ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 282
  • 387
  •   1
Отговори
# 315
  • да има едно лесно - на мотора
Не съм активна  , защото не знам какъв режим спазвам . Но все пак имам режим .
Закусвам  с 2 с.л овесени ядки  с 1 ч.л мед и гореща вода
От 1 месец не бях яла яйца - ама и то защото бях като катунарите  Close - слава богу ремонта е на привършване и си спя  в къщи .
Та днес ще е за обяд - варени яйца , сирене , крастаставица и пипер .
Снощи хапнах свинско с лук и моркови . И червено вино . И малко миризливо сиренце Телсит .

Тони , ако не обичаш прясно мляко не го пий. При мен бебо получаваше газове от него . Но пък пиех биричка  Mr. Green И на времето имаше някакъв български билков чай за лактация .
  Hug

# 316
Хелол,  Grinning
Той не е много активен, щото е активен на други фронтове!
Все пак: яде- сутрин-ярма и мляко.
                                   Кифета. Embarassed
                     -обед-салаткен с преобладаващо доматкен с кащавал.
                                   Кифета.  Embarassed  Embarassed
                       -вечер-неква ресторантска здравословност, щото требе да посети таквоз мероприятие. А друга вечер е ял- пилешка яхнийка, но без туршийка и ракийка.

На служебния фронт- много пътува, целият офис празнува, даже пирува, кога от там не минува.
На либовния фронт- чуждо мой да сънува ( Пинкооо, щи казвам аз на тебе дет' ми са правиш на прозорлифф... Laughing Hug ), но грях не ще да струва, верен е той, не'й некакъв плейбой!
Добре е вашия Фен, смисля ви с добро секи ден!  Heart Eyes
Щъки  Heart Eyes
Всичкото наред ва прегръща и моли всеки в темата да са връща.

# 317
Fen  Hug
Malkiq mi precaka klawiaturata,kato q oprawq powe4e   bouquet

# 318
Хилоу и от мен Simple Smile Кво да казвам, днес сякаш бях режимна, с изкл на алко'ола.
1-ва закуска: кис. мляко с овесени трици
цял ден на 3 хранения разделен омлет от 6 яйца, сирене и масло
вечеря: салата маруля (цената ужасна!) с краставица и зехтин; 2-ра салата зеле и морков, и двете изядени с водка
парче сьомга и парче паниран в яйце и трици патладжан с бира.
Много чай, вода и кафета.

# 319
  • Berlin
и аз в други неща съм активна напоследък -ходя на лекции, оглеждам обяви за апартаменти да вляза малко в час, търся работа и тЪй! Grinning  bouquet

# 320
Фен..то кво бе...то няма лошо.и аз бих се включила,допълнителен фитнес значи...ама няма мила...изпустяха полетата бойни...ха ха ха..и аз верен,кат теб и да не мислиш,че тиквен медал са ми дали?
Уж и аз съм режимен,ама с един шам фъстък като се борих вчера....чак не спах след това...не яжте ядки вечер,камо ли по много като мене... Embarassed
Хай утре ще съм по сириозен....шЪ дУкладва!

# 321
Добрутро!
Пия такова кафе, че структурата на ДНК-то ми са изпъна в права. Кат са знам, до обед ша повторя, белким пак са усучи.
В Шалмуй голям мъгел има тая сутрин, не мож се забележи нищо и сега- имаше ли Гюро глава, нямаше ли. Thinking
Пак ще пътувам, ще ям салати някъде, а за довечера не съм мислил. Много му се ще идея за нещо режимно, бързо за приготвяне, вкусно и оригинално. Предложете нещо, моля. Ама да може да се приготви от 19 до 20-20:30ч. да речем.
Никаков шанс за спортуване, както знаете. Не съм чел и при спайдърите скоро, пък те много ме надъхваха. Имам нужда от спешно преструктуриране на графика. /въздъх/
Хай, народе мой- не са давайте без бой и знайте, очаква ви в темата той! Heart Eyes

# 322
И аз съм тук Laughing,уж режимен,ама се прокрадват и разни нережимни слабости,та няма с кво да са пофаля,намаления-йок...
Иначе си ви чета и ви се радвам Heart Eyes

# 323
  • Варна
То съй видяло, слънцето изгряло.
Аз съм на изпит скоро, а и друга хангажимента си имам и време не остава ни за нова тема, ни да й попълня обема.
Радвам са, че все още се сбира тайфата и пълни шкембята.
Аз съм си все същия.  Crazy

# 324
Аз вече няма на къде да мърдам мили мой...имам точно 1 месец,докато духна поредните свещички,което значи,че трябва да се стегна,защото положнието отива на сериозно...  Sick
Вече нямам никакви опрвдания....днес смятам да хапна сладолед,и после чак след 100 години...трябва си сериозност,която напоследък много ми избяга,обаче аз си се знам,въпроса е да започна веднъж,ама аз нещо...все започвам пък..накрая... Embarassed
хай оплаках се,отивам да планувам как ще я подкарам от утре..днес кантара направо ме хвърли в музиката.....

# 325
Още не съм оправила клавиатурата и трудно пиша на БДС ади цунки.Пинки и аз искам да сьм 58.  bouquet

# 326
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден значи  Wink
На моя метаболизъм ли нещо му стана ,смяната на закуската ли , бирата ли,  виното ли  Mr. Green .... Днес сутринта бях 57.5  Shocked
та закусвам - 2 с.лъжици овесени ядки + 1/2 чл.л мед +канела с гореща вода
бирата съм я спряла и по здравословни причини пия по 1 чаша червено вино вечер .
Снощи правих пилешки дробчета на фурна - с лук, гъби и топено сирене .
Фен , за рецепта хем оригинално , хем режимно  newsm78 - направи нещо традиционно и го поднеси оригинално . Пример - тези пилешки дробчета , поднесени върху лист зелена салата и доматче за украса , или пилешки хапки със сметана и къс. краставички ... аз действам импулсивно .
Вчера обядвах бъркоч от зеле , домат , пипер , краставица , телешко и яйце.
Обаче откъм чайове избих рибата - освен водата и 5 чая   Shocked
тази седмица пропуснах ходенето на уреда , обаче от другата пак съм пушка . Че и на Пилатес смятам пак да ходя ...
който ще се стяга - с него съм .
на учениците - който се учи , той ще сполучи  Hug
На Дени , дето писа в другата тема да и кажа , че има моята подкрепа  Hug
На всички  Heart Eyes

# 327
Добро утро,
включил съм пак грейпфрут към закускването, старата ми либоф е той. Пия чай, цедя лимон.
Решил съм да са обърна към себе си т.е. да са върна към мене си, така да се каже- да отиде при него си- не може да не може, щом има мерак- ще намери как. Мислата ми е, че ще стегна кюлотите и ще си режимувам като хората и хранително и двигателно.
Рос,  Hug благодаря за идеите. Хапките от пилки ще се предложат на домонаселението шалмуйско, в първия возможен момент и верно, начинът на поднасяне има голямо значение за цялостния фефект. Дробчета той не яде, а покрай него и шалмуйците му ядат доста по-рядко, отколкото би им се искало.
Отивам си засега, ай, дано дойдете след него.  Heart Eyes

# 328
  • Варна
ЗДравейти
Ко ми стана бре, фанах урока някаква, много радост ми са изсипа на главата и сега -спъната каруца..
Дебел съм, много съм дебел, нищо не мога да облека, нося си още бременните фусти-грозна повлекана, то и хич не ми се излиза навън, само по работа-НОИ, доктор,разходка на грахон, ама в местната градинка-никой не искам да ма гледа..
Освен туй много сладко почнах да ям, храня се почти изцяло ВМ НВХ, нарушенията ми са от печена или варена тиква, фидето от супата, тук-там сок от ябълки-купешки, обаче тез вафли  Close много ми се яде....

С другата дейност също не се справям добре-кърмежа имам предвидност, всичко знам, всичко съм прочел, то кърмаческия, то литература, то акушерска подкрепа и някак слабичек е онуй зеленкото вкъщи...Другата седмица сме на кантара, божей страх ме хваща...
Сега отива на шивач, цип ми се скъса, ама то от толкова набиране как няма--
Ай,стига ревах, ще опрайм положението, ама няма търпението
Мина му вече, добре е, като се намърмори и е добре човекът  Laughing

# 329
Тончо, чета тука тревогите ти и някак си ми се иска да се поуспокоиш. Сигурна съм, че се справяш прекрасно и че Момо суче достатъчно. Знам, че не ми искаш мнението, но аз да си кажа - тайната на моя кърмачески успех чак досега се крие в това, че въобще не се шашках дали детето наддава, колко точно грама е изяло и други подобни излишни условности. За мен беше важно на всеки памперс да има аки /изключително показателно, че детето суче достатъчно/ и да го слагам на гърда винаги, когато пожелае. Случвало ми се е да кърмя по 2 часа и след един час пак да съм на линия, но тогава го приемах за съвсем нормално. Марти беше 2600 като го изписаха от болницата, мишка и половина, но някакси винаги съм вярвала в чудото на природата да го нахрани и задоволи потребностите му единствено чрез мен. Първият месец беше наддал 1 килограм, така че моя съвет е да изчакаш поне един месец и тогава да се притесняваш. Цунки на Момо!

Общи условия

Активация на акаунт