LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 479
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 255
Момичета ,след колко време ориентировъчно получавате чек по пощата за отказан артикул? За поръчка от 16.07-още нищо не съм получила,но пък автоматични мейли на молбата ми за онлайн ваучер получих,но без номер на такъв Peace

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 10:16 от ellza

# 256
до 20 дни трябва да го получиш, понякога идват и за 10 дни

# 257
Момичета ,след колко време ориентировъчно получавате чек по пощата за отказан артикул? За поръчка от 16.07-още нищо не съм получила,но пък автоматични мейли на молбата ми за онлайн ваучер получих,но без номер на такъв Peace
Аз имах отказана поръчка от 30.06, която се почви в суивито на 30.07 и миналата седмица на 12-13.08 получих чека, но сега се чудя как да им пиша да ми изпратят ваучер по ел. поща направо, без да връщам чека по пощата

# 258
  • Варна
Здравейте!
Знам, че някъде из темите четох за сутиените, четох и първия пост, но така и не разбрах какъв номер трябва да си поръчам  Blush.
Нося 70 В или 70 С.

# 259
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета за първи път пазарувам. Имам поръчки от 31.07 и от 02.08. Досега не съм получила известия нито от пощата нито от митница София. От това, което сте писали останах с впечатление че не може да си сигурен че ще имаш известие.
Обаче как най лесно да проверя имам ли нещо?
Една мацка беше писала, че проверява в пощата. Има ли възможност това да стане по телефона? Изобщо как процедирате вие?
Митницата хич не ми е на път за да ходя периодично да проверявам та търся по-лесен вариант ... то май няма такъв но реших да питам  Embarassed

# 260
  • София
Здравейте!
Знам, че някъде из темите четох за сутиените, четох и първия пост, но така и не разбрах какъв номер трябва да си поръчам  Blush.
Нося 70 В или 70 С.
Обиколка +15,чашка същата

# 261
Здравейте!
Нося 70 В или 70 С.

85 B или С

Някой има ли тази рокля

# 262
  • Плевен
Момичета някакви идеи как да намаля това: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5834864& … ue&ksource=-1,нищо не ми се хвана от кодовете на първа страница.Благодаря предварително

# 263
Въпросът ти е за другата тема с кодовете, но все пак пробвай с 69507.

# 264
Хайде и аз да се отчета с поръчка от 23.07. Peace
http://www.laredoute.fr/vente-top-femme.aspx?productid=324112505 … tegoryid=22899486 Хубавко стои лекичко и приятно
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-capuche-femme-tipster.as … tegoryid=22899486 Не е лошо но ръкавите му са страшно дългиииии,а взех най-малкия номер.....
http://www.laredoute.fr/vente-2-maillots-de-bain-enfant-garcon-p … tegoryid=22920638 Много хубави бански но са ни малко големи и ще ги носи догодина......
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon.aspx?product … tegoryid=22920638 тази блузка за големия ми син от новата колекция,също е хубавка но незнам защо си мислех че ще е по-дебела,а тя е супер тънка.
И чаршафи които не мога да намеря сега,но са много хубави.........И черната чанта за подарък която е с кода,тя е малко бабешка и отива за подарък......... Mr. Green
Оф извинявам се оправих линковете....... Embarassed Embarassed Embarassed

# 265
  • София
sVeshti4ka страхотни неща.Обеците страшно много ми харесаха  Peace
Благодаря Simple Smile Искаш ли ги обеците? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ето реалните снимки на нещата Peace

# 266
Някой френско говорящ ако може да ми помогне! Писах им на английски, че вместо чек искам номер на ваучер по ел. поща и ми изпратиха това   

Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier à : La Redoute-Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client. Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS, ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il siffit de nous le signaler par courrier à La Redoute. Vous pouvez à tout moment avoir accès et changer les informations concernant vos coordonnées (adresse e-mail et courrier, changement de patronyme.) dans la rubrique "Mon compte" et gérer votre abonnement/désabonnement dans la rubrique "Mes newsletters"

# 267
sVeshti4ka нямаш ли милост  Mr. Green Снощи се престраших и пуснах поръчка,а сега направо се влюбих в този пуловер с ромбовете и ако и мъжа ми го хареса пак ще се пуска.....Голям застой направих - от 1.08 не бях пускала чак ми е странно че чакам само нея  ooooh! Mr. Green
iava  Hug  bouquet Много ти благодаря! Само че ми се иска от две части да е ,че съм с надежда октомври да тръгне на ясла и там едва ли някой ще му се занимава с капсичките  Embarassed Аз така или иначе снощи пуснах едни пак 102 - да видим.
New line - исках само да ти кажа,че не ти препоръчвам онази пижамка.Днес като я видях какво е станала след прането  ooooh! цялата е засукана,не мога да я оправя....поне да я поизгладя и сгъна.По-добре избери друга Rolling Eyes

Пиша тук - ама ха така навивай ме ти още - не че имам нужда   Laughing

# 268
  • София
МамаВ, а другата блуза е още по-фантастична Rolling Eyes

# 269
Сън, мерси за отговора  Hug

Снимки ще пусна, макар че от всичките тези колети, които утре ще получа ще има максимум 4-5 неща за нас - повечето са на съфорумки  Wink

Но не съм казала, че получих за детето от адидаските от 15 Е в розово 24 номер - много са хубави, макар че са й леко големки Blush

момичета,имам питане:Ще мине ли поръчка за 5Е+5Е такса,т.е. точно за 10Е?Питам,защото искам да пусна 2,не ми се чака до утре да заредя картата,че може и да не захапят кодовете Tired.

Рискуваш да не си ги получиш пратките Peace
може ли линк към адидаските
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт