ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 274
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна.....
Здравейте момичета, аз от доста време не съм списвала тук, само ви чета, но възнамерявам да се поправям.
Първо да честитя на Тончето- толкова е хубаво това което ти се случва сега, малииии, къв хубав грах се е показал  Hug Бели кахъри са туй дет го говори докторката ти. Информацията, която четеш те обърква още повече- гледай да си спокойна ти, грахчо да е видимо добре и така. То да не е робот, че да му кажеш по колко да качва и т.н.
Имах и аз едно време една докторка дето ми изкара дятиту недохранено, за малко да почна да му давам и АМ, но това е друга тема, ако искаш ще ти пиша развитието.
Да кажа малко и за мен- и аз ще се о-Бобвам, сега съм в 7 месец (от днес  Mr. Green). Омотах се с килата, но ми се иска да спра това безразборно ядене, което допуснах на моменти. Последният месец се улях и тъй .... Както и да е сега имам бърз и конкретен въпрос, към знаещите- сутрин си правя кис. мляко с лень и орех. Вчера обаче, на една опаковка от ленено семе( жалко, че я хвърлих ама им се ядосах, иначе щях да кажа кой производител го е написал) прочетох, че не се препоръчва за бременни и кърмещи. И ми призля, като си помисля колко нещо съм омотала, и как добре ми се отразява.
Вие какво ще кажете??

# 331
tais, привет! На моята опаковка от лененото семе, няма предупреждение към бременните. Пише само състав, условия за съхранение. Произведено в Чехия. Пакетирано от : "Вивена" ЕООД, с.Строево ул. Славянка 18 тел: 032/945965
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1533&lang=1  ей това прочетох в нета. Simple Smile

"Ефектът на лененото семе при бременни и кърмещи жени все още не е детайлно проучен, но според наличните данни една супена лъжица на ден е напълно безопасна доза." - тъй са написали в статията. Peace

# 332
Ми аз таковата , то вече ме е срам да пиша в тази тема , че сто пъти почвах НВД - то , но айде пореден такъв .  Laughing

Закуска :
чушки - 190 гр
извара - 135 гр
пилешка пържола - 110 гр

После съм на фитнес . Party

# 333
tais, и на моята опаковка от лен няма предупреждение. Не мисля, че ще ти навреди, не съм срещала никъде че трябва да се изключи от менюто на бременнната.
Аз да ви се похваля -от 4 дни всекидневно тренирам на кростренажора и правя поне по 20 мин на ден. Като прибавим и физическата активност "тичане подир детето" ми се събира едно добро време Simple Smile
След малко планирам поредна тренировка и мисля днес да вдигна времето на 30мин и да задържа толкова, след 5-6 дена ще мина на втора степен. Какво ще ме посъветвате вие? Харесва ли ви моя план-график.

# 334
  • Варна.....
Момичета, страхотни сте, благодаря Ви  Hug
Връщам се на първа страница да си рефрешна знанията.
Мис Каприз- ако го изпълниш тоя план- график, и аз сигурно ще почна да се обръщам след теб по улиците.....  Mr. Green

# 335
  • Варна
Тайсе,честит ти Боб  Heart Eyes, декември ли го чакате? За лена-не се тревожи, една лъжица-две не е фатален
За кила и мазнотия много ми се говори, само ходя и разправям какъв съм свин, а после нагъвам вафела...-убийте го, разстреляйте го, не заслужава той внимание и поука  #2gunfire ама боря се както мой

Пуки, ко те е срам бе, аз сигур вече трета година съм в темата-е, по-малко де,слъгах, ама тамън достигнах 69кила и после се преместих, качих 5, после се ограших-качих още 15, сега нося едни 9-10 на мен си,тъй че още годин най-малко ще съм тук

Мина, права си, но като мине първата консултация ще съм наясно правя ли нещата добре или не, дотогава-все съм тъй усъмнена и притеснена.
Имам три гънки на корема, а какъв кръст вадех, фин талий-гордост моя, а сега-пояс спасителен
Хай
Ще вечервам омлети, че бързо се готвят, обяда го опропастих... Embarassed

# 336
  • Варна.....
Мерси Госпожице  Hug
Януари чак го чакам, накрая при това.
Още много време има ама се уплаших от килограмите. Не ги ща тия пущини ( в интерес на истината, най- много и леко съм сваляла кг. докато кърмех големият вече Нахут), ама ще ми се наложи вероятно да се връщам на работа рано- рано (чук-чук, всичко да е наред) и не искам да треса сланини в офиса.

# 337
  • Варна
М привет  bowuu
Тайсе, и аз много се следях да не кача, удържах фронта до 9я месец, когато струпах 5 кила мас от раз
Сега си бия главата как да свалям тез кила и още повече затъвам и се обвинявам за прасешкото си поведение

Затуй днес открих сезона, не мога повече да се депресирам, че хем не кърмя като хората, хем съм свиня-нито се понасям,нито мога да се гледам-абсолютно не се издържам и само ходя и мрънкам
Тичах в морската с джуниъра,ама малко че ни хвана дъжда,но тъй като последно тичах преди година пак съм доволен
Знам,че ней хубаво да се тренира толкоз рано, заради токсините и кърмата, но вече мина час и половина от спортивната дейност и мисля че мога да мятам граха на шушулата да цока
Все нещо трябва да се предприема, бих си пуснал тайбон вкъщи, но няма къде да скачам сега, грахон е окупирал доста пространство и не мой се развихря, пък и клина сигур няма да ми става....абе то едно ли е ooooh!

# 338
Тони, можеш да спортуваш примерно веднага след като си кърмила. Ще има повечко време да се разнесат токсините. Час и половина преди кърмене си е абсолютно достатъчно. Не се депресирай от килограмите, няма да усетиш как ще хвръкнат Peace
Трябва да мине поне месец преди матката да си възвърне нормалните размери

# 339
  • Варна
В момента, когато младата майка получи душевен комфорт и приеме нещата каквито са, тогаз всичко ще си дойде на мястото. Ето сега, седнал е на спорт, диша въздух, слага дитету редовно да са цмока - значи вижда му са хубавия крак. Край, тоест. Туйто.
Апропо, тилифоня ми работи. Mr. Green
Но и аз съм много работен, взел е изпита и е хукнал по градове и села...
Ще дода пак.

# 340
  • Варна.....
Въх Тони, ти от две седмици си родила и си се закъхарила. И то за 9-10 кг /това не са все пак нормални 9-10 кг. за сваляне, а е кг. от бременност- мое мнение/. Но наистина в началото се свалят най- лесно, а ти вече си започнала  Hug
Да попитам колко горе- долу да са ми калориите в момента- така че да има за боба, а не за сланина. Решила съм да се боря със Фитдея  Mr. Green, че на следващата консултациая да не предизвикам счупване на кантаря.
Вчера:
Сутринта- кафе с молоко;
Обяд наденичка със салата/ зелена/;
Междувременно- ядка сурова-/20-30драма с ябълка позгризах
ВечеРя/тук вече сгафих, че бяхме на рибен курбан, но  приемам замерянето с камъни/- един малък рибок - плакия, салати разни /, филийка с хайвер /камък/, два- три варени картофа си боцнах /два камъка/ и едно мааалко парче десерт  Sick
Туй то, ще си пиша всеки ден свинствата, дано ме хване срам и не се уливам....

# 341
Здравейте Малини ! Ох сериозност ме е обвзела,даже превзела,ама то от таз сутрин де..да не си мислите,че кой знае от кога... Embarassed
Тайс,не знам колко си висока,и колко тежиш в момента,а пък и щом бебче храниш,съвсем не знам...ама Тончо,тя е прочела всичкото бебешка литература,сигурна съм,че ще ти каже най добре!  Hug
Пазарувах пак режимности,че го бях ударила през просото,признавам си....ама сега съм пак в крак,че рожден ден иде,няма се търкалям пак я....
Тонче,браво за тичането,ама пази се,че на тоз студ..бррр....всъщност аз не знам колко е студено при теб,ама внимавай! да нацелуваш Грах4о,от всичкото малина де що е тука... Heart Eyes
хай ще намина пак,утре ще се премеря,и ако не припадна,ще се включа след работа пак...

# 342
  • Варна.....
Пинки  Hug
Пиша вчерашните храни
Сутрин- Кафе с мляко, сок грейпфрут;
Обяд- прасешко със зеле;
после намерих 1-2 сладки биксвити;
Вечеря- агнешко със спанак и филийка чернозърнест ляб, кисело мляко.
Туй то.
Днес вече гризнах едно яйце, второто ме чака за закуска.
168 съм висока, и вече 70 кг  Embarassed
Дано Тончо намери време от грижи за граХч4о да каже какъв би трябвало да ми е дневният прием на калории.
Или пък Мина- имам спомен, че тя беше на ВМХ през бремеността. Или пък да кажат къде да ес чете...
Дотогава гледам да се опазя от вредности.
Хубав ви ден, отивам да се трудя.

# 343
  • Варна
Влизам експресно да пиша на Тайсето-ял съм без да смятам калории, но ядях само ВМ НВХ, тук-там се случваше да мина границата, но то стана след 8я месец.
Можеш да си качих калориите с около 500, достатъчно е, някои казват само 300 допълнителни трябвало,но аз мисля че 500 е по-добре, пък и ако са ВМ НВХ калориите-то това си е чиста енергия
Въпреки това, аз закусвах с препечени филии, триците по едно време ми дотегнаха,по-точно киселото мляко ми стана нещо противно  Sick
Накратко какво ядях-сутрин 2ф.препечени с масло и зеленчук-домат,краставица,чушка,понякога и сирене
Обяд-от манджите на Бълг.кухня или Тропс-супа някаква, пържол със зелева салата-ама много магданоз имаха и трудно ядях салатите там, или Годзилските салати,но без сосовете, или носех варени яйца и тайно ядях
Вечеря-пак салаткен, но това беше лято-есен, сега е зор с пресния зеленчук и най-добре си яж каквото е по ВМ НВХ менюто от първа страница, а хляба или въглехидрата-картофи,ориз,плодове си ги хапвай през деня, да не е за вечеря набухано

# 344
  • Варна.....
Госпойце  newsm51 smile3525
Голямо благодарско.
Нацелувай бузките на малкото грахон4е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт