Има ли мами в Австралия?

• 42 821
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Живеят в Geelong (не съм сигурна дали така се пише) Rolling Eyes

Това не е ли доста близо до Мелбърн, в единия край на залива  Thinking

Рик, да познаваш един Румен, той живееше там последно докато имах инфо за него  Thinking

Да  Grinning

# 166
Живеят в Geelong (не съм сигурна дали така се пише) Rolling Eyes

Това не е ли доста близо до Мелбърн, в единия край на залива  Thinking

Рик, да познаваш един Румен, той живееше там последно докато имах инфо за него  Thinking

Да  Grinning

Много поздрави от Рита от Глобул да му пратиш и да му кажеш че скоро ще се видим  Hug Hug Hug

# 167
  • Там някъде......
Здравейте мами в Австралия!Разкажете за идващите Коледни и Ново годишни празници повече.

# 168
Много поздрави от Рита от Глобул да му пратиш и да му кажеш че скоро ще се видим  Hug Hug Hug

Ще му кажа непременно.  Mr. Green

# 169
Ех, МАЙКА, вие се скъсахте от партита и рождени дни!!!

Мани, мани, направо се уляхме, ама тука половината българчета са раждани по това време на годината  Crazy Този уикенд малко по-кротко ще караме. САМО Санта парад има в неделя в Ситито.  santa2 То от толкова ходене, къщата не мога да си погледна, а искам предКоледно/пролетно почистване да направя  clean и да украсим вече.
За ваканцията не сме твърдо решили още. Тя започва на 20 Декември. Мъжът ми ще си вземе трите дни преди Коледа. Нашият офис пък ще е затворен от 25/12 до 05/01. После до 4/02 имаме два варианта - Холидей програм или една жена, майка на негов приятел, която предложи да гледа Томи, заедно с тримата си синове. Хубавото на тази оферта е, че жената живее на 2 крачки от нас, работата ми, центъра, плажа и купзабавления. Аз естествено ще й плащам за услугата.
Вашата ваканция кога е?

Рик, по темата за момиченцата - аз винаги съм си мечтала за момченце. Още нямах мъж даже, когато си мислех, че искам първото ми дете да е момче. Не че съм имала някакви претенции, като забременях, все ми беше тая, но някак клонях повече към момче. Сега, като си имам момченце вече, ми е все едно какво ще ми е другото, но като че ли понякога се улавям да се заглеждам все по-красивите момичешки дрешки и аксесоари. Имам чувството обаче, че ако е рекъл Господ да си имаме още едно детенце, то пак ще е момче. Татито ни пък винаги е мечтал за момиченце. Но пък си обожава момченцето (и пак тайничко се надява второто да е мома Heart Eyes)

# 170
Мами от Австралия, гледам вече сме на 12 страница.
Теми, които са достигнали обем 15 страници, се заключват. Ясно е, че до ден-два ще отваряме нова тема.
Та ми се иска да "прокарам" една идея, а именно да кръстим темата Австралийско - Новозеландска, та може и някоя НЗ мама, като мен "да се излъже" да намине  Hug
Какво ще кажете?
 newsm47

# 171
  • Там някъде......
дайте някои австралииски сайт за магазини и сувенири за да го разгледаме

# 172
  • Там някъде......
става съпрос за магазини за дрехи,може и за Коледни сувенири защото ми е много интересно какви стоки има там

# 173
Момиче от провинцията, ето ти сайт за магазини за сувенири в Австралия http://www.giftlog.com/?gclid=CLHFvOKYkJcCFQhdswodhzMbnw
И аз до сега ги разглеждах, много интересно.

# 174
  • Там някъде......
Благодаря ти много МАЙКА!Ако има още някъкви макар и на някои хипермаркети пращай!

# 175
  • Там някъде......
Много ми харесва този сайт.Гледам го с удоволствие!Аз имам една приятелка която е австралийка и тя ми изпрати два сувенира с коала почти като тези от сайта и едно кенгуро,но дъщеря ми като има рожден ден и все ме пита какво да и изпрати и аз за това исках и дрехите да погледна например някои блузки или потничета !

# 176
Та ми се иска да "прокарам" една идея, а именно да кръстим темата Австралийско - Новозеландска, та може и някоя НЗ мама, като мен "да се излъже" да намине  Hug
Какво ще кажете?
 newsm47

От мен имаш пълна подкрепа  Hug Hug Hug

# 177
Момиче от провинцията, това е моята любима верига магазини http://www.pumpkinpatch.com.au/
има ги в Нова Зеландия, Австралия и Англия май само.  newsm78 Но фирмата е Новозеландска!!!  bowuu Mr. Green

Ритка, тенк Ю за подкрепата  Hug

# 178
Хе, че ти си една от най-активните мами пишещи в таз тема, как може да пропуснем НЗ в заглавието  Hug

# 179
  • Там някъде......
Имат много хубави неща,но доколко са качествени това вие ще го кажете.А за дами някакви облекла има ли(сайт)?

Общи условия

Активация на акаунт