НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 369
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Елица е при баба си сега, понеже не мога да я гледам.
Иначе много е пораснала: http://picasaweb.google.bg/nevyana/26_dec_2008?authkey=iYpEeC_i2 … p;feat=directlink

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:24 от Евпраксия

# 196
  • тук-там
Лоша работа е това счупване Cry. Пожелавам ти скорошно възстановяване.

И Рая мина своя първи урок по ски. Вече се крепи на тях. За жалост се стопи снега тук при нас  Wink. Ще го чакаме, за да напредваме лека-полека. Дори обмислям да я пратя на ски училище. Хидят заедно с лелките от градината и те ги обслужват и обгрижват доста добре, по мение на други мами.

# 197
Преди колко бяхме акивни, а сега никой не пише,  newsm78

Както се казва "Малки деца - малки грижи, големи деца - големи грижи"

# 198
Както виждам, дъщеричките са ни набор, може би с дни разлика. Развесели ме с "Малки деца - малки грижи, големи деца - големи грижи"   Laughing

Какво им е "голямото" просто не знам. Такива са буболечки, че се чудя как ще порастнат след няколко година за училище ???

Вие ходите ли на занимания извън детската градина ? Интересувам се за плуване в не много студен басейн?

# 199
Не, не ходим, баба й я прибира и обикалят площадките и в къщи. Аз търся на танци да я запиша, много обича да танцува.

# 200
  • София
момичета, привет!

Ники се много иска да ходи на Винг Чун (скоро се образовах и аз, че това е стила на Брус Лий) и събота и неделя ги чакаме с нетърпение, за да започне тренировки. ще видя дали няма да е пак от краткосрочните му желания, които траят до залез слънце Grinning

свикна вече на училище и ходи с желание, доволна съм!

това е при нас. пишете по-често, съвсем се изгубихме Wink

# 201
Aurora       привет!  всички се загубихме - насам, натам. Ники в същата ДГ ли ходи? Радвам се да те чета с весели новини за него. Покрай вас и аз ще трябва да се образовам /за Брус Лии/ какви имена имат спортовете вече....

Hug на всички

# 202
  • София
ivasl, да, в същата градина си е и казва, че не иска да се мести, харесва му. надявам се все да е така Wink
водиха ги миналата седмица на изложбата на Пикасо, впечатлен е...сигурно, защото Пикасо рисува като неговите връстници, та се разбират Joy
другата седмица ще ходят на ски, но не залагам много, с нас нещо нямаше ищях да кара. качи се и бързо слезе и се прехвърли на шейна.

# 203
Aurora -   браво на юначето, харесва си градината! Дано се запали по зимните спортове и при нас предстои зимно у-ще от ДГ... ще видим Силви как ще се справи ...  Преди това сме за няколко дни в Пампорово - няма да има "лабаво" за принцесата...

На изложба още не сме ходили. Но ще посетим и ние галерията за чуждестранно изкуство - има интересни изложения.

Ходихме, естествено, на балет в операта - запленена е, следващата седмица е на опера за деца / 1 час/.

Успех и до скоро

# 204
  • тук-там
Привет и от мен!

Моето Рае изкара скарлатина - гадна работа, не ви я препоръчвам  Wink

Вече е добре и от днес е на ски училище. Малко се притеснявам, защото е най-малката. Да не падне някой и друг път, да се стресне и да се откаже.

Тя ходи на всички занимания в детската градина - английски, мажоретки, футбол, таекуондо и пиано. Любопитна е иска да пробва от всичко. Но на какво ще си задържи интереса, тепърва ще се разбере.

# 205
  • София
mtz, много кофти за скарлатината! радвам се, че вече лошото е зад гърба ви.

и моя Ники днес беше за първи ден на ски-училище. не очаквах, че ще се качи, защото с нас не му хареса, но сам е изявил желание и цял ден е бил на ските, сега е много щастлив и говори много за това. утре пак ще ходят и така цяла седмица.

ivasl, аз много се учудих, че толкова ми говори за изложбата на Пикасо. явно картините са го впечатлили с нещо. първо се подсмихнах и бях скептично настроена, викам си какво пък ще разберат толкова малки деца от Пикасо...но сега си давам сметка, че е глупаво да гледам така на нещата, всеки усеща по някакъв начин изкуството.
миналият петък пак ги водиха на някаква изложба на училище по изкуства (или занаяти беше)...абе, нещо такова, да гледат творбите на разни деца, върна се много впечатлен.
абе, пораснаха си ни децата и си имат вкус и мнение вече. Ники явно прихваща от мен, защото много държи как го обличам, което е странно за момче.  Simple Smile

# 206
Aurora,  много си права за впечатляващите се дечица..... Много бързо "израстват" , а са такива буболечки и толкова раними. Силви също доста дълго време беше под впечатленията от едно посещение на изложба /беше пластики, склуптури/. От неделя, след операта /Вълшебната флейта/ само разказва за омагьосания принц и кралицата на нощта, доста се посмяхме с нея, защото й е било трудно да запомни имената на героите и беше кръстила Папагено - Папа Генчо /Мислела, милата, че той е таткото - "папа" на Генчо/  Embarassed

Знам, че няма да те успокоя, но и момчетата са много суетни и все по-суетни стават - Марти само чака таткото да излезе от гардеробната стая и отива да се пръска с парфюмите му - няма да ти казвам как "ухаем" в градинката след това.... Сам си взима дрехи от гърдероба - може да се облича сам до кръста, но нагоре му е още трудно, но пък претенции - големи. Здраве да е - да са живи и здрави децата, да растат в мир!

Успех на Ники и съм сигурна, че с децата ще се отпусне по-лесно, а и сега времето е страхотно на Витоша. С нетърпение чакам разкази как е минало, че на нас ни предстои...

mtz - съжалявам за скарлатината, дано Рая се възстановява бързо и да минете без много лекарства в последствие. От ДГ ли я хванахте, давахте ли АБ или още сте карантина? Варицела имахте ли вече?  Както и да е - само здраве и весели снежни игри на Рая от сърце!

# 207
  • София
ivasl, днес Ники беше за втори ден на Витоша. целият ден е бил на ските, само на обяд са почивали 1 час и са обядвали. учителката казва, че се справят страхотно, днес на съвсем лекички наклончета са ги пускали и се справяли учудващо, тя направо беше смаяна. в петък трябва да се пускат на рало. много съм изненадана, че успяха да го навият да се качи на ските първо, освен това да ходи с удоволствие, а накрая ще вземат и да го научат. не съм очаквала, че 5 дни са достатъчни за някаква начална подготовка. но става идеално, че след това има 4 дни празници и ние също ще го водим на ски. много съм радостна и само се моля да е здрав, за да не изпусне и останалите дни.
пускай децата без притеснения, горе е хубаво и топличко. Ники вече има тен на личицето.

а след ските...има такъв апетит, което най-много ме радва!!! Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:41 от Aurora

# 208
Aurora ,  много радостна инфо. Браво на Ники, явно има много скрити заложби и човек трябва постоянно да го провокира с "безизборни" ситуации. Поне при нас е така и от време на време ги "изпробвам", за да не се умързеляват в рутината.
И ние ще "караме ски" през празниите. Вие къде сте планирали?
Успех и да са здрави децата, та да се радваме на цялата прекрасна зима!

# 209
Здравейте и от нас!
Минавам да се отчета с мерките на Ива  Joy (нали е отчетна) 20кг, 107см сме. От три дни е на градина, много настояваше вече да ходи, говорих с директора и за късмет е отвори местенце и я взеха. Доволна е, дори впечатлена, иска д ами разказва с часове какво са правили, какво е яла, кой какво казал  Laughing
Само дано ми е здравичка се моля!
Иначе и двете с Емма изкараха варицела януари, общо взето леко мина.
Целувки на всички ноемврийчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт