистване,отчистване петък,събота и неделя?  newsm78 Някой ще ми даде ли акъл как да го направя най-добре? Вие какво правите,когато решите да се поизчистите някак си?  Не може така,идва Хелоуин,и без да се маскирам ще заприличам на тиква до тогава,ако се упущя!  Я налейте малко акъл моля по въпроса.... Laughing

# 275
Пинко, мчи що да'н си направиш прочистване-направи си. Знам, че некой хора си правят воден ден, други пък карат на зеленчукови соци, чай, такива работи. Мож да изкараш на салатки ден-два, лекички някакви. Или заран плод, сладобед зеленчук...Аз кат си внуша, че тряба да са прочиствам и пия айран до припадък, чай много смуча, от треволяк някакъв...кисело мляко и зарзават ям. Ама не са опущяйте, щот сте ми пример и гордост, кат ва знам каков строен са докарахти. Ади, успеф  Peace  Hug

Нощес ходих по нощен живот и изпих 3 литра вода в дискотекът...
Хааа, вааа...е аз туй не го мога! В дискотекен- без водкен! Божкен милен!  #Silly
Туй е то Небесното создание...кви неща можи!  Heart Eyes

Днес ядем класика- млеко със смески, кафета, задушени камби и кюфтета.
Хай, чака да узнай, как е по вашия край!
На сички ви  Heart Eyes

# 276
  • Berlin
тази седмица напуснах работа.  Mr. Green много ми е добре, имам време за мен си, мога да мисля и да смятам проценти и калории. дано да вляза в режим и като започна нова работа, да не се отпусна.

# 277
Режими не пазя тез дни, че взех да заслабвам та се взимам в ръце  Laughing да не изчезна сювсем. Ходя по рождени дни и походи, ям мезета, пия уискита, вина, ракии, бири, ям сладки, соленки, бонбонки, баници, фафли и шоколади. Кога в умерени количества, кога - не.
Утре сабах сабах тръгвам за равна Стара Загора колело да карам, шампион да ставам. Стискайте палци да не се пречукам по каманаците и коренаците и с някоя грамотка да се завърна.  Peace

# 278
Фенски,мерси за разясненията,така ще сторя...ама от утре,че днес пак се провалих...на плод4ета и салатки малко ще остана,да се свие тоз шкембак и таз уста голяма..но няма се изпущам,споко...все още се държа в норма..
Хайде беее..кога Тончето шЪ доди да разкаже,снимки да покаже... Hug
Аз отивам да полегна малко,че много бързо ме е завъртял вятъра тез последните месеци,и  трябва да  се замисля...а все не мога,защото,как си легна,уж да мисля,и заспивам...и не мисля...
 newsm78

# 279
ЧЕСТИТ МОМЧИЛ, ТОНИ !!!  БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ !!

# 280
  • Варна
Хелол  Party
Брей коравия ТИхомир седи и риве, бърши сълзи и сърце му тупти
кви приятели имал той ,какви мили човеци  Hug
какви хубави пожелания, стихове и сусамени гевреци
Благодаря на всички  bouquet

Вчера ни изписаха, ай голяма лудница е вкъщи-в болницата беше къде-къде по-спокойно  Laughing
То родата голяма, всеки иска да види грахчето на мама
Още съм в потрес, но ще свикна с новия процес на родител и грижовник

М сега като изключим голямата радост съм много впечатлена от новото си тегло  ooooh! хамчи добре съм си похапвал, качих 15кг и сега остават 9кила мас за топене
Сега съм на течен режим, супа и вода в множество количества, плод по малко и мляко с трица, че много ми се яде пак
Като остане време ще турна една снимка на двамата мъже, че аз още нямам сама с грахон
Хай до скоро

# 281
# 282
 kiss Ех, брат ми! Heart Eyes
Отлично са справи ти- и с мисията голяма, и с мярката на килограма.
Сега тез 9 кила, ша са разнесат кат сутрешна мъгла.
Ти само бъди търпелив и цункай от мен младежа красив.

Продължавам да са изказвам: напра'их една голяма салата от-печени зелени чушки, печени червени чушки, лук, домати. Поръсих магданоз, полях със зефтин, украсих с маслин. Манджата е прясно зеле с бекон. Ми кво пък- изядоф си ги.
Много са нервя, дет съм почти нацяло стриктен и примерен пък си седя на едно и също положение. Но както съм ви казвал, знам от какво си е. През лятото поне плувах и митках насам-натам, а сега само- компютъра/колата; колата/компютъра. Домакинската работа не се брои за движение и джи пи-то ми го каза, сал' на единия секс остана да са надявам... Tired

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 13:50 от Фен

# 283
Ах,Тон4о и Грахон4о са се прибрали!!!! Ох,4е хубава вест!  Hug
Тон4е,нищо не си качила кака..9 кила са нищо работа..сега гледай какво ще ядеш,за да се храни и Грахчо добре,да не се впускаш в строгости диетични..ама ти си знаеш де...чакам снимка с нетърпение! И ти да се снимаш много с Грахчо,,защото те растът като гъбки,и се променят много бързо!  Аз от днес ще се чистя...малко разтоварване,защото да ви кажа,това,че известно време се бях отдала на забранености,ми се отрази и на психиката,станах една нервна,всичко ме притеснява,не мога да спя...то аз и грижи си имам,ама ..не е чак пак толкова зле ситуацията,то кой си няма грижи,нали? И от днес ще се опитам да си поизчистя храната,и всичко около себе си...ще ходя на фитнес след малко,и да поплувам...само се чудя как да намаля кафето...аз пия много кафе,ама много! И то може би ми нарушава съня и нервните състояния..абе с две думи Пинки все нервозен...ще се оправям,реставрирам,модифицирам,актуализирам!
Ох,как бих отишла до Фенски,да му споделя салатата...така вкусно звучи....дано не си я изяла само докато се дотатрузя... Party

# 284
  • Berlin
Тони, добре завърнала се! Hug
аз съм -2кг. Wink напрау ша литна скоро! безработицата ми се отразява добре, ама на милото започна да му става злеее....  Mr. Green днес ходихме до хит малко да напазаруваме месце, каймичка, телешки език (направо ми се изправи косата - 14лв./кг. ooooh!).

Общи условия

Активация на акаунт