Слънчо весело грее, а в мамино коремче ФЕВРУАРЧЕ беснее- тема VII

• 22 122
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Сега малко новини и от мен. Бяхме на море и на планина, много хубаво изкарахме, но свърши...  Sad
Бебчо беше много послушен, само един ден ме болеше корем и цял ден бях крива и кисела. Само главоболие ме мъчи, както писах вече. В понеделник бях на преглед, всичко е наред, бебо си пипаше пъпната връв  smile3534, 13 см. е вече, виждат се пръстчета, костите на краката и ръцете... много е странно. Има предположения за пола, ама със сигурност надявам се да видим на 19-ти септември. Правиха ми БХС, в понеделник ще са готови резултатите.
Мисля си дали докато дойде време за следващия преглед да не отида на ФМ...
За лосиона на Палмерс - аз си поръчах да ми донесат от САЩ 2 опаковки и вече ги ползвам. Бързо попива, не цапа дрехите и почти няма аромат. Но разбрах, че вече го има и в България, ето на този сайт има инфо къде можете да го намерите: http://www.palmers.bg/
Трябва да тръгвам, ще пиша пак.  newsm51

# 166
Здравейте мами! Писах наскоро доста дълъг пост но после видях, че не се е публикувал  newsm78. Иначе влизам от време на време да чета какво сте писали  Simple Smile. Все още нямам апетит, прилошава ми Sick, имам главоболие и нямам апетит  Sad. Прилошава ми от почти всяка храна, вече дори взех да се отчайвам  Sad Confused помагайте ако можете, в 13-та седмица съм
Гери честито мила! Много да се обичате!   bouquet и мен скоро ме очаква такова щастие  bowuu
mother of perls не мога да пусна еье-то дава ми грешка  newsm78
моля да ми промените ник-а в списъка с термините siqnie e ne signie сияние  Wink
до скоро и само хубави неща Hug

# 167
Мечоланка, сладка, жива и здрава да си - благодаря за сайта с продуктите на Палмърс. търся ги от пролетта още, но нещо не съм се ориентирала правилно, доколкото разбирам.
а на снимката си изглеждаш много добре. аз също качих по 2 снимки - и при коремите, и в "това сме ние".

започнах да чета "Близо до бебето" на gorichka.bg - много съм впечатлена! препоръчвам на всяка бъдеща мама, която иска да си даде зор да стане "естествена мама". аз се надявам, че ще ми стигне мерака. засега се опитвам да се храня с ограничване на храните с консерванти, да правя упражнения, да ходя пеш.

# 168
мами сега се пробвах да си сложа лентичка, май се получи.обаче по тамошния калкулатор термина ми е 20  newsm78 ако искате го сменете
когато е да е живо и здраво baby_neutral

# 169
Здравейте мами!

Напоследък имам мнооого работа и все си казвам, че ще пиша като изчета всичко.....ама то няма смогване.  Mr. Green Направих си задължителните изследвания  + тези за токсоплазмоза. Нашата бабушка с която живеем има котка......аз нямам никакъв контакт с нея, но все пак.... Уж много се грижат за нея....ваксини работи, ама като питах пие ли хапчета за паразити, познайте каква ми беше изненадата #Crazy Като отидох да се карам с ветеринарът, защо не е казала на бабушка тя ми вика: "Ми те всички хора знаят.....и мислех, че няма нужда от напомняне". И така....отивам аз за рутинните изследвания и реших да си платя и за плазмозата. Една леля - отвратитка ми взимаше кръв и нали знаете хората колко обичат да се хвалят с лошото.... по едно време изтърси: "Ми......аз да ви кажа миналата седмица дойде една бременна и се оказа, че е болна". Аз я попитах това какво общо има с мен, а тя ми отговори: "Ами, ако родите момиченце с токсоплазмозата ли е си го гледате?!?!?" Като я попитах какво има предвид тя ми каза: "Амиии, аз се обърках имах предвид с котката ли ще си го гледате"......
Чаках 10 дни за резултати (отрицателни, за мое щастие) и само вие можете да си представите какво съм преживяла.  #Cussing out
За щастие вече свърши и съм много по-спокойна. В понеделник съм на преглед, а вече колегите ме разконспирираха.....е то как иначе 48 кила съм с една пупа......смях.....
Като ви прочета детайлно ще пиша пак.
Carbo, дано да си бутаме количките (снегорините) февруари заедно  Mr. Green

# 170
Здравейте момичета!Радвам се че всички сме добре.На никой не му понасят жегите това е ясно,но ние сме борбени натури и ще се справим.При мен всичко е добре за сега.Бебенце усещам от време на време.Мисля другата седмица да отида на лекар.Тук при нес е хубавото че сме малко и не се записваме предварително.А пък при мен е на принципа-кога се обадя тогава отивам.Е,и естествено кога ме извикат.Но понеже на 2.09 отпуската ми свършва и искам да си вземам болнични до края.Детска учителка съм и тая година ми се пада 4-та подготвителна група.Не знам имате ли си на идея как е в детските градини smile3511Та за това и ще ходя на лекар.Дано ме огрее.Уж са ми обещали.Иначе бебенце ще стане кресливо и вресливо като мен.Лека и прохладна вечер и се пазете!!!  bouquet

# 171
Здравейте отново! Понеже се пообъркех малко с моя термин, някоя веща мама може ли да помогне. Знам кога приблизително сме направили бебчето 26-27 или най- много 28 (веднага след като ми свърши цикъла на 24-ти). после след 3-4 дни почнаха болки и не сме правили нищо, имах усещането, че ми идва пак (въпреки, че почти бях сигурна, че е бебчето както и приятелят ми)  и все пак важно е да сме живи и здрави всички и да се обичаме  Heart Eyes baby_neutral Hug

# 172
Здравейте и от мен!

Добре дошли на Савина 1 и newsm78  Embarassed другата мама Hug

И аз бях на доктор, всичко е нормално Laughing. Каза ми че няма проблеми и съмнения за Даун. Измери разни неща (главичката, коремчето и бедрената кост, и пулса 159м), ама моите размети са в ММ и нещо не ги разбирам много, но щом доки каза че всичко  е ок, значи е ОК. Бебо се беше надупил в началото , но после се обърна, и видях как си маха с ръчичкии Crazy

Иначе с храненето съм зле, не ми се яде нищо, само на ябълки карам, и диня и сирене и хляб. Спрях си витамините, защото ми става лошо от тях и драйфам много. Надявам се скоро да ми премине. В събота пак ще ме боцкааат, мразяяя, как ще изпия 500мл глюкозаааа Cry. Sick

# 173
^desika^,за смокините.... newsm60....върти ми се в главата от 3-4 дни....Като малка леля ми правеше сладко от зрели смокини-за мен е най-хубавото сладко!Та от няколко дни си мисля да си направя....Днес взех рецепта от бабата на една приятелка.. Laughing...и мисля утре да пробвам Thinking
Тук някъде из форума бях чела,една майка разказваше,че дъщеря и смятала,че тя ще и роди кученце...Вчера Боянчо изтърси на баща си,че и той искал такова малко кученце като на братовчедка си и мама щяла да му роди едно.... Shocked

# 174
Здравейте, сладурки!   wavey
От една седмица нямам интернет и сега се включвам отново! Много ми липсвахте! Връщам се да чета, че много съм пропуснала!
Лека вечер и приятни сънища!  smile3524

# 175
Здравейте  и от мен newsm53 От вчера не сам влизала а вие сте писали писали.На mother-of-pearlS честито stork-boy
Ние днес с моето злато имахме годишнина,бяхме на  вечеря беше супер.
На всички лека нощ и се пазете

# 176
Здравейте мацки-бремелинки Simple Smile
Втората смяна подхваща форума за да ни стои темичката нон-стоп най-горе Simple Smile макар че както гледам все още има доста активни до късно през нощта Simple Smile
Да се похваля от няколко дни започнах пак сладкото - преяждат ми се бонбонки, шоколадче и такива сладички работки - до сега не ми се хапваха последните 2 месеца изобщо. Забелязвам че по малко по малко и месцето започвам да прибавям в менюто - явно всичко е на моменти Simple Smile така беше и предния път.
Утре съм на лекар - да видим докторицата какво ще ми каже - не вярвам да успея да видя детенце на ехограф - че тук специално час се насрочва мисля. Ще видим какво ще кажат и като се върна ще се отчитам.

В_Н_Л - пийвай чайче с мед и лимони папай много. Дано бързо се оправите.

naiema - благодаря за щедрата закуска Simple Smile

Мартеничка - не бях се сетила за детския крем здраве - това не е ли сегашния Бочко??? Мисля че преди като бях бременна с Марина някъде из форума бях чела добри отзиви но така и не пробвах. Задължително като се приберем в България ще го пробвам.

Carbo - много хубаво че сис е оттървала от гадните пъпчоци - моите не мога да ги трая, да видим доки утре какво ще ми препоръча че полойението е нетърпимо.

mother-of-pearlS - честито синьо щъркелче Simple Smile Много скоро всички ще изпъстрим началната страничка с розовки и сини щъркелчета Simple Smile

Жълтият Ламтурник - и аз започнах да се потя доста - последните 2-3 дни което мие  много странно. дано не продължава дълго, че  не е особено приятно в тези жеги Simple Smile

bobsi - и предната бременност и сега пак съм като куче и аз с това обоняние Simple Smile С мъжо се майтапихме преди че само като го цункам и мога да му кажа какво е ял Simple Smile

cutesmallcat - май май каквото папа малката, това папам и аз за закуска - примерно - попара със сирене (нямам търпение да се приберем в БГ да си я правя с българският хляб), сириъл с прясно мляко, сандвич с мед и масло или сладко и такива работки. На обяд - супа, манджа - каквото е направила баба + домат или краставичка + плодче, вечерта каквото е приготвено за вечеря, но до сега наблягах на салатите и плодовете вечер понеже месце не ми се ядеше много. За сега започват да се нормализират нещата и включваме и месцето в менюто Simple Smile
Срам не срам признавам си как се освиних снощи - 3 чинии със салата, порция манджа месо с картофи и зелени чушки и 5-6 парчета диня - резултата беше през 10-н мин. в тоалетната докато легна Simple Smile Хората са казали "Гъз глава затрива"Simple Smile

^desika^ - мълчай с тези смокини Simple Smile и на мен така ама си мисля за други неща Simple Smile

dessi06 - честита годишнина - много любов, щастие и здраво бебче догодина Февруари Simple Smile

Сега изчезвам че зверчето ще стане всеки момент от следобеден сън Simple Smile

# 177
Тук някъде из форума бях чела,една майка разказваше,че дъщеря и смятала,че тя ще и роди кученце...Вчера Боянчо изтърси на баща си,че и той искал такова малко кученце като на братовчедка си и мама щяла да му роди едно.... Shocked
Мойта щерка е туй. Ами, кученца-кученца, пак ще си ги разхождаме... Mr. Green

# 178
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
момичета от сърце ви желая леко бременеене и най-красивите, послушни и умни малки палавници да са вашите!

участваме в конкурс със снимка на един малък сладурко и се нуждаем от подкрепа
http://www.mmslyato.com/vote.php?f_pic=1630#pic

благодаря ви предварително и се извинявам за вмешателството в темичката ви!

# 179
Привет, момичета!

Колко много сте изписали.  Нали все от работа се включвам и то за набързо, все чета през ред.

Hamelionche, това с преяждането ми е познато. Случвало ми се е да не мога да дишам от преяждане. Няма да конкретизирам с какъв плод преядох. 

Честито на всички научили пола на бебчетата. Да са здравички и растат мирничко и кротичко в коремчетата. Аз ще го узная в 20-седмица. Дано бебче да не реши да се крие.

dessi06 – Честита ви годишнина. Още много години за напред, изпълнени с щастие и детски глъч.

Хи, хи Толо, много сладко това с кученцето!

Ioli, чудя ти се направо как издържаш само на плодове. Аз трябва да си хапна хубавичко, че да се почувствам сита.

Asprona, 10 дена как се чака за резултат – представям си какво облекчение е било да видиш, че е отрицателен.

Нищо ново при мен. Днес коремът ми е доста подут и изпъкнал. Чувствам се отлично. Не пия витамини, спрях и фолиевата киселина. Ами това е. Пожелавам ви приятен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт