Раждане във ВМИ- Пловдив

• 106 920
  • 852
  •   1
Отговори
# 105
За съжаление махат катетъра на операционната още  и е с подлога.Аз лично отидох на другата сутрин като станах.

Аз бях с катетъра докато не се раздвижих на следващият ден.Не са ми го махали в операционната.След това вече си ходих до тоалетната и така.Можеш да помолиш да ти го оставят катетъра още преди операцията като ти го слагат.

# 106
Момичета,   bouquet и благодаря! Учудвам се, че не правят секцио със спинална упойка  newsm78  иначе съм навита за такава, защото когато ми оперираха коляното, си говорихме с анестезиолога, не съм слушала лекарите, които оперират. А след колко време ви изписаха?
мен ме изписаха на 5-тия ден ,няма да те даржът дълго,бъзарзо ще те разкарат.за спинална упойка трябва да питаш на място,може и да правят ,но с уговорка и  срещу пари разбирасе

# 107
Момичета,   bouquet и благодаря! Учудвам се, че не правят секцио със спинална упойка  newsm78  иначе съм навита за такава, защото когато ми оперираха коляното, си говорихме с анестезиолога, не съм слушала лекарите, които оперират. А след колко време ви изписаха?
мен ме изписаха на 5-тия ден ,няма да те даржът дълго,бъзарзо ще те разкарат.за спинална упойка трябва да питаш на място,може и да правят ,но с уговорка и  срещу пари разбирасе

Изписаха ме на 6ти ден след операцията.

# 108
  • Пловдив
  Изписаха ме на 6ти ден след операцията.
И мен Peace

# 109
Момичета, каква е цената във ВМИ за избор на лекар (имам в предвид д-р Ямаков) за раждане секцио? Колко дни по-рано от планираната дата трябва да постъпите в болницата?

# 110
  • Пловдив
Момичета, каква е цената във ВМИ за избор на лекар (имам в предвид д-р Ямаков) за раждане секцио? Колко дни по-рано от планираната дата трябва да постъпите в болницата?

Аз постъпих в четвъртък по обед и в петък сутринта ме оперираха.
За другото мисля, че няма такава опция избор на лекар във ВМИ, но не съм сигурна.Нека другите да кажат .

# 111
Е, как да няма. Нали се уговаряш с лекаря, който те е следил.
Всеки си отива там заради доктора, а не за милите очи на акушерките.

# 112
  • Пловдив
Е, как да няма. Нали се уговаряш с лекаря, който те е следил.
Всеки си отива там заради доктора, а не за милите очи на акушерките.

Да, Каспър ама не  плащаш на касата за избор, а  ги даваш на лекаря WinkБлонди 08 трябва да се уговори с доктор Ямаков  кога и как  Peace

# 113
Момичета, аз родих във ВМИ със секцио, сега си гушкам едно момченце  Heart Eyes, доволна съм от екипа- проф.Милчев и д-р Димитрова, вече ми е 7-ми ден след секциото, и все едно нищо не е било  Peace . Огромна благодарност изпитвам към тези хора, и останалата част от екипа, на повечето от които дори не разбрах имената   bouquet. Пожелавам на всички да попаднат на лекари, от които да останат доволни , както стана при мен!

# 114
честито ,да ти е живо и здраво детенцето  Hug  bouquet

# 115
  • Пловдив
Честито и  от мен   bouquet!

# 116
Честито  bouquet

# 117
sheni_6, радвам се че всичко е минало благополучно.
Да ти е живо и здраво момчето.   bouquet

# 118
  • Пловдив
Сега е ред на Изабела WinkСтискаме и палци Hug

# 119
Благодаря ви, момичета, за пожеланията ! Между другото, сбъркала съм името на лекарката  Embarassed на болничния ми лист пише д-р Димитракова . Хиляди благодарности на лекарите от ВМИ   bouquet !!! Стискам палци на Изабела, пожелавам й леко и безпроблемно раждане !!!

Общи условия

Активация на акаунт