Има ли мами в Австралия?

• 42 817
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Хе, че ти си една от най-активните мами пишещи в таз тема, как може да пропуснем НЗ в заглавието  Hug

Лелеееее, тихо, че ако те чуе мъж ми ...
Имам дрехи за гладене и чинии за миене, а аз съм виснала пред компа
А най-добре ще е да лягам, че утре съм на бачкане.
Ида ли недоспала, не мога да разсъждавам трезво, не се концентрирам, а става въпрос за данъци, такси, пари и какво ли още не.

# 181
Имат много хубави неща,но доколко са качествени това вие ще го кажете.А за дами някакви облекла има ли(сайт)?

Аз от Памкин Пач, като качество, съм много доволна.
За дамски дрехи ще се включат, надявам се, мамите от Оз.

# 182
Ауууууу.. затриха ми се всички писания!!!!!! Писах, писах и то взе, че изчезна накрая!!!!

И аз съм абсолютно "за" австралийско-новозенландската тема!!! И без това се броим на пръсти

За момиче от провинцията:
http://www.kmart.com.au/catalogue/ и
http://www.target.com.au/html/homepage/home_fw.htm и
http://catalogues.bigw.com.au/portal/

Бях писала за сагата около първия клатещ се зъб на Кейт, но не ми се пише сега пак в подробности. В кратце: миналата събота сутрин като ми се озъби рано-рано и като ми грейнаха два реда зъби вместо един, зле ми стана преди да съм се разсънила. Новият зъб избил зад стария! Зъболекарката е на мнение, че няма нищо нередно и да сме чакали да падне сам млечният зъб. Обаче детенцето се оплаква от малко болки и се чудя да я водя ли да и го издърпат. (Някой ще ме светне ли къде е и с ударение на клавиатурата? И също 'ер малък', плийз  Grinning )

# 183
МИли, нашето съседче тук имаше подобен проблем със зъбче, избило преди да падне млечното.
Ходиха на зъбар и зъбаря казал, че не му се иска да се намесва.
Посъветвал ги детето само с езика и с ръчичка да го разклаща.
В крайна сметка на другия ден зъбчето падна.
Странното е обаче, че Кейт я боли  newsm78
Дано скоро падне. Не знам какво да те посъветвам.

А за магазините - и ние тук имаме КМарт.

# 184
ь - x (бдс а)
й - j  (бдс x)

Мили, това ли търсеше  newsm78

# 185
Той мъжът ми е за бой, защото снощи го дръпна напред вместо нагоре и той леко прокърви. Определено я заболя и предполагам, че от това сега леко я наболява (като травмирано място).

Форумът ми играе по нервите. Много бавно ми зарежда, губят ми се постове... ще се отправям към леглото  Heart Eyes

Хайде лека на всички и до по-добри форумски времена!  Hug Heart Eyes

# 186
Ритка, мерси!   bouquet ь го оправихме, но исках 'и' под ударение, а не 'й' .

# 187
Лека нощ, Мили!

Мацки, чао и от мен!
Че утре рано ще се става.
От 9 съм на работа, но ставам поне 2 часа преди това, че да има време за всичко + време з акафе де  Crazy А такаааааааааааааа обичаме да си поспиваме нашата фамилия. Даже сина ни винаги е бил доста поспаливо бебе/дете.

# 188
Лека нощ  Hug

Мили, ами затрудни ме с това и под ударение  newsm78

# 189
Аз тук пазарувам предимно по Интернет - много не ми се обикалят магазини и шопинг центрове. Хем докато си браузвам по форуми, пиша мейли, говоря с роднини и приятели, върша и малко полезна работа Simple Smile За себе си съм купувала дрехи предимно от ebay, и на бебчо първите потничета пристигнаха вчера, много са сладки Simple Smile
А ето и една много австралийска снимка от оня ден Simple Smile
http://forum.ide.li/uploads/1227225495/gallery_8_99_1153725.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Моля, спазвайте правилата!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 09:48 от Дивиана

# 190
  • Там някъде......
Тази снимка е чудесна!Ако имате още публикувайте ги за да ги гледаме и със коали ми е интересно ,може и с папагали за да видим тяхните животни,които ние тука нямаме! smile3535  261uu newsm57 Monkey kyllmg

# 191
rikk, горещо ви препоръчвам Pumpkin Patch за бебешки и детски дрешки. Имат страхотни неща, качеството е определено отлично, но са и доста скъпички. Поне на мен тук са ми скъпи за ежедневно пазаруване. Но пък имат разкошни дрешки. Имат и доста често сезонни намаления или хубави оферти за 2 за цената на 1 и от сорта, та определено ги държа под око  Wink Target също имат много хубави неща на прилични цени. Толкова много обичахме и двамата с мъжа ми да излизаме да пазаруваме за бъдещото бебе. Тук поне избор има толкова голям и има толкова симпатични нещица за бебе.

МАЙКА, а при вас какви са цените на Pumpkin Patch-a в сравнение с останалите магазини?

Нашата ваканция също започва на 20-ти и е до началото на февруари, но аз съм си в къщи по принцип и ще има обикаляне на забележителности и атракции в ситито и околността. Записала съм ги и на интезивен курс по плуване през януари (само 5 дена) да видим как ще потръгнат, а през новата учебна година ще ги запиша и на редовни уроци по плуване.

За утре съм обещала на класа на Кейт да им направя кап кейкс, та тази вечер ще има мазане и цапане с децата   chef bowuu Grinning

# 192
МИли, скъпички са Pumpkin Patch, но пък качеството е ненадминато.
Съвсем до нас имат магазин и аз съм винаги в течение на всички спешъли и промоции.
За качеството да кажа - миналия път (преди 4 години), като си бяхме в БГ, систър ми даде една прекрасна ризка за Томи, която е всъщност от племенника ми. Той я е носил 2 години, купувала съм я аз от Пач-а, изглежда абсолютно нова. После Томи я носи, стана му малка и я дадохме на друго момченце - българче. Сигурна съм, че и те ще я дадат на някой и си е все така прекрасна.
Какво повече да кажа. Племенника ми има снимка с нея на рождения си ден. Томи има снимка с нея с дядо Коледа .... сигурно и дръугото дете са го фото0графирали със същата ризка от Па4-а на някой официален повод  Mr. Green

# 193
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 194
ОК, Дивиана!

Момичета, имам питанка към вас, Ози мамите
Как и доколко се усеща прословутата световна криза, стагнация, или каквото там се случва по света. Тук народа открай време се е юрнал към Австралия, предимно по-младите хора де. Някои поработват там, пък пак се върнат тук. Други се установяват в Австралия.
Кажете, ама честно и реално, как стоят нещата с банките, имотите, инфлация, безработица, инфлация, стагнация...
Ние за сега нямаме подобни мераци. По-скоро ни се ще да си родим още едно детенце тук, а и си имаме стабилна работа и двамата, но ей така ми е интересно да споделите, все пак там живеете.

Общи условия

Активация на акаунт