НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 356
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ivasl, мен ме тръшна грипа...Бризбейн ли е, какво е това чудо, боли ме зверски цялото тяло, гърлото...и една не много висока Т, която ме държи като мъртвец Simple Smile
Ники се разкашля вече и днес пропуска ските миличкия...ако оздравеем предид а е свършила почивката планираме ски на Боровец. а вие?

Мери , супер мерки имате...моя Ники е 107 см също, но 18 кг.

браво на Ивето за градината, все така да се радва и да е доволна от там! Wink

# 211
Елица също е 20 кг, 114 см. Обаче зимата изкара грип и после разви лек бронхит и тогава много отслабна. Сега се е стабилизирала вече и пак качи нормално.

# 212
Aurora, много съжалявам за грипа, както го описваш не е леко, но дано да е за кратко и на Ники да му се размине.... и да можете да се наслаждавате на приятното време в планината. На Боровец не сме ходили от 10-тина год, нямам представа сега как е. Ние сме резервирали за Пампорово. Там ходим от години и сме доволни /за сега, но знае ли се.../

Може би ще трябва да се напънете малко и утре Ники да отиде на ски /ако това е последния ден/ - дават им дипломи от ски училището. Коя фирма ги занимава на Витоша?

Виждам, че сте се "отчели" с мерки и теглилки - ето и за Силви: 107 см, 17,5 кг /малко е като щъркел с бузи/ - понеделник ги мерили в ДГ  и тя ми се похвали, че "леля сестра ги мерила да види колко са надебели"...  Laughing    Да са ни здрави дечицата!

Скорошно оздравяване и право на Боровец....

Евпраксия, колко бързо е пораснала Елица ... браво. Дано нямате повече боледувания и само игри и разходки.

# 213
  • тук-там
Ivasl, скарлатината са стрептококи, които много трудно се морят. 10 дни беше на пенецелин. 20 дни след първия ден се правят изследвания, за да се разбере, дали сме преодоляли бактериланата инфекция. Варицела е карала на 2 години, без грам лекарства. Но тя е нещо доста по-безобидно от скарлатината.

Мери, ти ме разби с тези 20 кг на сладката Ива. Мойта е 16, а ми изглежда абсолютно същия калибър като твойта Ивка. Да не сте я мерили с палто и апрески  Wink. Май мойто пиле е най-нисичко - едва 104 см. А аз съм цели 174  newsm78

# 214
....дзак  Hug

Вики и той е манекен  Mr. Green
104см - 15кг....дано не е като мен (1,60) а стане върлина като Миро (1,84)  Wink
Ама не съм го мерила близо 3 месеца

# 215
да се запишем и ние .... 104-16кг мИникен ... но идва лято и ще го понапомпа бабата като отиде на село

# 216
...ей, ТОни...честит рожден ден  Hug
Порасна, а  Wink

Все така лъчезарна, усмихната и търпелива - обичана и щастлива  bouquet

# 217
...ей, ТОни...честит рожден ден  Hug
Порасна, а  Wink

Все така лъчезарна, усмихната и търпелива - обичана и щастлива  bouquet

Открад Wink Flutter

Тонка всичко най-най ти желая Heart Eyes Hug

....дзак  Hug

Вики и той е манекен  Mr. Green
104см - 15кг....дано не е като мен (1,60) а стане върлина като Миро (1,84)  Wink
Ама не съм го мерила близо 3 месеца

Споко, нали знаеш, че мъжете са бавноразвиващи се JoyАко не сега, то през пубертета ще дръпне.
И мойта жаба е 104 см и 15кг.
Все ми се струва дребен Rolling Eyes
А да не ви казвам Маги колко е ooooh!
148 см ooooh!
И 40 кила Close
Ще я убия Crossing ArmsЯде като разпрана #Cussing outНо най-интересното, че не й личи.Дупето й е същото - малко, стегнато и сладко.

Има си и цицки Mr. Green JoyКазах й, че както е тръгнало, догодина може и да ме подмине Joy

Диде, ще идваш ли на концерта?Звънни ми де Crossing Arms
С Ренката се виждахме вече няколко пъти Wink

# 218
Честит рожден ден Тони! Hug
Много здраве, любов и щастие ти желая!  bouquet

Мари, и у дома гола пак толкоз казва кантара  newsm78 А на мен даже ми се види малко отслабнала, но по скоро се е източила явно. 

Ивке, и аз съм голям фен, тегля и вечер гледам на спокойствие... и мечтание  Mr. Green

# 219
  • София
Тони, честит рожден ден на патеричка и от нас! бъди усмихната и здрава, влюбена и обичана!   bouquet

ние вчера имахме тържество по случай 8-ми март в Двореца на децата.
момичета, беше чудесно.
водеща беше Илиана Балийска и избираха Мини Мистър и Мини Мис. състезаваха се всички дечица от двете детски градини Светлина.
полуфиналистите бяха 6, моя Нико попадна сред тях и завърши 4-ти. Mr. Green
получи много подаръци, грамота, на нея се радва най-много Simple Smile представи се много добре, шоуто протече по подобие на По-по-най, на сцена, прожектори, качват се на кубчето и рецитират на микрофон. щастлива бях да видя, че изобщо не се притеснява и стеснява от такъв вид изяви. даже снимаха и от ТВ, но репортажа ще го дават по някоя кабеларка.
Ники си каза много добре стихчето за мама
"за нежната закрила,
за кроткия ти глас,
за всичко, майко мила,
благодаря ти аз"
направо ми се разтупка сърцето, толкова вълнуващо и миличко беше. Илиана Балийска много го хареса и го накара да го каже още един път Simple Smile
имаме покана и да се явим на Националният конкурс на 20-ти март, но смятам да го пропуснем, ще му дойде много сценичната изява Wink
та така, похвалих си гарджето.

при нас нещата са ок, малкият свикна и вече ходи с голямо желание в градината. доволна съм много от учителките и всичко Peace

момичета, какво смятате да  подарите на госпожите за 8-и март?

# 220
 Aurora, браво на Ники - голям рецитатор ....  и се е класирал.... Помисли си пак, може би да отидете на конкурса? Не бих "спестила" подобна възможност на Силви, ако бях на твое място /не бих и могла да съм на твое място - Силви си затваря устата само като спи, постоянно мели и нарежда, пее и танцува ... Но пред "чужди" хора, ни звук, ни картина.... - срам голям/.
Успех

# 221
  • София
ivasl, ако беше момиченце го водя веднага. но някак такива изяви не са ми момчешки.
може и тесногръдо да е, де да знам, ама по-добре на спорта да набляга. сцената ще я оставим на някой друг Wink

# 222
Aurora, за тесногръдо - не бих казала - всеки избира, според разбиранията си ... Иначе - момичешко / момчешко ние не делим - малко на принципа "на всяка манджа мерудия" - знам ли откъде ще излезе заек? Иначе нямам дългосрочни планове за децата - само да са здрави и щастливи...
Много ми е мило каго видя малки човечета да пеят, танцуват или друго, като превъзмогват "публичността" - може би защото при нас това липсва и се "скътаваме" при първа възможност...
Успех на Ники
Ти оправи ли се след грипа дето те беше оставил без сили преди 10-на дни?

# 223
  • София
ivasl, благодаря, здрава съм вече! Wink       

момичета, пускам малко снимки от конкурса за Мини Мис и Мини Мистър и малко общи снимки на Ники - http://picasaweb.google.bg/la.aurora/Niki2009#

# 224
а пък Мишето ходи на модерни танци и ЕДИНСТВЕНОТО момче  и за разлика от момичетата може да си метне крака и на главата ...ако реши Wink ... така иска
другата година може на футбол да ходи или на карате ... или на плуване / то с тия русалки ....
дано да не гледа много Спайдърмен , че токувиж решил по покривите да скача и да ходи по стени ....

Общи условия

Активация на акаунт