Раждане във ВМИ- Пловдив

• 106 913
  • 852
  •   1
Отговори
# 75
Там секцио със спинална не правят ли, т.е. да си в съзнание по време на операцията?
мисля , че не.във весела правят със сигурност срещу заплащане  и предварителна уговорка.моито секцио беше по спешност с пълна упоика

# 76
А при пълна упойка след колко време се идва в съзнание, питам защото никога не са ми правили каквато и да е операция.Майка ми беше като отнесена цял ден, като и правиха операция на жлъчката, така ли е при секциото?

# 77
А при пълна упойка след колко време се идва в съзнание, питам защото никога не са ми правили каквато и да е операция.Майка ми беше като отнесена цял ден, като и правиха операция на жлъчката, така ли е при секциото?
не се притесняваи веднага след операцията ще те събудят и ще те захвърлят като куче на леглото  и ще ти хвърлят една торба с пясък  бърху операцията,след което  сама си поискаи болко успокояващи защото може и да не се сетят да ти бият,може и да ти се доповръща след операциата ,но това е от упоиката

# 78
Това за торбата с пясък съм го чела някъде, хайде не ме стряскайте още от сега, че по принцип съм шубе.Дано като му дойде времето операцията да мине безпроблемно и възстановяването да бъде бързо.

# 79
Естествено, че правят секцио със спинална.Даниела, ти откъде си толкова сигурна, че не правят.Просто трябва да се заяви предварително и да се говори с анестезиолога.При планово секцио това не е проблем.
А торбата с пясък не е толкова страшна, не се страхувай.

# 80
сега вече могат да правят за това няма да споря когато аз раждах там  на никои  не бяха правили секцио  със спинална упоика.абе не е толкова страшно секциото не се стряскаи,а възтановяването при всеки е  различно ,аз лично се възтанових много трудно и след два месеца започна пак да ме боли  само че отвътре, всеки път когато трябваще дами идва.отидах на лекар и знаете ли какво се оказа -когато са ми шили матката са ми засегнали и друг орган  и вътре имам конци които не са се разложили.сега трябва да чакам  при второ секцио да ми ги махнат.пожелавам ти късмет и не му мисли толкова,не се стресираи още от сега. baby_neutral

# 81
  • Пловдив
gitadam , аз раждах с пълна упойка , но пък това беше желанието ми и не съм се интересувала за друг вариант.Събудиха ме на операционната още  и си спомням всичко последвало. Раздвижи ме една санитарка на следващия ден и това беше , казаха ми че оттук натам сама трябва . Никой не ми каза че трябва да си взема детето. На третия ден отидох да го искам-една от сестрите ми го донесе и даде разяснения какво да правя. Само то възстановяване е индивидуално .До късно през нощта бях на системи и смело мога да кажа , че болки нямах или бяха поносими .На изписването вече не помнех ,че съм била оперирана .

# 82
Здравейте мили  мами,

Аз също съм решила да раждам във ВМИ. Някой може ли да сподели за водното раждане.

# 83
  • Пловдив
Здравейте мили  мами,

Аз също съм решила да раждам във ВМИ. Някой може ли да сподели за водното раждане.

Валерия е раждала във ВМИ във ваната .Тя най-добре ще ти каже как е.

# 84
Благодаря !
Но, как мога да се свържа с Валерия.

# 85
  • Пловдив
Благодаря !
Но, как мога да се свържа с Валерия.

На предната страница на тази тема има няколко поста на Валерия , пиши и на лични.

# 86
Момичета, предстои ми раждане във ВМИ със секцио. В списъка, който е залепен пред АГ- отделението, има и да се носи храна за един ден. Вие какво си носихте, има ли нещо, което не бива да нося- кисело мляко или друго, наистина не знам какво да си приготвя   newsm78 . Извинявам се, въпросът ми не е много по темата, но просто не знам къде да го задам  Embarassed

# 87
  • Пловдив
Деня преди секциото ще си в патологична и за там е добре да има храна. Ще ти кажат че до 20 часа се харниш и пиеш за последно и на сутринта е секциото.След него няма да ти дават да ядеш два дни . Аз си бях взела кроасани , но  от нерви  и притеснение така и не ядох .

# 88
И аз от притеснения нищо не ядох  Laughing
Има си хладилници в стаите,но аз винаги съм си вземала пакетирани- солети,кроасани и др.
Може да си вземеш и мляко,не съм чула да има някакви храни,които да не разрешават  Thinking
Също така долу на партера има няколко магазина,ако ти потрябва нещо може и отта да си вземеш.

# 89
  • Пловдив
Съща така в  барчетата има сандвичи, пържоли, кюфтета...Ама като гледам не само при мен яденето е било на заден план Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт