КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 330
  • София
     Добро утро Доби! Ще си дойде детенце,още малко остана.
  http://www.vbox7.com/play:da30e7c1
  http://www.vbox7.com/play:538da433

Лек и спорен ден!

# 331
  • Пловдив
ДОБРО ВИ УТРО МОМИЧЕТА !

Арита тайният обожател поне ще ми слуша гласа а този нищо само музика ми пуска . Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНищо не става с БТК и с полиция също тъй че аз ще си заредя пищова #2gunfire #2gunfire и ще си чакам. Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

Яге -благодаря за кафенцето миличка . Hug Hug Hug Hug Hug

Фурийче ти пиле с вицове по първи петли ни развесели . Joy Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Доби -то ще се оправи американчето те са оправни децата. Peace Peace Hug Hug

# 332
  • София

Добър ден момичета!

# 333
Здравейте КГБ! Днес гледам на клона14 гости. Къде се изпокрихте? Ами като цяла нощ не спите и пазите форума! Laughing
Доби, дано си имаш по скоро гостенче!
Яжке, благодаря за красивите кафенца. Hug
Фурийче - лимонче, ама ти нощните смени май тук ги караш, от сутринта вицове мяташ.
Аз ще излизам да плащам тока и водата.
Приятен и спорен ден на всички! Heart Eyes

# 334
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН!
Извинете,че не пиша повече за сега,но влязох само за да ви кажа,здрасти и изхвърчам,че нямам и минутка свободно време.Ще ви чета после.

Лек и успешен ден на всички!  Hug Heart Eyes

# 335
Добро утро момичета кокичета. 
Лек и спокоен ден.

# 336
ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИ, ЧУДНИ И РАНОБУДНИ!
ПРИЯТЕН И ИЗПЪЛНЕН С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДЕН!
НА ПОЧИВАЩИТЕ- РАЗВЛЕЧЕНИЯ, НА РАБОТЕЩИТЕ- ДАВАЙТЕ ГО ПО-ЛЕЖЕРНО, РАБОТА НЕ СЕ СВЪРШВА, ТЯ ДОВЪРШВА!
ЗАТОВА- СЛУШАЙТЕ КАКА СИ- ЯВАШ- ЯВАШ!!!

Арита, багажа във торбичка- и идвай на Балани, не ти е далече! Само си представи какво изпускаш- 
                  ЛУДИ, "МЛАДИ" ОТ ЗАРАНА
                  ПОЕЛИ ПЪТЯ КЪМ БАЛКАНА,
                  И ПТИЦИТЕ ЗАНЕМЕЛИ,
                  ЩОМ КАТ ГИ ВИДЕЛИ!

Идвай бе жена, ако е живот и здраве и не те спират от дома ти, идвай- пари се печелят или се превеждат на банкомат! Целувам те миличка, и си помисли!

Яге, страхотна си! Това не е кафе бе, това е картинка, това е рисунка върху керамика, това е тук-таме и пейзаж! Браво, целувки и за теб!

ДО СРЕЩАТА НИ ОСТАВАТ  8 ДНИ!!!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 09:53 от Танита60

# 337
  • Пловдив
Момичета днес моят мъж Андон има рожден ден и ви черпя за негово здраве .
Да ми е жив и здрав и винаги такъв добър съпруг ,баща и дядо.
ОБИЧАМ СИ ГО ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 10:23 от zi4e

# 338
  • Пловдив
ТУКА СЛАДИЧКОТО .. Hug Hug Hug Hug

# 339
  • Пловдив
И КОКТЕЙЛЧЕТА.. Hug Hug

# 340
  • Кубрат/ Пишурка
 ДОБРО УТРО и от мен ( то май добър ден стана) !

Яжке,чак ме зариби с тези кафета,ама като гледам,то сметаната двойно повече излиза от кафето!Обаче поне веднъж ще се опитам да си направя подобно.

Танче,не съм говорила още с Марси,но с Румето (Мимето,де) мислим да тръгнем от К-т в 7,30 и в 8,30 сме в Русе.Там веднага от 8,50 има автобус ,който в 11ч е вТърново,а в 11,45 - в Габрово.
 Другият вариант е да тръгнем в 9,30.Тогава ще сме в Търново в 11,50 и вие можете да се качите при нас и да пътуваме от там заедно до Габрово.Вторият автобус е Русе - Момчилград през Габрово.Само трябва да разбера на коя автогара спира щом има поне две.В Габрово стига в 12,50.Всъщност имаме още седмица,а и Марси ще се върне в неделя.

Зичееее,да ти е жив и здрав мъжът!Много да те обича и успехите да вървят с него!!! Да го слушате много,че ние лъвовете обичаме да командарим! Ще си прибера една бутилка за довечера.

# 341
                                     Зиче,

Честит Рожден ден на съпруга ти,
да ти е здрав и жив,
и с тебе все по-щастлив!
Нека винаги да е готов
за лудории и любов!
Все така да се обичате,
и ръка в ръка напред да тичате!
Няма радост по-голяма,
до СТО годишни  да сте двама!
                                   НАЗДРАВЕ!

Доведи го този  мъж на Балани, да го видим и да си направим снимка с него, че да показваме на нашите да видят" какви не са"! Ха, ха, хаааа....
Весел празник!

# 342
  • Кубрат/ Пишурка

Танче,сега проверих,автобусите за Габрово от Търново спират на "държавната"автогара (каквото и да значи това).Сигурно е основната.

# 343
  • Пловдив
ЯНЧЕ ,ТАНЧЕ -Благодаря ви за пожеланията от сърце.
Янче и ти си лъв и си знаете породата .. Peace Joy Joy  hahahaНо пък сте всеотдайни. Hug Hug Hug Hug
ТАНЧЕ ...Стихчето ти е таман ,таман на място БЛАГОДАРЯ!
Наистина  ми е добър и много , много работен и които го познават ще потвърдят това. Peace Peace

# 344
Янче, най- добре ще е да се срещнем в Търново. 11.50ч. е много удобно време за нас. Ще видим     като слезем дали има билети точно за този автобус- от Русе -Габрово и ще купим. Ако няма, вие и трите трябва да омайвате шофьора, на коляно ли ще ни слага, на пода ли, но да ни вземе!
Нали знаеш как се питал шофьор, когато няма места: Господине, ще ме КАЧИТЕ ли? А не ще ме вземете ли! Така че, ще го питате, ще КАЧИ ли една баба и една млада!
Двете Автогари били на сто метра една от друга, няма да е проблем да се придвижим. Но аз си мисля, че там ще спрем, на държавната, но ще питаме шофьора за всеки случай.
Направете така, че да сме заедно, хем Деси и другите да чакат в Габрово един автобус.

Общи условия

Активация на акаунт