ВМ НВХ-Жегата стопи ми душата, а пържолята-снагата -36част

• 24 280
  • 387
  •   1
Отговори
# 345
  • да има едно лесно - на мотора
Браво за сериозността на всички малинки

Аз от днес пак започвам с упражнениятат на уреда . Две седмици пропуснах поради болести  Tired
Щък беше почнала да пише и пак я няма 
Мина , намивай да ни наглеждаш
Честит взет изпит на нашата гордост  Hug
Тони , и на мен май ми втърсна кис. мляко с триците ( а мислех , че мога ги ям вечно  Rolling Eyes ) Та сега съм махнала млякото и закусвам овесени ядки , трици , лен, сусам и малко мед с топла вода . Набъбват и така си ги хапвам .
Открих сезона на кивито на гладно
А пък яйца не бях яла... не помня от кога .
Категорично се отказах да смятам в таблица - вече всичко е в главата . Не казвам , че съм на ВМ НВД , защото си е нещо мое . Просто си препрочитам това , дето Дени го беше писала .
В този ред на мисли - Дени , как е работата ? И нали каза , че ще пишеш ?
Голди ми липсва  Confused
Ще обядвам яйца , маслинки и зелева салата .

Буболечката къде се изгуби

Голям съм заплес  ooooh!  таис , честито ти грахче и на теб  Hug

# 346
Роси, пиша, пиша, ама имаме/имахме (днес си тръват) гости от БГ и то кое по-напред - работа ли, гости ли, чудо ли #Crazy...
Иначе имам нужда от сИризна сИризност, че от обездвижването, всяка филия, всеки мъфин и всяко парче шоколад ми се лепи на гъзО с пълна пара.
Ама тва ще се оправи, рано или късно.
Като по късно имам предвид другия понеделник, щото тогава си заминава 2ия комплект гости, по-точно гостенка.
Та и късното, не е много късно.
И усещам, че ще е късно, а няма да е рано.
Ама то нали не е чак толкова късно.
Оплетох се Mr. Green!
Та седя си сега на рецепцийкта, току пусна някой человечец да влезе или прехвърля някой разговор, през останалото време си цъкам форуми и сайтове, че и ми плащааааааат!

п.с. прекъснаха ме най-нагло, трябваше да звънна цял 1 телефон и да натисна 1 копче, за да се отвори 1 врата  Mr. Green, и за това ми плащат 9.50 на час, защо е само за 1 седмица тази прекрасна работааааа?!

# 347
Яде, му се сладко-лудост някаква-той сладко не обича!Пфууй...
Домашните шалмуйчета си пекат картофи с н'ам си ква заливка, ама миришеее...кап,кап,кап...
Ща пийне една черна бира- нова-проба- първият път не се брои.
Готвил зелен фасул с настърган кащавал отгоре му, туй ще замезва.
Дебел е, ко мислите- тая шия- не е...на комшия, ц, негова собствена си е.
Ник'ви 5 килограма няма за отслабване- 8 са, 8! 5 + 3.  Tired
Уф, не знам ко му става. Нещо не са обича днес. Ай, обичайте са вие и него, ако можете, даже.
И пишете сички, дет не сте писали. Сю, ко стана, доде ли си в Родината?

# 348
ай ай Фенски, колко до болка познато ми е всичко това дето го пишеш... Не е истина направо. Вживях са като главен герой в твоя сериал Simple Smile Имам тамън 8,5 кг за отслабване по последни данни. Надявам се половинката да падне до края на седмицата, че е от голяма лакомия. То напоследък не бяха РД, ИД и т.н. и си похапвах сладко-сладко, сега д**ето да ми е яко. Ям по много и от всичко, само закуската ми е режимна,ама то и това не винаги Simple Smile
Тренирам си на кроса всеки ден с изключение на днешния, но си имам сериозно оправдание. За утре нямам такова и смятам да потренирам.
Госпойце, как се чувствате, посвикнахте ли с Грахчо и той с вас?
Тайс, аз не съм спазвала ВМ НВХ по време на бременността ми, но съм чела, че е достатъчно +500ккал за да има кърма и ориентировъчно толкова по време на самата бременност. В никакъв случай не се яде за двама  Naughty Нали се разхождаш? Поне по 30-60мин дневно Simple Smile

# 349
  • Варна
Привет, да отбележа един ВМ НВХ старт за днес

Закусих кисело мляко с овесени ядки и овесени трици,
После пих прясно мляко
Обядвах голяма свинска пържола и малко лукан, че не ми достигна мървката-нямам никакъв зеленчук,но то щото вкъщи има от пластмасовите домати, а пък не мога да хрупам такови

Много ми се яде прясно зеле на салата-то май не трябваше,че газ-маз, такива работи правело на граховите...а?

Писах на Хедра и получих отговор, сега съм по-спокоен за храната на грахон
А да питам, възможно ли е от кърменето да имам такъв апетит, много бързо изгладнявам, а и нощем като не спя едва дочаквам сутринта да закуся...?
Пък на месо се нахвърлям както на вафлите, нещо пак хормона се е разместил май..?

# 350
  • да има едно лесно - на мотора
Фенски , обичам те  Heart Eyes  И как бе , душо кукурузена , качи тия 8 кила . нали беше заслабнал ? ( айде да не търся в хисторито ... )
 Госпо'ице ,  Naughty зелева салата - на Момо коремчето ще стане  Sick от газове . И баш от кърменето огладнявате . Никакви вафли - само по 1/2 колкото да не е без хич . Защо не ядете сметана ? Месо със задушени моркови - класика в жанра - и за Момо е супер . А риба защо не ядете ?
И супички ( колкото и да не ги долюбвате ) .
Дени  Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:12 от рак пустинник

# 351
Денито яде офис шоколадови бомбони мда....
Явно късно ще се отслабва, раното да си гелда работата Mr. Green

# 352
Фенски , обичам те  Heart Eyes  И как бе , душо кукурузена , качи тия 8 кила . нали беше заслабнал ? ( айде да не търся в хисторито ... )

УФ, не  е само Фен, и аз съм сложила някак +5кг, това лято и есен много плодове изядох, особено дини Blush, какво ми стана не знам направо. И лошото е, че и сладко много ми се прияжда Embarassed

# 353
  • Варна.....
Айде сега пък, сложили били 5-6 кг- аз да ходя на моста а - до сега съм +10, а до обобването още време има....
Затова пък съм почти режимна
Сутринта- мляко с лен и орех, мъъъничка черна филийка с шунка и кашкавал;
Обяд- свинско печено, с някалко зърна ориз/ хем им казах да не ми го слагат в порцията/
Преди малко някакъв  бонбон се рееше из въздуха и попадна в устата ми
За вечеря бащата боб е обещал рибок
Туй съм днес.
Тони Кърменето наистина изрзаходва много калории, за това се и свалят много неусетно кг /е , ако не се прекалява с храната де/. А хормоните ти точно сега си идват на мене си, стига са били разбъркани. А ти всъщност защо не спиш?? Поради събуждане на грахон, или просто те гони кукумицина  в следствие на същите тези хормони Mr. Green ??
Ай целувки Ви  Hug

# 354
таис,ти си бременна, има разлика  Party Аз качих 19кила по време на бременността и ги свалих за 2месеца Peace
Ама сега се боря с не-бременните си килограми
Днес пак отчитам половин час на кроса и сравнително режимно хранене. Пу-пу, ако съм така и другата седмица си влизам в режим Вм-НВХ

# 355
  • Варна
Привет опеть  Party добре че е мадърския конник да наглежда шушулкови,че да остава време и за форума да се ограмотявам
Чета, препрочитам, все нещо ново излиза за таз кърма...ей Богу, ако съм знаел че е толкова трудна таз работа....а все съм си мислила-сваляш сутиена и слагаш в устата на бебето и то върши работата...ама на кукуво лято

Днес направихме първата разходка в морската-голям страх ме беше хванал да отидем до там и само в местните градинки обикаляхме, но джуниъра ме нави,цял ден събирах кърма да мой да го нахраним там зеленото човече , че да не грачи грозно,зловещо и потеглихме. Че тъй де, отидоха 3 часа на пътя, и сега да си кажа съм леко заморен

Тайсе, какъв кукумицин, то мойто като се събуди и сучи от 01ч до 05,30ч сутринта, после спи един час и граква пак, я съм зомби, не съм кукумицин.През деня спи съвсем кратко и пак грачи и аз запушвам с гърдата

Ех, добре че ми казахте,че кърмежа ми е отворил такъв апетит,че на тез ми килограми дето имам да свалям оставаше и да не мога да се спра с яденето и съвсем ще разкривя каруцата

Фердо,брат ми, га ти натрупа тез запаси, цяло лято работи усърден, любов та връхлетя, от радост летя, манжата забрави, фигурата оправи, сега нещо си се отпуснал ми се струва-почиваш сякаш, не е лошо, но няма да разваляме фасона, влизай пак в сифона и да оправяш гащерзона, Heart Eyes

Донесоха ми праз, ще вечервам бъркани яйца с праз, много отдавна не съм готвил таз проста манджа,но пък много я обичам
Дени, машалла,евала   bouquet-за бамбоните, изтървал съъм много от твойто развитие, но явно работи новия механизъм-на спокойствието
Росей, Росей, тез вафли....някой помни ли,че май точно Бубето(мерцедеса наш) ме беше кръстил едно време
Тони Вафелини...връщат се тез времена, трудно се контролирам и туй ми съботира цялата програма

Мисля си,че другия месец грахон ако започне през деня да спи по-дълго, ще мога да мятам по едно тайбон вкъщи и да влизам в релса, но сега както сме-ревем и ядем ежеминутно...........няма да стане номера
Хайди лека

# 356
Тони, абе и аз малко съм качила килата, ма да ти кажа не е дори толкова от бомбоните, колкото от лежането, тей че да - от юли средата карам на спокойно ядене на каквото има, и каквото ми се яде.
Гледам само да е предимно природно (когато не е алкохолно-шоколадено) - в смисъл варени картофи може, но пържени не (абе сега 2 пържени картофа тук там..), черен хляб препечен може, но бургери не (е индийската бяла пита 1 в месеца не се брои), и така...
В общи линии кат' нормален ситизЪн, невманиячен съм.
А и ми забраниха животинската мазнина доФторите #Crazy, честно казано не знам да им вярвам ли или не, но до такава степен не ща да чета литература по темата, че вярвам, колкото да не се налага да както казах да чета аз.
Но си мисля от понеделник да изкарам 1 седмица ВМ НВД с ВМ от зехтин и авокадо, колкото малко да се прочистя от шоколада (който от 1 месец доста често присъства в менюто ми, ми така е кат' нямам постоянна работа и по цял ден меря дивана и хладилника, а навън е студ, друго си беше лятото в БГ - топло, разходки), че вече по навик ям глупости и се чувствам направо натровена честно казано.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 17:45 от Denichkata

# 357
О, Рос, братко мой! Heart Eyes Мчи, заслабнал беше, серсемена шалмуйски- юли и август. Гледа си сега снимките от тогаз- изпънал са на шезлонгата, кипри си фльонгата, хубост голяма! А сега- драма! Ей, рев го напира, кълне манджа и бира, сълзи и сапол тръска в ефира...
Не е качил 8 кила, но вчера критично огледа свойта снага и даде присъдата тежка- няма грешка- минус 5 килограма и ще е стройна дама, а ако махне и още 3, ще може с чиста съвест, чат-пат да потреби Смирноффски и подобни на нему благинки. Embarassed
Като цяло, обаче, това лято не се изпъна и стегна, както обича. Не спортува, знайти... Confused
Сега е толкова ядосан и бесен на себе си, че мисля, ще успее да влиза в пътя...Стискайте му палец.
Капризе, Мерседес, с вас е той. Peace
Таисе, спокос бе, человеко, ти си прекрасно състоятелен, не бъди строг към него си. Hug
На всичкото друго народ,  Heart Eyes идвайти, идвайти...хамериканите и те зачезнаха.
Чал, брадъри, отива...и той не знай къде...

# 358
  • Berlin
привет!
купих си пшенични трици - от тях ли се правеха палачинките?

# 359
abs, от овесените се правят палачинки, но не виждам защо и пшеничните да не станат Simple Smile
Днес съм доволна от себе си, и за вечеря удържах фронта (риба на скара със салата зеле и моркови), спортувах 30 мин на кроса през деня. Взимам се в ръце малко по малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт