LaRedoute.fr - 76 - Всичко за поръчката! Прочетете 1-вия пост преди да питате!

• 63 441
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 840
  • В света на мечтите
според вас това за къде е - митница или поща?

JOGGERS VIEUX ROSE 24
BOOTS noir 40
SAC sac à main

# 841
  • Варна
Bon d"achat-ваучер,нали и като пишат ,че ще ми възстановят сумата по този начин-после какво следва?Да чакам на имейл,на поща и колко време?За пръв път ми се случва,а знам ,че на много от вас постоянно,та затова питам тук
И аз си чакам номера на ваучера. Доколкото знам, трябва да получиш номера на ел. поща, и след това да го използваш  Peace

По принцип ги изпращат по обикновенната поща. За номер по майла трябва да ги помолиш.

Сестра ми преди малко ми се обади, че е взела пратката от 02,08. В нея имам само лилавото кожухче за малката. Като си го получа ще пусна снимка.

# 842
  • Перник
AvAnA , онзи ден взех поръчка от 01.08 и в нея бяха детските кецове, черната чанта - подарък и едно детско пуловерче. Пратката беше в плик, не в кашонче и тежеше 800 гр. Според мен ако и твоята е в плик ще е под 2 кг, но ако е в кашон, може и да мине 2 кг.

# 843
  • Карлово
микки моля те за размери на пижамките,че и аз ги пуснах н.102 и малко ми е притеснено  Praynig
панталон:
талия-23
от чатала дължина-42
блуза:
дължина-40
ръкав дължина от рамото-35
ширина подмишниците-33

Дъщеря ми е 98см и 15кг, сега й са точни, но за зимата може би трябваше да взема 108.

# 844
  • Бургас
според вас това за къде е - митница или поща?

JOGGERS VIEUX ROSE 24
BOOTS noir 40
SAC sac à main

Според мен, работата е на кантар!  Grinning

# 845
Моля ви кажете за балеринките, че се чудя кой номер да си поръчам Praynig

# 846
микки моля те за размери на пижамките,че и аз ги пуснах н.102 и малко ми е притеснено  Praynig

WhistlingДе да беше само ти Blush

............................
Дъщеря ми е 98см и 15кг, сега й са точни, но за зимата може би трябваше да взема 108.

микки,благодаря  bouquet,последното ти изречение ме обнадежди,че няма да са ни като чувал(ние сме 90см.).

# 847

Според мен си отговарят. Поръчах си 35 номер, какъвто и нося и ми заспаха. Дано съм била полезна.

# 848
микки   bouquet Благодаря ти много!
Обаче на моята явно ще са й пак големички и тя 90см,но тези 42см от чатала....ще й дойдат в повече  Wink А точно долничките ме притесняват,че на горничката ще понавием малко ръкавките  Laughing Защо нямат пижамки н.94  #Cussing out

# 849
Получих от 01.08.
Да похваля някои неща:
Тези от момичешката колекция, но са идеални за момченца, още повече, че не са бежави както изглеждат, а каки.

Много, много хубави, но малко големи.

Пуловера също много ми харесва.

А пък тази жилетка е направо върховна  Grinning

# 850
  • Хасково
Ако си поръчам балеринки от юношеската номерация +1 ли трябва да взема? По принцип нося 39 номер. Става въпрос за ето тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=48380168

# 851
  • Бургас
Ако си поръчам балеринки от юношеската номерация +1 ли трябва да взема? По принцип нося 39 номер. Става въпрос за ето тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=48380168

От тези имам: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=48380168 38 номер. Стелката е 24,8см. Това са ми любимите балеринки от Ларедут, страшно са удобни.

# 852
  • Хасково
Цитат на: Мимита link=topic=322958.msg8405214#msg8405214 date=1219408090
От тези имам: [url
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=48380168[/url] 38 номер. Стелката е 24,8см. Това са ми любимите балеринки от Ларедут, страшно са удобни.
Мимита   bouquet, помогна не само на мен, но и на сестра ми. Многоооо им се чудехме...

# 853

Според мен си отговарят. Поръчах си 35 номер, какъвто и нося и ми заспаха. Дано съм била полезна.
много ти благодаря  bouquet

# 854
  • Варна
..............

За обувките - взимала съм моя номер и всички са ми широки, освен тези от детската серия и едни балеринки на Rocket Dog. Имам и маратонки на Пума от Ларедут, моя номер, ами... леко са ми големи, но си ги нося. Да уточня, кракът ми е тесен.

Хмммм,  Thinking И моят е тесен. Значи все пак да си взема моя си номер.
И моя е тесен, но пак си взимам +1 на Пума. И откакто чета темата повечето са на мнение, че трябва да са +1, дори за 1-ви път чета мнение за точен номер, че дори да са големи.
Не искам да те подвеждам, но моето мнение е крайно +1. Моят съвет е да пробваш в някой магазин, например Метро и така да прецениш най-добре, кой номер ще е добре за теб, защото от мненията тук можеш да се подведеш. Успех.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт