LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 430
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
Цитат на: elena230479 в вторник, 19 август 2008, 11:59
Аз им писах това We are send me a cheque by post, but I want to send me a number of vaucher by email. Ти можеш ли да ми го преведеш на френски?

Je voudrais recevoir un bon d’achat au lieu du chèque que vous avez envoyé . S’il vous plaît envoyez moi le  numero du bon d’achat à mon e-mail.

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 16:50 от iava

# 331
Contesa, това хубаво ли е, заслужава ли си?  http://laredoute.fr/vente-pull-col-tunisien-femme.aspx?productid … tegoryid=22897253 ,че майка ми иска да и го поръчам

Аз също се интересувам от пуловера... ту го слагам, ту го махам... нещо деколтето ме притеснява малко  newsm78

# 332
anji78 не съм contesa,но тъй като имам такъв пуловер мога смело да кажа,че е много хубав.Стои леко вталено и само да отбележа,че си мисля/не съм сигурна/,че е малко умален.Защото другите пуловери,които съм взимала 38/40 ми идват леко широки,а този е по мен почти.Ето го - моя е от албанците  Mr. Green
 Спокойна дано при теб не се получи с пижамката както при мен,но след като я изпрах дори на ръка се усука ужасно - дори днес писах за нея .Иначе е хубава,но....

# 333
  • Някъде там...
сакотоми е голямо, въпреки, че взех 36  Cry
Имаш ли реална снимка?

# 334
MamaB, благодаря  smile3525

Някой поръчвал ли е тази рокля? Някакви отзиви относно качество и материя? Като размер дали си отговаря?

# 335
Божура, недей така!!! Дънките са си супер, просто на мен не ми харесва как ми седят... Според мен е от високата талия, а някак и самата материя е мека и се огъва, вместо да седи "права" като на момичето в сайта. Не мисля, че са умалени - взех 36, каквито са ми панталоните (само от полите взимам 38 и то когато ги искам много ниска талия). Дължината видях са ти отговорили - изобщо не й се притеснявай, а подгъва е цели 5.5см - мегдан има да се удължават ако решиш.
Снимките ми станаха ужасни (размерите са отдолу), а тези от снимка.бг ми скъсаха нервите този следобед - три часа се боря да ги кача  Close Като се върне половинката ще го накарам да ме снима облечена с тях  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&pid=7036985
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&pid=7036980

Роклята-пуловер се разтяга доста, а на ханша ми е направо широка.

new_line, mary_08, ето и обувките

Ето още и потурите, памучната рокля с бродерията, сравнение на бенетонските рокли 108 и 102-ри размер

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 17:51 от Stefoni

# 336
Момичета, видях, че не получавате червената кутия. Аз се опитах преди два дни да си я сложа към поръчка, но ми изписа, че не се доставя извън Франция, нали се сещате за онзи  #2gunfire надпис. Предполагам това е причината да не пристига и при вас.  Peace

# 337
Стефони, жива и здрава да си! Hug Аз наистина чаках с нетърпение да се включиш, нещо май жегите ми се отразяват. Мислиш ли, че ще стоят приблизително добре на кръглички Embarassed като мен - 40/42 размер? И това ми е последното питане, обещавам! Simple Smile

Видях снимките - супер са дънките! Радвам се, че са по-тънички - нито един излишен милиметър не трябва да има, нали ще ме направи по-дебела /усмивка/. А като гледам размерите съвсем си отговарят, добре, че поръчах моя си номер!

# 338
Стефони, жива и здрава да си! Hug Аз наистина чаках с нетърпение да се включиш, нещо май жегите ми се отразяват. Мислиш ли, че ще стоят приблизително добре на кръглички Embarassed като мен - 40/42 размер? И това ми е последното питане, обещавам! Simple Smile

Следващия път ще внимавам какво пиша, съвсем не исках да стряскам някой Blush Защо да не ти стоят добре... Освен това с всяко следващо пробване все повече се харесвам  Mr. Green Само наистина се извинявам за лошите снимки - нито цвета стана като хората, нито модела добре се видя, ще ги "преснимам" отново  Peace

# 339
Stefoni,

Искам да питам за обувките - от къде точно в "Скай сити" ги купи (ориентировъчно - имаше ли наоколо някой по-известен магазин)? Аз днес търсих, търсих... на втория етаж се набутах в един голям магазин за обувки, ама такива като твоите нямаше.

# 340
Момичета, видях, че не получавате червената кутия. Аз се опитах преди два дни да си я сложа към поръчка, но ми изписа, че не се доставя извън Франция, нали се сещате за онзи  #2gunfire надпис. Предполагам това е причината да не пристига и при вас.  Peace

Не, имаше някои момичета, които вече я получиха и похвалиха и снимки качиха. Доставя се, но който изкара късмет  Simple Smile

# 341
  • в страната на абсурдите

искам да похваля това на първо четене.много добре стои нищо че е акрилно.

# 342
  • София
MamaB, благодаря  smile3525

Някой поръчвал ли е тази рокля? Някакви отзиви относно качество и материя? Като размер дали си отговаря?

Чакам я, като пристигне ще пиша как е

# 343
Stefoni
Искам да питам за обувките - от къде точно в "Скай сити" ги купи (ориентировъчно - имаше ли наоколо някой по-известен магазин)? Аз днес търсих, търсих... на втория етаж се набутах в един голям магазин за обувки, ама такива като твоите нямаше.

Не в големия до входа на Хиполенд, а в едно от малките магазинчета в "островната част" (не тези по края, а в средната част, те са две малки едно до друго за обувки), срещу Техномаркет. Ей сега си погледнах гаранцията, там пише, че магазина е RIVAL и освен в Скай сити го има на Солунска 18  Peace

# 344
...

Не в големия до входа на Хиполенд, а в едно от малките магазинчета в "островната част" (не тези по края, а в средната част, те са две малки едно до друго за обувки), срещу Техномаркет. Ей сега си погледнах гаранцията, там пише, че магазина е RIVAL и освен в Скай сити го има на Солунска 18  Peace

Въй, аз май точно него го подминах, че ме боляха краката.
Утре пак съм там Mr. Green
Много благодаря за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт