LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 608
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 780
  • София
неРАХОВА, връщаш им го на адреса, който са ти дали като пишеш на фактурата си това с големите букви и дали искаш да ти върнат парите или да ти пратят ново. Можеш да сложеш и бележката за платените пари за пращането, а те ще ти ги върнат.

Дано само не й възстановят разходите с чек  Mr. Green

# 781
  • В офиса

Решението ти изглежда супер, но си мисля, че обувките ако са черни биха подхождали повече....сиви също....

Не е е авангарден в лошия смисъл на думата, супер интересен...

вярно - аз за сиви не се сетих, но си абсолютно права, че по ще подхождат, черни също.

Или ето тези, напр Wink 

# 782
Тинкърбел....тези са перфектните обувки.... Peace

# 783

smile3521 newsm10

# 784
  • Бургас
Момичета, мисля че ги мярнах някъде из темите тези дънки

но не мога да намеря къде-някой, който ги има може ли да ми даде някакви размери на 46 или 48 или поне как вървят като размери-отговарят ли си или... newsm78

# 785
  • Перник
bradata , имам 38, но според мен вървят малко уголемени. И аз търсих р-ри на 44 или 46 за приятелка, но не намерих. Ако някой има от по-големите номера, да даде р-ри   bouquet

# 786
Получих поръчката си от 05 08 ,а от 04 08 преди една седмица .Доволна съм от форумските чаршафи  червено и жълто и детския  шал и шапка№48 от 4 евро  -страхотни са Grinning
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bonnet-et-echarpe-okaou.a … tegoryid=47918223

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 13:04 от erita

# 787
  • Бургас
bradata , имам 38, но според мен вървят малко уголемени. И аз търсих р-ри на 44 или 46 за приятелка, но не намерих. Ако някой има от по-големите номера, да даде р-ри   bouquet
Аз по таблицата съм към 50/52, но четох, че е по-добре по-малки да се взимат, но се колебая между 46 и 48  newsm78 Ако са уголемени с чиста съвест да си взимам по-малките, но все пак ако изскочат отнякъде размери няма да е лошо  Mr. Green

# 788
Аз по таблицата съм към 50/52, но четох, че е по-добре по-малки да се взимат, но се колебая между 46 и 48  newsm78 Ако са уголемени с чиста съвест да си взимам по-малките, но все пак ако изскочат отнякъде размери няма да е лошо  Mr. Green
Аз съм с ханш 120 и винаги си купувам 48  ,веднъж си взех панталон 50 и ми хлопаше  Party

# 789

smile3521 newsm10

Боже, и аз се влюбих Embarassed Довечера ще пробвам да ги намаля, а ако някой успее преди мен, много моля да сподели Praynig

# 790
Получих поръчката си от 05 08 ,а от 04 08 преди една седмица .Доволна съм от форумските чаршафи  червено и жълто и детския  шал и шапка№48 от 4 евро  -страхотни са Grinning

от кой град си?

# 791

от кой град си?
От Елхово

# 792
  • БГ
Момичета, мисля че ги мярнах някъде из темите тези дънки

но не мога да намеря къде-някой, който ги има може ли да ми даде някакви размери на 46 или 48 или поне как вървят като размери-отговарят ли си или... newsm78
аз имам р.40 но са ми малко широки и съм ги пуснала в продавалник,ако на този размер искаш размери ,мога да ти ги пратя .

# 793
  • под дъгата
bradata,аз миналата седмица се интересувах от тези дънки и след дълги коментари и чуденки си поръчах 38 размер(по принцип съм 40).Все пак са дънки и ще се отпуснат. Simple Smile  Peace

# 794
  • В офиса
Боже, и аз се влюбих Embarassed Довечера ще пробвам да ги намаля, а ако някой успее преди мен, много моля да сподели Praynig

69509 действа (-30Е) Ако някой друг намалява повече, ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт