КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 300
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Доби , вече мина всичко.  Joy Joy Joy
Но иначе бях с всички екстри. Не пропущих нищо , ни във форума , ни на улицата.  hahaha

# 301
Момичета, рапортувам:

Купих билети за мен и Фурийчето. На 30.08, да е живот и здраве, в 8.30ч. потегляме за Търново. Пътя бил три часа - 11.00ч.-11.30ч. трябва да сме на Автогарата в Търново с автобус на ГРУП.
Янче, видях те на черешата, вие кога и как ще пътувате?
Къде да направим среща- в Търново, или в Габрово?
Билетите са с отиване и връщане. На 31.08. в 16.00ч. тръгваме от Търново за Варна с автобус на ЕТАП, от Автогара ЮГ- била на 100м. от другата Автогара.
Това е което става при нас, вижте как ще се срещнем по трасето!
Групата на Жабчето са лесни, където решат ще се присъединят към нас, или ние към тях!

# 302
Танче , момичета , да сме живи и здрави , но предлагам в Габрово да се срещнем и от там на няколко курса ще отидем до Балани.  Hug

Двете групи се организирайте до Габрово да дойдете, от там нататък мисля да стане както ви казах по - горе.  Peace

Тръгваме от три лъча на България - София , Кубрат и Варна.  Heart Eyes Нали не бъркам нещо.  newsm78

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 22:04 от babka_jabka

# 303
Аз ще ви пожелавам ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!,
че очите ми нещо залепват вече, след днешните перипетии и обикаляния

# 304
  • София
Май и аз ще лягам вече. Лека нощ!

# 305
  • София
Най-после мога да се обадя.
Честит племенник на Габи - да е жив и здрав и много да ви радва.  
В работата нямам време - обучавам колежка да поеме и моята работа. Детето се е шашнало и само повтаря, че иска да напусне, не ще да е касиерка. Намалява дейността на фирмата и карат хората да напускат. Аз бях на договор с изпитателен срок, и няма да го подновяват след 27,08. След това съм свободна, да си почивам и да си гледам живота. Засега не мисля да си търся друга работа. нека си почина и най-важното да поотслабна малко.
Вечерта с Ани ходихме по мебелни магазини из Дружба да видим какво може да купим да стаята и. Сега ще имам много време да изберем нещо и за нашия кухньо-хол.  И още 1 комп. ще трябва да купувам. Вечеряхме и тя замина на дискотека с гаджето. Сега комп. е мой и ще чета навсякъде.

# 306
  • София

Сладки сънища

# 307
Айша , това с работата ти е много гадно. Ма всяко зло за добро.  Hug
Лека нощ на лягащите момичета.  Heart Eyes
И аз след малко ще отнасям плувката.  Crazy

# 308
Сладки и розови сънища! Wink

# 309
  • в малка спретната къщурка
Тук съм,вече на работното място.

Момичета,чух се с Габка.Поздрави за всички от КГБ изпраща.
Няма да идва на Балани.В отпуск е и е на село.
Танита златна си.Като те прочетох,забелязах,че съм се подвела.
Съобщих,че пристигаме в 13.30 в Търново,а то още в 11.30 ще сме там.
Слаба ми е математиката newsm78 Joy Joy Joy
Римар изби рибата с това фото: Laughing

Къде толкова рано в леглата сте се запътили? Няма ли някой да върти маркуча тази нощ?

# 310
  • София
    Лека нощ на лягащите.За сега аз не съм от тях.Ще си мушна носа на няколко места и тогава ще лягам.Фурийке,ти пак ли си нощна?Как издържаш?Аз като,че ли няма да мога да работя нощем.

# 311
Най-после ви изчетох!
Шпунц, оставям го сам дядо Стефчо, няма страшно някоя да ми го открадне! Неможе да намери такава като мен- толкова млада/разликата ни е 9 години/, толкова луда и толкова дебела!Абсурд!
Пропуснах- толкова умна и търпелива, търпя го 39год и 3месеца и 10дни- хи,хи,хи,хи...
Дидия, до днес незнаех в колко часа ще пътуваме.Родата ти в Аспарухово не съм я виждала. Как се казва мъжът ти, че забравих!
Зиче, звъни ти ОБОЖАТЕЛ! Сигурна съм!Явно много се контиш и впечатляваш мъжете! А си и секси на снимките, хващаш око! Жалко че на мен  ни ми звънят, ни свиркат!
Доби, добре дошла, разбрах че си имала проблеми с компа! А аз си помислих, че си обидена, но се радвам че не е така!

Габи, честит племенник! Голям мъж бе: пу, пу! Да е здрав, жив, умен и красив, и късмет в годините напред!

newsm51   smile3504 stork-boy 1stroller 1swing!

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 22:49 от Танита60

# 312
  • София
Фурийке, имам въпрос към тебе. Ани ще идва с гаджето по твоя край. Нямам представа къде е Кранево. Ще пътуват до Варна със самолет, кацат около 21.30, Имаш ли представа как после могат да стигнат до Кранево? Момчето твърди, че собственика на хотела щял да ги вземе с кола, но нещо му нямам вяра. Дали има рейсове толкова късно и колко км. долу-горе е разстоянието до там. Там дали не е по-хладно.
Жабке, на мене не ми е гадно. Аз бях напуснала и реших да си стоя в къщи и да съм жена на мъжа си. Те ме молиха да се върна и от началото знаех, че фирмата отива към фалит. Просто изкарах лятото там, но през зимата не ми се пътува 17 спирки с рейс 88 до Гара Искър и то сутрин по тъмно в 7 часа.
Лека нощ на лягащите!

# 313
  • София

Танче,внимавай с комшийките ,да не уморят дядо Стефчо!

# 314
Айша , ма знаеш ли кво е хубаво да си у дома.  Peace Аз специално незнам що е работа и дано не ми се налага да разбирам. Praynig Ако няма рейсове , поне таксита има. Ще се оправят децата , спокойно.  Hug

Фурийка , тая нощ няма да се вея с маркуча.  Peace Мисля да спЪ , че много ми зачестиха нощните и се задъхвам.  Joy

Сега последно списъка търпи промяна и мисля , че е окончателна....  Peace
Я да се бройкаме пак Thinking

Списък за срещата:

1. Деси
  2. Жабче
  3. Шпунц
  4. Дидка (Дидиа)  
  5. Марси
  6. Танита
  7. Яжка
  8. Фурия
  9. Баба Янка
10. Баба Мими
11. Мая

А резервацията за колко човека (жени Wink) е направена?newsm78
Мота ми се за 14 човека , ако са толкова , трябва да питаме може ли да се намали бройката. Peace
Деска пак имаш бойна задача.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт