LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 587
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 135
Момичета как стоеше въпроса с мъжките гуменки на черепчета - нещо цвета ли беше объркан в сайта? Спомням си, че някой писа, че като си поръчаш черните, идвали бяли newsm78
Поръчах белите ,а дойдоха черните...и задължително ги поръчвай с един номер по-малки...

На сайта за избор на цвят са ги объркали и не поръчваш това което виждаш - затова избери морт ноар за черни черепчета на бял фон или морт бланк за бели черепчета на черен фон  Grinning

# 136
Доста глупавичък въпрос, но къде на фактурата обикновено ви се изписват кодове? Четох, че като си получите колетите, има такива кодове на фактурите, но аз моите ги гледам, гледам и нищо не виждам  Rolling Eyes

И за да стане още по-леймърски поста - вече няколко поръчки, а още не са ми пратили каталог. Как да си го поискам?

# 137
  • Пловдив
...........
Tikvichka,може ли реална снимка на якето и кой размер си взе и какъв цвят,аз му бях хвърлила око,но се чудих  кой размер и така и не си го поръчах  Grinning

Не съм Tikvichka, но ето реална снимка на якето  Wink: http://media.snimka.bg/0261/006776812-big.jpg Това конкретно е 40 номер.
Благодаря,точно розовото исках да видя на живо,чудих се между 34 и 36,че съм слабичка  Blush 48кг,162см  Sunglasses

# 138
Доста глупавичък въпрос, но къде на фактурата обикновено ви се изписват кодове? Четох, че като си получите колетите, има такива кодове на фактурите, но аз моите ги гледам, гледам и нищо не виждам  Rolling Eyes
аз от месец и половина на фактурите нямам кодове,така че може и ти да нямаш затова да не ги виждаш

# 139

mimi_blanco, не винаги има кодове. Аз досега само на 2 фактури имам. С големи черни букви са на лицето на фактурата в голямото празно поле. Не може да не ги видиш, ако имаш.  Peace

# 140
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз получих IMPRIME и не съм доволна. Изглежда като пижама, а и модела е доста отворен и не ми стоеше добре на мен

# 141
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

mimi_blanco, не винаги има кодове. Аз досега само на 2 фактури имам. С големи черни букви са на лицето на фактурата в голямото празно поле. Не може да не ги видиш, ако имаш.  Peace

По време на намалението май нямаше кодове на фактурите

# 142
  • София
Vache,

Ако друг път си получавала известия, вероятно и сега ще получиш. Но ако имате мързелива пощальонка, която не носи известия, по-добре проверявай поне веднъж седмично в митницата.

Ами аз досега на митница не съм получавала. Две поръчки имам само и все на поща. Известия за пощата идват. Ще им обърна внимание на мацките, познават ме  Wink

# 143
Благодаря ви за отговорите, поне няма да се взирам повече  Peace

А на въпроса как да си поръчам каталог?
Който вече е с продължение - има ли как да вляза директно в цялата стара колекция - Пролет/Лято 2008?

Уф, само въпроси днес...  bouquet

# 144
  • Пловдив
Момичета как стоеше въпроса с мъжките гуменки на черепчета - нещо цвета ли беше объркан в сайта? Спомням си, че някой писа, че като си поръчаш черните, идвали бяли newsm78
Поръчах белите ,а дойдоха черните...и задължително ги поръчвай с един номер по-малки...

На сайта за избор на цвят са ги объркали и не поръчваш това което виждаш - затова избери морт ноар за черни черепчета на бял фон или морт бланк за бели черепчета на черен фон  Grinning
Да приемем ,че са объркали цветовете,но имаше разлика и в цената от 2 евро.Не че е голяма работа ,но черните бяха по-евтини,а са ми ги фактурирали на по-висока цена.Не съм за тия 2 евро ,но им писах и ми пратиха чек за 2 евро след 2 месеца.

# 145

Аз получих IMPRIME и не съм доволна. Изглежда като пижама, а и модела е доста отворен и не ми стоеше добре на мен
Благодаря ти ,че ме предопреди тъкмо мислех да  я поръчвам Sick  bouquet

# 146
Момичета,някой знае ли на какви см,отговаря 1,2,3, при коланите  newsm78 - напр. този ?

Незная защо,но напоследък май все повече от нас се оплакват,че или акаунт или кошница са им блокирани - като че ли са ни вдигнали мерника  Embarassed И аз сега си понапълвам кошница ама пусто страх не смея да я пусна - имам чувството,че под някакъв предлог ще ми я откажат след последното ми писмо  Whistling Sun продължавам да ти стискам палци - при мен ги отблокираха след почти 2 седмици писма и ядове   Praynig Hug

# 147
mamaB, да, почивката приключи и като се прибрахме малко прибързано се зарадвах на четирите известия в кутията (толкова поръчки чакам), защото две от тях се оказаха само напомняне да ходя да си взема другите две  Laughing

Всичко е коментирано с изключение на момичешките потури:

Поръчах ги в бяло, 102-ри размер. Много, много са сладки,а и са чист лен! Манекенката ми замина на планина и по-натък ще разбера как й стоят и ще пусна снимки.
Специални благодарности на PepsiLight  smile3525 за препоръката на тази рокля:

Изобщо не я бях забелязала (а уж Албанците ги знам наизуст), докато тя не я сподели  Hug От сумати време търся нещо подобно тук, но попадам само на разни тензухени изпълнения! Взех 36 в бяло и все се надявах да дойде преди морето, но не съжалявам - на леко изпечения тен стои върха  Mr. Green Презрамките са връзки, които могат да се коригират като дължина, под бюстието има лента, която може да се върже отпред или отзад и отново да коригира широчината, бродерията е дупчеста и придава страшно интересен вид - въобще, това е една от любимите ми покупки вече (а и я взех за 10е Party)!!!

Много приятно се изненадах, че банския Спидо 36-ти номер ми стана, а направо го бях отписала!!! Сините гуменки Пума за племенницата (която сега е на два месеца) също са адски сладки. Кафявата бенетонска рокля уж е 108, а разликата с предишната бяла 102-ри номер е почти никаква  newsm78 - в гръдната обиколка, талията, височината на коланчето са абсолютно еднакви. Разликата е няколко милиметра в долната част (с бродерията) - и тях ще снимам като сравнение.

Искам да питам дали някой има едно от тези да сподели дали са плътни, дебели, зимни или есенно/пролетни? Искам да го вържа с тези боти, че и раницата за градината съм я избрала лилава с Барби, а без да искам съм уцелила, че лилавото ще е супер модерно този сезон  Smile:

# 148
  • Балчик
Момичета, остана ли някой да чака още от 15.07. #Cussing out Вече сериозно се притеснявам.

Аз 4акам от 14.07. Sad

# 149
Моля, ако някой може да ми помогне ! Искам да напиша на ел. поща на Ларедут писмо, че неискам да използвам чека който са ми изпратили по пощата, а искам вместо него да ми изпратят номер на ваучер на e-mail ми, за он-лайн пазаруване. Който може да ми помогне с текст да ми пише на лични  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт