НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 364
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм от другия отбор   bouquet
Празнува ми се , украсих вече , а днес и елхата.
За първа година ще сме с изкуствена , така че тази вечер и нея украсихме , то по скоро момчетата я накичиха  Mr. Green.
За подаръците ... още преди 2-3 седмици ги пратих самостоятелно да решат какво искат и Нико да напише "Писмо да Дядо Коледа" / той не го вярва , но сме се разбрали че ще се правим че съществува заради Мишето. /
Списъците трябва да са дълги с поне по 5 желания , за да имат време джуджетата да решат какво са заслужили и него да изработят.
За моя изненада писмата бяха доста умерени .. Пъзели / единя светещ , за малкия с Карс/ , Часовник на БЕН 10 / и двамата/, и по конструктор на Лего. Слава богу добавиха после още по няколко неща / Нико -конструктор с отверки / , а Мишето - Замък и по една книга / нея ще я получат за Нова година .
Миме дано се оправите по бързо , това с колата е много е кофти , но по важно е ти и дечко сте добре. Heart Eyes
Диде , по весело и не позволявай за нищо на света нещо като болест да развали празника на децата ти / от личен опит ... не си заслужава , но грешката се отчита след време   bouquet /

# 166
Рори, не бих вкусила буламачите на майка, камо ли по празници, и не ми се чисто след Иво или Тян, всеки върши нещата така, че повече да не го потърся, и тактиката им работи години наред. Или аз съм болен мозък, че изисквам много и искам да ми е наред, или съм заобиколена от прасета  Mr. Green
Мимка съжалявам за неприятностите, нали знаеш че винаги е на куп всичко. Важното е че сте здрави с Марти! Другото ще се забрави.

# 167
  • София
Честит имен ден да всички празнуващи, както и честит празник на търговците  smile3525
Всички НИКИ-та да са живи, здрави и винаги усмихнати  newsm51

Набавихте ли вече рибките Wink Ние не сме много по шараните и за това винаги си взимаме или бяла риба филе или скумрийка, която си я печем на скара Wink
Не съм се включвала отдавна тук, а като гледам голям мохабет се е заформил  Grinning Ние елхата още не сме я украсили, но тази вечер мислим да я украсим всички вкупом Wink Имаме си една изкуствена и предпочитам такава пред едно одрязано дръвче, колкото и по-хубаво и ароматно да е. В саксия пък са много скъпи, а после няма къде да го посадим и за това ще си караме на изкуствената - пак си вкарва настроение Simple Smile
Подаръците още не сме ги доизмислили, иначе идеи бол. За Мая в интерес на истината не съм измислила точно какво да е, но за това на Лори много неща съм набелязала и да видим какво ще бъде - шейна "Чук и гек" (това ще е подарък и за цялото семейство, че и ние се кефим на такава шейна), количка за кукли, детска кухня, комплект пъзели с принцеси, книжки, голямо пиано. Има време да го доизмислим Simple Smile
Дидко, не знам какво ви се е случило, но ти пожелавам с наближаването на празниците да ти дойде и насроението за тях Wink
Меринката ми, тази година празниците при вас ще са по-специални - има нов член в семейството и ще си бъдете във вашата си къщичка Simple Smile Идеални поводи за настроение и празнуване Wink А ще ми кажеш ли какво е уолкър, явно съм изостанала с видовете играчки и неща за децата  Blush
Тони, като тръгнеш да поръчваш от онзи заинтригуваш сайт - брои ме и мен, аз също ще се включа с нещо, доста неща си харесах Wink
Рори, чудесно сте го измислили за празнуването на юбилейното ти РД Simple Smile Да си изкарате страхотно и с много хастроение Simple Smile А днес - да отпразнувате хубаво празника на Ники   Grinning
Мимка, много кофти изживявания сте имали, но важното е, че вие сте живи и здрави. Ламарина се прави, живот се не връща! А за ходенето някъде по празниците - напълно те разбирам. Ние също се гласяхме за едно планинско място, но там пропадна работата и за сега се очертава по празниците да сме в Ловеч. Пак ще сме извън София, ще сме с близки хора, пък и може в района там да си направим някоя екскурзийка Wink С Мая не сме много за по-ексмремни места.
Веси, на вас също хубав празник днес на Ники и много настроение  Grinning

# 168
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НИКИ !!!  Heart Eyes
Рори да ти е е жив и здрав и все така усмихнат !   bouquet

# 169
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НИКИ !!!  Heart Eyes
Рори да ти е е жив и здрав и все така усмихнат !   bouquet

Веси, честит Имен Ден и на Твоя Ники! Пожелавам му да расте здрав и щастлив и все такъв красавец!  bouquet

# 170
Честит празник на именниците ни! Да им се свети името, със здраве и късмет да си го носят дълги години!

Сели, имаш право все пак!  Hug

# 171
честит имен ден на всички малки и големи празнуващи, със здраве да си носят имената   bouquet

мими, ужасно това с катастрофата Sad
важното е, че сте добре и е малкия дявол, колата ще  я оправите
нова година - нов късмет Wink

мери - я ги прати да купят всичко от магазина и почивай Simple Smile
кажи душа даваш ли да купя вашия като му мине използването Simple Smile

сели - уолкър е ей това чудо
http://www.vtechuk.com/_image/XSMXZYRK.jpg
много ми харесва, но повечето са по-скъпи, да видим...

# 172
Тони, както ми се напушва, май натам отиват работите. Ама като съм свикнала да правя всичко домашно, нека ме ядосат още малко и ще ядат полуфабрикати  Crossing Arms Давам разбира се, нека дойде време, ще се разберем  Hug
Сели, това е за прохождане пиле, бута се и ходи детето след него. Доста е стабилно и занимателно. Преди седмица бяхме на прощъпалник и подарихме вкупом такава играчка но на Фишер Праис, за около 70лв, на детето, Емма беше очарована и се занимава доста добре, ходи си насам натам, сяда става. Тия дни и взех проходилка, ама не иска в нея, няма свобода и се нерви. А тия уолкъри после панела им се мести отпред и става за дърпане, носи и играчките вътре детето. Бе нова мода, да не мислиш че аз до скоро ги знаех какво е що е. Laughing

# 173
  • тук-там
Къде се загубихте, мацки? Явно празнувате и за нет време няма.

Малко снимки от нашите празници: http://s40.photobucket.com/albums/e250/raya_marinela/Koleda%20%202008/

Пускайте и вие, че да обменяме емоции.

# 174
Честито Рождество!
Много щастие и здраве! Много любов и усмивки! Късмет и успехи във всичко! Много нови идеи и реализации на плановете ви през новата година!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 09:52 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 175
  • София
Момичета мили,

ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Пожелавам на вас и семйствата ви много здраве, много топлина, семейно щастие, любов, успехи, пътешествия и веселба! Верни приятели и много поводи за усмивки!

# 176
Честита Коледа на всички!!!
Да сте живи и здрави и все така задружни!!!

# 177
Сели, честито бебе.
Нали не съм влизала скоро и не съм честитила. Да сте живи и здрави и все така хубави!!!

# 178
  • София, Младост
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

# 179
  • в мъжки прегръдки
Честита Коледа мили съфорумки и приятелки! Пожелавам на всички вас много здраве и щастие, и весело изкарване на новогодишните празници!

Общи условия

Активация на акаунт