КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Благодаря ви момичета на всички за поздравите .То тези лъвове баща и щерка родени един след друг е така нама мърдане. Joy Joy
СЕГА И ЗА МИШИ ДА ПОЧЕРПЯ ЧЕ ТЯ Е МНОГО ЗАЕТА И ЕДВА ЛИ ЩЕ НАМЕРИ ВРЕМЕ ДА СПРЕТНЕ ПОЧЕРПКА.

# 406
  • София
Мише да си най щастливата жена и майка!
                                Във този слънчев ден
приеми най-скъпи поздрави от мен
по случай твоя рожден ден.
Бъди все толкоз мила и добра
бъди си просто майка и жена.
И не преставай да даряваш
със обич и със топлота,
твоето богатство,твоите деца.               

За Зиче ,твоята майка. Да ти е жива и здрава  !

# 407
Добро утро на всички!

МИШИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И ВСИЧКО, ВСИЧКО, КОЕТО ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВА! smile3525 smile3525 smile3525
Зиче, да ти е жива и здрава рожденичката, внуци и правнуци да пълнят живота й с радост Hug! И благодаря за щедрата почерпка, ще си хапна, но ще си пийна /довечера/!

Аз прелитам за малко и отивам да се трудя, че като за последен ден преди отпуска се натрупаха все завързаните проблеми.
Хубав ден  Hug!

# 408
МИШЕЕЕ,  

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

ДА СИ ЗДРАВА,ДА СИ ЖИВА
ДА СИ ОЩЕ ПО-КРАСИВА
И ДОМАШНИТЕ НАВРЕД
ДА ТЕ СЛУШКАТ И ЗАНАПРЕД!

ЩАСТИЕТО ДА ТЕ ДРУСКА
КЪСМЕТА ДА НЕ ТЕ НАПУСКА
ПЪЛНО ДЖОБЧЕ СЪС ПАРИЧКИ
ТА ДА МУ СЕ РАДВАТЕ ВСИЧКИ!

ЗИЧЕЕЕЕ,ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ЦЕЛИЯТ ВИ ЖИВОТ ДА Е САМО ПРАЗНИЦИ И ВЕСЕЛБИ!

# 409
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МОМИЧЕТА

ВИЖДАМ ЧЕ ЗИЧКА Е ПОЧЕРПИЛА

АМА АЙДЕ И АЗ ДА СЛОЖА ЕДНА ТОРТИЧКА

В ТИПИЧНО МОЙ СТИЛ

# 410
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ ,БЛАГОДАРЯ!!
Вече нямам думи какво да кажа защото ме разплакахте и мен с поздравите си и с тези стихчета на ШПУНЦ и МАСТЕРЧЕ вече ме довършихте ТОТАЛНО.. newsm45 newsm45 newsm45

ОБИЧАМ ВИ И АЗ МНОГО ВСИЧКИ .

# 411
  • София
     Сега прочетох каквото съм пропуснала.
     Жабче,благодаря ти за хубавите песни.Скоро не ги бях слушала,но ми припомни стари работи и се развълнувах и насълзих!
      Много хубава новина за Вики!Радвам се,заедно с вас Миши и Зиче!
      Мая,аз съм по-недоверчива от теб.Знам,че такива новини не се казват по телефона.Дали в разговора,за да уточните случая,не си споменала името на сина си?Има вероятност след време да ти се обадят пак и вече ще са по-конкретни и ще те излъжат,ако сега са научили нещо от разговора ви.Така,че си имай едно на ум!
      Момичета,аз днес пак няма да съм сред вас,а за довечера не е сигурно-дано поне по-късно да се вредя.

# 412

Честит рожден ден Миши!

От все сърце ти пожелавам едно утро, в което да тръгнеш усмихната, едно рамо, на което да стихнеш тревогите, една любов, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води при хората, една цел - да насочва живота ти, за да бъдеш наистина щастлива!

Зиче, честита рожденничка! Да ти е жива и здрава, щастлива, все така усмихната и лъчезарна!

Прекрасен ден Ви желая и много изненади !

# 413
Какво се чува от към морето:
"Здравейте, мацки от Ка-Ге-Бе-то!"
Кой рано- рано ви смущава-
Танита приятен ден ви пожелава!

Хей, рано ставате, ама и рано лягате бе! Цял ден търчите по работа, по задачи, по барчета, по паркчета, а вечер когато трябва да направим "седянката", се надупвате и "хър-хър"!

Излизам след малко, ще ходя до родата, че имаме едни земи да оправяме, нали съм безработна, все аз да търча, дето въобще не обичам такъв род ангажименти! Но няма как! По ми е добре пред компа, но работа имам, какво да се прави! Пожелайте ми късмет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШИ!
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА,
СТРАСТНА, БУЙНА, ОБИЧЛИВА,
НЕКА В ТОЗИ СВЯТ ШИРОК,
ВИНАГИ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ БОГ!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ,
И КЪСМЕТ И ПАРИ ВЪВ ИЗОБИЛИЕ!
         НАЗДРАВЕ!

nbirthday bdbaloni

# 414
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИ6И!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,НАЙ-ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА ЖЕНА!!!
                        ТОВА ЗА МАМАТА РОДИЛА ТАКАВА ХУБАВА ДЪЩЕРЯ!!!ЗИЧКААААА,ДА ОСТАНЕШ ВИНАГИ МЛАДА,КРАСИВА И ГРИЖОВНА МАЙКА И БАБА!!!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 09:16 от Didia

# 415
  • Видин
Добро утро, момичета! Hug

Мише, честит рожден ден!  bouquet
С очите си пленявай хората, с усмивката си ги прави богати и късай думи от сърцето си, които светят, които стапят чуждата умора и подаряват- лято! HugБъди най- обичаната жена и майка!

За теб:
За мама Зичка:

# 416
Зиче, честита ти рожденничка!
Да ти е жива и здрава!
Всички да сте живи и здрави, да се обичате и да се подкрепяте!
Дано Господ да чуе, с двете уши, тези хубави пожелания, които и отправяме всички, и да ги сбъдне!

Пек, жега- излизам, нямам избор! Чаоооо...

# 417
 newsm59 newsm59МИШЕ,честит рожден ден,бъди здрава,щастлива и много обичана майка и съпруга newsm59 newsm59.

# 418
  • Видин
Ето нещо за Миши и за всички вас  Hug

http://misli.hit.bg/blessed.html

# 419
  • Пловдив
Благодаря на всички от сърце няма да изброявам поименно ,защото от вълнение ще взема да пропусна някой .Толкова цветя ,толкова стихове ,даже и концерт имаше,толкова пожелания и все хубави и красиви , и е неизбежно да не ти докоснат сърцето и вие всички го направихте с лекота . Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви за това че ви има ,благодаря за това че сте мои приятелки ,благодаря за това че се познаваме макар и виртуално с повечето от вас.
Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства.

ТЕЗИ ПОЗДРАВИ СА ЗА ВСИЧКИ ВАС ОТ МЕН С МНОГО ОБИЧ!!!
 love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ПРИЯТЕЛСТВО..

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВАС ..

Евкалиптова Гора..   

Общи условия

Активация на акаунт