Има ли мами в Австралия?

• 42 822
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Мили, направо съм спец по игрите аз.
Почти всеки уикенд сме някъде на парти, българско или на местни деца  Crazy
Този уикенд например, в събота сме на едно момченце, а в неделя на близначки.
Юнака става на 8 и иска игра. Купих я, а мацките искат красиви рокли.
Те стават на 9.

Ритка, големи емоции ви очакват!

# 151
  • T"A
А Kalina V не пише ли в тази тема?  newsm78

# 152
До Gold Coast не сме ходили скоро (лошо!), но всъщност ние живеем на пътя между Gold Coast и Бризбън, на около 50км оттам. Напоследък е топличко, даже вчера може да се каже, че беше жега (и не валя). И е доста влажно също вече. Макар че ако може да се вярва на сайта за времето, последно влажността е била 51%, което си е направо суша за тука Simple Smile Но то вчера се поизпари вече, де. Днес пак предупредиха за бури и силни ветрове, ако се престрашим да идем следобед до Gold Coast, ще кажа как е минало Simple Smile

# 153
Рик, на какво разстояние е Голд Кост от Бризбейн?
Чувам че доста хора, живеещи в Голд К., работят в Бризбейн  newsm78

# 154
На 70 км от центъра и на 50 от нас Simple Smile
Тази вечер бяхме в Голд Кост - буря нямаше, небето се изясни и имаше звезди дори. Времето е прекрасно, океанът също, по това време на годината там се събират ученици, завършващи последен клас в училище и е много цветно Simple Smile

Иначе между Бризбан и Голд Кост има магистрала, така че се стига сравнително бързо. На мен лично много ми харесва там и даже по едно време търсехме там квартира, но пък тогава нямахме кола, а работа наблизо не можах да си намеря, така че се отлага преместването там до после Simple Smile

# 155
Хелоу, банда.
Умълчали сте се нещо.
Ние след амлко тръгваме за поредния рожден ден.
Две близначки стават на 9.
Купих прекрасни рокли от "Пач"-а  Grinning "Pumpkin Patch" де.
Прииска ми се и аз да имам момиченце един ден  Crazy

# 156
Ех, МАЙКА, вие се скъсахте от партита и рождени дни!!!! При вас е един безкраен купон!  Grinning И роклите са сигурно много хубави!! Аз гледам да не влизам в този магазин с госпожиците, че настава едно мерене и чудо и пазарлъци до безкрай! Много обичат да се кипрят. Голямата все гледа и цветовете да подбере да си отиват и ме пита дали определена комбинация изглежда добре. Малката обаче прави комбинации да ти кръстоса погледа  Crazy

Все се каня да те питам Томи кога излиза ваканция? Как ще процедирате с дългата ваканция?

rikk, гостите доволни ли са? Харесва ли им горе при вас?

Гуги съвсем изчезна  newsm78

ritka, чувам сняг си имате вече в София! Радвайте му се, че не се знае кога пак ще видите сняг!  Wink

# 157
Мили, моята госпожица е същата, и с меренето и с комбинациите  Crazy Не веднъж сме излизали с дебел панталон и рокля отгоре, но като така й харесва какво да я правя  Mr. Green

Мда, Има много много сняг и е много много студено Simple Smile Освен че го гледах го и снимах  Crazy

Мили, искам да те питам в Австралия има ли нещо като нашите детски градини и въобще каква е там системата за отглеждане на малки деца  Thinking И как се оправят родителите като училищата са мисля до 15 часа или нещо подобно, ако работят и двамата  newsm78

# 158

rikk, гостите доволни ли са? Харесва ли им горе при вас?

Направо са във възторг от климата, града и мястото, на което живеем Simple Smile Онзи ден само беше много топло и влажно, днес беше 25-6 градуса и ветровито, но приятно, и утре се очаква така  Laughing

Майка, и аз много искам да си имам момиченце, ама засега изглежда, че ще е следващия път  Laughing Heart Eyes

# 159
Има частни целодневни градини, които започват много рано и са отворени до към 18ч. Там им готвят и нямаш грижа за нищо. Обаче са, мисля, около $60 и нагоре на ден.
Иначе в държавните 3-годишните деца ходят 2 пъти в седмицата средно по 2 1/2 часа. Тази година на срок (четири срока общо) плащахме $220. Детето си носи някаква сутрешна закуска.
4-годишните ходят средно 12-15 часа седмично, разпределени в 3 дни. Носят си сутрешна закуска и обяд. По-евтино е, държавата дава субсидии.

Училищата са от 9 до 15.30. Можеш да си заведеш детето по-рано - има учител, който занимава децата или просто е с тях докато играят. След училище има нещо като занималня, но не учат, а всеки ден правят нещо различно: ако е хубаво времето, играят навън, или гледат видео, или правят плодови шишчета и си хапват, или им четат книги, или имат музика и танци. Занималнята се заплаща, но не е скъпа: около $8 на ден.

Извинявай, че пиша кратко, но трябва да стягам децата за утре.

# 160
rikk, писали сме заедно  Simple Smile

А те къде в Мелбърн живеят?

# 161
Мили, много благодаря за информацията  Hug

# 162
Живеят в Geelong (не съм сигурна дали така се пише) Rolling Eyes

# 163
Живеят в Geelong (не съм сигурна дали така се пише) Rolling Eyes

Това не е ли доста близо до Мелбърн, в единия край на залива  Thinking

Рик, да познаваш един Румен, той живееше там последно докато имах инфо за него  Thinking

# 164
Дааа, Джилонг е в западната част на залива, на около 90 км от Мелбърн.
rikk, а те що така не искат да се разпишат във форума?  Sunglasses Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт