LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 527
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Благодаря на всички за бързите отговори   bouquet. Мисля в синьо за моя младеж да поръчам Simple Smile.

# 181
  • Варна
Despina, ако чете да си изчисти кутията с лс. Sorry!  Embarassed
Изчистих я. Извинявам се. Embarassed Embarassed Embarassed

Аз искам да помоля купувалите 126 размер блузки с дълъг ръкав и панталони да дадат дължина на ръкава и на крачола. 114 са малки вече на щерката, а следващият номер на повечето неща е чак 126, но ме притеснява да не се окажат големи.

# 182
  • София
Ако и е голямо с е от трико пусни в сушилня и ще е добре

# 183
Момичета, два дена не съм ви чела и ето че сте приключили старата тема, започнали сте нова и сте изписали 10 страници....

mamaB, честити ти боти! С такова нетърпение ги чакам и аз ...  smile3508 Май скоро ще им викаме форумските боти  newsm48 smile3521

# 184
  • Beyond the Frontiers
Момичета, не мога да намеря къде съм записала размерите на тези . Знам, че някой ги беше получил  Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 185
Момичета, не мога да намеря къде съм записала размерите на тези . Знам, че някой ги беше получил  Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Аз ги чакам тази седмица и мога да ти дам размери на 22-ри номер.

# 186
  • София

Стелката на 23-ти е 14,5 см., а на 24-ти 15 см.  Peace

# 187
А дали ги има още ,дайте линк Praynig

# 188
# 189
  • Хасково
milenski74, номер 42 или 44ри за по-сигурно, а с каква талия си?
[/quote]
Velesa, Mirama  newsm51
Талията ми е 92 см, но тези дънки дето съм си ги харесала са с паднала талия

# 190
Малката е 75см в момента.Искам да й взема някакво яке за зимата.Имаме 86 от онази дудунка под коляното,но ще й е за другата зима. Laughing Някой има ли впечатления от това кожухче  http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … tegoryid=23112482 -дали си отговаря на номера?Мисля 81 да й взема? newsm78 И колко е дебело?
  bouquet

# 191
Малката е 75см в момента.Искам да й взема някакво яке за зимата.Имаме 86 от онази дудунка под коляното,но ще й е за другата зима. Laughing Някой има ли впечатления от това кожухче  http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … tegoryid=23112482 -дали си отговаря на номера?Мисля 81 да й взема? newsm78 И колко е дебело?
  bouquet

взех го 81см, хубаво е, дебело, дала съм и мерки в предишната тема

# 192

А за зима дали стават или по-скоро са есенни newsm78? Вътре подплатени ли са newsm78?

# 193
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Намаление на Пума -

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 20:04 от ДейзиГ

# 194
  • София
Предварително се извинявам,сигурно е обсъждано,но незнам къде да го намеря.
Вчера пуснах поръчка с подарък сак и БД.Сега обаче виждам че на единия артикул пише Délai d'attente annoncé à la commande : 9 semaines
В най дясната колона всичко е A domicile вкл и този артикул
В предната преди нея Annuler cet article на всички артикули

Нямам никаква идея какво да правя и ако може някой да ми помогне Praynig

Общи условия

Активация на акаунт