Придобивки лято/есен 2008

• 65 801
  • 875
  •   1
Отговори
# 645
Много ми е интересно от къде намирате пари през няколко дни да си купувате по толкова много неща? Искам и аз...  Crossing Arms

# 646
Много ми е интересно от къде намирате пари през няколко дни да си купувате по толкова много неща? Искам и аз...  Crossing Arms

Когато порастнеш, ще разбереш.

# 647
Lorilicious, ами аз крада от джоба на баща ми. Той все още не се усеща  Whistling

Момичета, подаръците от съпрузите ви са просто невероятни! Явно много сте били много добри момичета  Wink  Heart Eyes Все такива прекрасни бижута да ви подаряват, а сега към тях и по едно визонче   Twisted Evil

Ева, страхотен микс от стилове, но всичко е жестоко! Блузката с ризата е едно от нещата, които най- много ми хареса  Heart Eyes Много се възхищавам на жени, които ловко сменят стила си в различните дни и го правят с финес  Hug

Радвам се, че ви е харесало сакенцето  Blush Надявам се скоро да има с какво наистина страхотно да се отчета, че съм се затъжила за онова усещане да се влюбиш в дреха или обувки и да си ги завлачиш в къщи  Rolling Eyes

# 648
  • Belgium

Момичета, подаръците от съпрузите ви са просто невероятни! Явно много сте били много добри момичета  Wink  Heart Eyes Все такива прекрасни бижута да ви подаряват, а сега към тях и по едно визонче   Twisted Evil

*MILADY* за визонче не знам, ама кола няма да откажа  Twisted Evil
Може ли да я покажа тук в придобивките?  Joy

Момичета мен пък адски ме мързи да снимам дрехите и изобщо всякакви придобивки, не знам защо така  ooooh! Че и докато ги кача в Снимката.... Thinking

# 649
Снощи си купих яке от Манго(моето е бежово обаче). Може да му се махне подплатата и става тънко. Също и дънкова пола от Кенвело.
По-късно ще пусна реални снимки.

# 650

Амии..аз спестявам от закуски-така хем има за парцали,хем съм слаба. Sunglasses Laughing

Ivanichka,от Orsay,не помня точно колко беше,някъде около 60лв.

# 651
  • София по рождение
LaPerla ,*MILADY* отново много красиви и стилни неща сте ни показали! Поздравления.
Подкрепям  Peace

и аз  Peace

# 652
  • София
Мерси много   bouquet
Ти май ли има любителка - миналата есен те бях питала за една пола и май пак беше от там  Peace

# 653
Мерси много   bouquet
Ти май ли има любителка - миналата есен те бях питала за една пола и май пак беше от там  Peace

Абсолютно. Peace Имам много техни неща.Това е един от любимите ми магазини. Heart Eyes

# 654

Когато порастнеш, ще разбереш.
Aз лично живея в чужбина, където цените на дрехите са много по-ниски, отколкото в България.

Радвам се, че ви харесват нещата.  Simple Smile Тъй като тук изборът е огромен е доста трудно човек да запази стила си  - не може да не сте забелязали по списанията разни дори светски личности, облечени леко дрипаво или несъвместимо.. Ми така е, свръхизборът също не е добро нещо. Аз затова публикувам, не да дразня или нещо такова..

Много хубави подаръци!  Simple Smile

# 655
Ла перла,на Милейди-сакото ,потничето с пера  Grinning и костюма   bouquet на Ева -ризка с пуловер,сивата Гес,тренча..супер и на Джей и Лу -бижутата  Peace

# 656
Момичета мен пък адски ме мързи да снимам дрехите и изобщо всякакви придобивки, не знам защо така  ooooh! Че и докато ги кача в Снимката.... Thinking
Не си само ти така. Не пропускам да прегледам темата и все се каня пак да  публикувам нещо, но все не ми се занимава и отлагам. А ми се насъбраха вече доста нови неща. За сметка на това пък с голямо удоволствие разглеждам придобивките на всички. Момичета, комплименти   bouquet - страхотни неща показвате върху още по-страхотни тела! Продължавайте все така и с много усмивки да си носите всички придобивки и подаръци.

# 657
Снощи си купих яке от Манго(моето е бежово обаче). Може да му се махне подплатата и става тънко. Също и дънкова пола от Кенвело.
По-късно ще пусна реални снимки.
Дуци, страхотно е.
Много ми хареса  Hug

# 658
и на мен якето ми хареса, но не си спомням да съм го виждала в манго  Thinking Май трябва да направя още една обиколка. Супер! Wink

# 659

Общи условия

Активация на акаунт