Слънчо весело грее, а в мамино коремче ФЕВРУАРЧЕ беснее- тема VII

• 22 128
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро,мили мами!!!!!
Как сте днес?
hamelionche,все още продават и Здраве.Между другото като спомена кремчето Бочко се сетих,че и за него съм чувала много хубави неща от приятелки.
dessi06,честита годишнина!Един наситен с много любов и деца живот ви желая!

lika ,метнах един глас за вас  Wink
Айде,ще чакам само хубави новини днес!!!!
Специално за мамите спрели витамините,и за всички нас разбира се!

# 181
Добро утро момичета,

аз съм лекичко объркана днес.
Сутринта се качих на кантара и  #Crazy Ужаст драги зрители.  #2gunfire

Имам чувството, че тая седмица раста просто на всичко, коремчето вече почва да си стърчи напред  newsm03, дупето и баджака расте  smile3516 и килограмите растат.

А най лошото е че съм постоянно гладна. И хем гледам да не прекалявам и да не се освинвам ,ама на. Резултата е налица  badscale

А нещо закъсах положението и с  smile3550, независимо от млякото всяка сутрин, което допреди седмица помагаше

Лек и успешен ден от мен.

Аз след обяд трябва да се чуя с докторката за резултата от БХС. Стискайте  fingerscrossed

# 182
Добро утро на всички!
Това с тоалетната наистина си е голям проблем......мисля да започна да се движа повече, въпреки че не знам как ще стане с това работно време...от колата в офиса и обратно.....
За крем "Бочко" не съм се сетила, а пък си имам един от 100 г. вкъщи. Купих си в понеделник глицерин от аптеката и се мажа с него. Майка ми твърди, че много й помогнал.....Една мама, живяла в Испания ми каза за чисто кокосово масло......за съжаление все още не го откривам, а и не тая особени надежди.
Пожелавам ви мнооого хубав ден с гордо изпъчени пупи.

# 183
Добро утро,мами!
Naiema,за такава закуска си мечтая сега-диви горски плодове...
Честита годишнина,Dessi06!Пожелавам ви да сте много щастливи и горди родители на едно пухкаво бебе през февруари!
За крема "Бочко"-много майки го използваха като крем против подсичане и отзивите бяха отлични.Аз така и не съм го ползвала.
Жълтия Ламтурник,значи твоята щерка е била! Laughing Много се смях като го прочетох и затова се сащисах като чух същото и от сина ми.Просто се удивих как аналогично им тече мисълта!

# 184
  • окр Пазарджик
^desika^ щом като имаш проблеми толкова често с ходене до WC , защо не пробваш това. Препоръчва се за бременни.
Лек  ден от мен! newsm51

# 185
 smile3525 smile3525 smile3525

Добро утро на всички

Бързам да ви поздравя и пожелая лек и успешен ден преди да сме влезнали в съвещание...имам странното чувство че днес една от темите ще бъда аз..ама да си гледат работата  Crossing Arms
После ще разкажа..
На всички мами  с повръщането искам да кажа да стискат зъби още малко..и аз не вярвах че ще свърши ама на, стана. Сега много по-рядко ми се случва

# 186
здравейте мили мами,
всяка сутрин очаквам с огромно нетърпение да ми остане време да погледна форумчето и да се включа  Hug
проблема с  smile3550 го имам и аз за съжаление и до сега решение не съм намерила...  Confused
не помня коя от вас казваше, че хапва съвсем малко и после се чувства много преяла, та и на мен ми се случва така, а пък аз си мисля, че не съм яла много...
вчера имах много много отрицетални емоции в работата целия следобед  Cry добре, че мъжа ми проявява разбиране и ме слуша като се прибера вечер да си разправям мъките, че ако бах задържала всичката тая агресия в мене не само на бебчо щях да навредя ами и днеска щеше да има сериозно пострадали в офиса  #2gunfire

# 187
tortuga ами нали затова сме ги взели тия мъже. ще слушат не, ами ушите ще им пръщят.

Аз също така като се прибера вечер и започвам с репертоара. разказвам си всичко какво ми се е случило, нещо интересно и не чак толкова.
Карам го нещо от сорта - Рапорт даден, рапорт приет.
А моя мъж все се шегува, че на работа не успявам да си изговоря всички думи (които за жените били ненам си колко хиляди на ден и съответно с ненам си колко хиляди повече от на мъжете) и затова и вечер не съм млъквала. Wink

ladymax Хич да не ти пука, нека си говорят каквото искат. Само ти и бебчо да сте добре.
И аз очаквах, че вчера всичките колеги ще са разбрали след като казах на шефа ама не  Naughty
Чак се изненадах, ама вече не ми и пука, кой ще да знае.

Хайде мами, къде се позагубихте днес? Напишете по някой друг ред

# 188
desika днес май мамите са много заети или не са във форма
в момента ми е много забавно понеже в съседния офис пак са се хванали за косите за пускането и спирането на климатика  Crazy хората като нямат проблеми и си създават

# 189
Виждам, че само две майки си говорят, та и аз да се включа, де. Само че при мен нищо интересно. Малко ми е притеснено, защото др. седмица ще правя БХС. Иначе стягам куфарите вече, че една седмица ще почивам на планина. Там май няма да мога да ви чета, та сега го правя постоянно.

# 190
eто ме обратно
пообсъждаха ме, но се разминах с малко...даже шефа обеща да пусне малко връзки за апартамента над офиса,че да Ви кажа честно тук майчинството е 4 месеца и после не знам какво ще правя.  newsm78

на всички мамита с  smile3550 ще кажа моята тайна - ленено масло. Има го и в БГ на Barlean`s и е доста добро. Не ми го е предписвал доктор,но аз си пиа по една капсулка сутрин и се чувствам страхотно, а и бебо расте а мама не толкова. Пиех го и преди да забременея заради шум в сърцето..попитах тук там и се оказа че не само че не е вредно но и полезно за малките но в много по малки количества разбира се. Т.е. от три пати дневно отидохме на един. Та който има желание може да пробва, другия вариянт е овесени иадки това деиства безотказно.

Hug Hug Hug на всички който са он лайн и който ще четат после

# 191
А моя мъж все се шегува, че на работа не успявам да си изговоря всички думи (които за жените били ненам си колко хиляди на ден и съответно с ненам си колко хиляди повече от на мъжете) и затова и вечер не съм млъквала. WinkХайде мами, къде се позагубихте днес? Напишете по някой друг ред

Междудругото и аз съм чела същото Laughing Аз пък вечер съм толкова уморена, че нямам сили и да говоря... и винаги заспивам докато приспивам малкия Laughing

Около мен нищо ново. Не съм в най-доброто си настроение. Майка ми ми е на гости и на моменти ми къса нервите Sad мъжо и той ме дразни напоследък. Абе както е тръгнало ще яхвам в най-скоро време метлата Rolling Eyes пък и времето е едно скапано (за Белгия става въпрос)...

# 192
Ето ме и мен. Днес цял ден ме боли корема ниско долу, като менструални болки и съм много крива  Weary
На мен ми предписаха Diasporal 300 на прахчета - магнезий. Не мога да ви опиша колко ми е гадно и как ми се повръща от него  newsm11. Някоя друга мама пие ли го, да сподели и при нея ли е така... Питах в аптеката, има и на хапчета Диаспорал, има и Магнерот, обаче са в много по-малко концентрации и не посмях да си купя. Взех си витамини Пренетал, много скъпи бе, да им се не види и витамините  newsm78
Знам, че магнезия помага и при smile3550
Iva_angel, нали днес си на преглед, хайде, искаме новини  newsm03
Още нещо да ви се оплача - преместихме се в нов офис, на Околовръстното шосе в София и е голяма драма - няма транспорт, таксита не искат да идват като ги поръчаме (онзи ден молих колега да ме закара до клиниката на преглед, много е неприятно да ходиш така и да просиш услуги и да разкарваш хората), а днес за капак: решихме да си поръчаме обяд от Уго, защото наоколо няма и нищо за ядене и познайте "къде се намирате?! Ааааа, след 15 часа можем да дойдем!!!!!!!!!!!!! smile3511 bash
НЕ СА ЛИ ЗА УБИВАНЕ ТЕЗИ ХОРА?! Но така е в нашата мила родина, за съжаление...

Извинете ме за песимистичния пост, ама ми дойде в повече, а е едва 12 на обяд....

P.S. И на мен не ми се страртира календара. Application файла дава грешка и не се стартира.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 12:06 от Mecholana

# 193
Здравейте на всички бъдещи мами.
Това стоене в къщи вече направо ме побърква(а живеем още и с мойте родители и майка ми ме вбесява и гледам да си стоя в нашата стая)Вечер мъжо като се прибере и вече съм  #Crazy и само му се оплаквам и искам да ме води на разходка-ама той изморен.Абе направо ми иде да хвана гората.Нямам търпение да се разхлади вече и да излизам с приятелки по кафета.Даже и кола не смея да карам през деня, че с това ниско кръвно постоянно ми е лошо.Ама стига съм се оплаквала, иначе се чуствам чудесно-откакто пия магнерода вече не ме боли дори главата-да не чуе дявола Laughing.Иначе коремче си имам.
Целувам ви и лек ден.  bouquet

# 194
Ето ме и мен. Днес цял ден ме боли корема ниско долу, като менструални болки и съм много крива  Weary

Не искам да те плаша, но и аз миналата седмица бях така. И когато отидох на преглед, а болките си продължаваха се оказа,че съм с контракции. При което лекарката ми не остана изобщо доволна и искаше да ми дава болничен, за да лежа и почивам в къщи.
Тогава ми каза да пия 3x2 Но-Шпа.
Ако искаш пийни и ти, поне със сигурност не вреди, а и се препоръчва за успокояване на гладката мускулатурата. А както всички знаем матката е един мускул.

Общи условия

Активация на акаунт