НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 365
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Весела Коледа момичета!
Да сте живи и здрави!

# 181
  • София
Честита Нова 2009 година !!!

Да сте много щастливи и обичани през Новата година,
да сте здрави, весели и честити!
Да сте изпълнени с хармония и любов,
късметът да ви следва на всякъде
и всяко начинание да е увенчано с успех!

Децата да растат здравички и доволни,
обградени с много обич и щастие  Heart Eyes

Наздраве!

# 182
За много години момичета!
От здраве да не се отървете, много щастие и късмет ви желая!

# 183
    Честита нова година,момичета! Да сте здрави,вие и семействата ви, спорна и успешна година!

Сели,Лори и Мая са прекрасни,толкова усмихнати Simple Smile

# 184
На всички ноемврийчета и техните мами, татковци, братчета и сестричета

Весела Коледа и Честита Нова Година !!!!
Здрави дечица с радостни гласчета в домовете ни и всички да сме живи и здрави да им се радваме и обичаме!

# 185
  • в мъжки прегръдки
Честита Нова Година и от нас с Марти.
Пожелаваме ви много здраве и късмет през новата година!

# 186
Весела и щастлива Нова Година  Hug
Бъдете винаги усмихнати момичета и нека тази година е по-добра от другата, въпреки съпътстващите ни проблеми  Peace

Как сте софиянки, а и не само - усеща ли се липсата на газ в домовете ви  Tired

# 187
  • София
За много години и от нас, момичета!
Пожелавам Ви вълнуваща и изпълнена с щастие 2009 година!

ние сме добре, тръгнахме с нови сили на градина, Ники не е особено щастлив от този факт, но всеки ден става все по-добре Wink
др. седмица планираме почивка на Паничище с две приятелски семейства с момчета на възрастта на Ники и се надявам да направи първото си качване на ски.
в тоя ред на мисли някъде виждали ли сте да се продава Чук и Гек? (леле, дори не съм сигурна дали го изписвам правилно).

пускам и малко снимчици от нашето вълнуващо пътуване до Амстердам. влюбих се до уши в този град - http://picasaweb.google.bg/la.aurora/AmsterdamNH#

# 188
ЧНГ, девойки!  bouquet Hug Heart Eyes
От здраве, щастие и късмет да не се отървете!
Усмивката никога да не слиза от сладките личица на децата ви Heart Eyes Hug

Диде, мерси за пожеланията днес Heart Eyes Hug

Рори, аз гледах преди година Чук и Гек в Хиполенд, и на Илиенци.
Ама няма нищо общо с едновремешните. ooooh!

И Иван тая година ще се качи за първи път на ски.
Маги от 5-6 годишна ходи. Тая година и жабока ще го запише в същото ски-училище.

На Паничище е супер.
Ако ще взимате на Ники Чук и Гек за там.....поне поразпитай.....може да има под наем.
Ние бяхме за 1 седмица на Цигов чарк( за Нова година).......и даваха под наем на пистата.Ивтинджос.5 лв. за целия ден.
А за ските - 8 лв. на дете.
9 лв. картата за влека.
Направо да не си тръгваш Joy

А за Амастердам ---- кво да ти кажа- това е моят град Crazy Heart Eyes Flutter
С Марианка видяхте ли се?

# 189
  • в мъжки прегръдки
Рори, шейна "Чук и Гек" има на Илиянци. Но според мен за деца на тази възраст не е подходяща защото като се засили детето няма да може да я управлява а е висока и от нея се пада лесно. Има подобна, пак се управлява с волан но не е с педали а се сяда в нея. Аз мисля такава да взема на Марти. Въпреки че миналата година падна най-голяма игра с едно легенче от тези малките дето са само под дупето.
Ето от нас първите опити на Марти със ските.

# 190
  • София
Рори, шейна "Чук и Гек" има на Илиянци. Но според мен за деца на тази възраст не е подходяща защото като се засили детето няма да може да я управлява а е висока и от нея се пада лесно. Има подобна, пак се управлява с волан но не е с педали а се сяда в нея. Аз мисля такава да взема на Марти. Въпреки че миналата година падна най-голяма игра с едно легенче от тези малките дето са само под дупето.
Ето от нас първите опити на Марти със ските.

martisun, бяхме тези дни на Паничище и се изкефихме на спускане с шейни. нямаш си представа колко смел е Ники и от каква писта се спускаше с чук и гек-а на неговия приятел. затова нямам търпение да му купя, защото виждам, че много му харесва. не е паднал нито 1 път. наблюденията ми са, че е много подходяща за тяхната възраст.
само на Илиенци ли Sad това ми е страшно далече, дано да намерим по-близо, но нито в Метро, нито в Хиполенда има.
и на ски се качи, но май още не е назрял момента. бързо загуби интерес и се върна към шейните.

много ни замряла темата, момичетааа. къде сте, как сте, що сте! Simple Smile Wink

п.п. леле, тук никой не пише, аз ъпдейтвам с актуални снимки на Нико и едни снимки от Паничище: http://picasaweb.google.bg/la.aurora/inOJtC#

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:51 от Aurora

# 191
Здравейте момичета,
преди 2 седмици паднах в голямата поледица и счупих крак, оперираха ме и сега лежа и ходя с патерици.
Много е гадно, внимавайте като ходите в тези поледици.
 Close

# 192
  • София
Здравейте момичета,
преди 2 седмици паднах в голямата поледица и счупих крак, оперираха ме и сега лежа и ходя с патерици.
Много е гадно, внимавайте като ходите в тези поледици.
 Close

здравей! много съжалявам за това, което ти се е случило!
на бедрото ли го счупи? Sad

# 193

здравей! много съжалявам за това, което ти се е случило!
на бедрото ли го счупи? Sad

Не, глезена е с 2 счупвания е една луксация на става. Но сега се възстановявам вече. Голямо наказние.

# 194
  • София
Евпраксия, пожелавам ти бързо възстановяване!  bouquet

как е Еличка? Wink

Общи условия

Активация на акаунт