Минава лятото, тръгва си вече. Тъгува за него ПАЗАРДЖИШКОТО човече!(26)

• 15 541
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
А, то не пречи пак да са отишли. Laughing
И аз искам пааааааааааааааааак!

Я марш на работа  Mr. Green

# 91
Добре дошли на новите майчета , дано се чувства добре тук!   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • София
    Аз пък мисля, че майката трябва да гледа детето си до 7-годишна възраст, след което да започне работа на 4-часов работен ден, за да може да го забира от училище и да се занимава с него след обяд (това не включва само подготовка на домашни  Wink)
    ...

Направо не мога да повярва,че мислиш като мен....  Hug
На детето му трябва преди всичко внимание.

# 93
Ехооо, ето ме пак тук. Ние бяхме на "младоженска" почивка с мъжО. За 5 дни. Не е за вярване, ама е истина Mr. Green Макар, че не спрях да мисля за дребната и да звъня през 1 час, наистина падна голяма почивка. То си ми и личи - качила съм пак Whistling Whistling Whistling Само лежане и плюскане....
Относно ясли и градини - много ми се ще да имам възможността, за която Нелина е споменала, ама едва ли Tired

# 94
Блазе на Mari Pz  за младоженската почивка ние в близките години едва ли ще имаме такава.Но почивката ни тази година мина чудесно макар ,че малкият не е от най послешните. Но пък немога да си представа почивка без него просто навсякъде сме тримата и се чустваме чудесно,но пък ден два с мъжо сами биха ни се отразили добре ,но за сега само мечти Laughing

# 95
И ние сме като Nadinka. Откакто Стефко се е родил, сме се отделяли от него само веднъж за пет дни във връзка с командировка в чужбина. През цялото останало време, ама абсолютно винаги и навсякъде сме с него. Приятели ми казват, че изходът от тази ситуация е второто дете. Ама имайки пред себе си примера на мои дружки, май всичко си е до ненормално привързани родители, а не до брой на децата. Mr. Green
Утре, например, ще празнуваме 5-годишнината от сватбата си извън града - и познайте дали бройката ни е трима!

# 96
Май сте четирима. Mr. Green

# 97
# 98

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 99
  • Пазарджик

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Не и остана  Mr. Green !!!

някои си разхождат тумбачетата... Simple Smile

И тумбищатааааааааа

Добре дошла на Gery_s !!!

# 100
Добро утро, момичета!  bouquet

# 101
Къде сте момичета я драснете по някой ред ?Днес ходихме в Макдоналдс имаше Роналд шоу беше много хубаво малкият в начало като го видя и като ревна Cry ,но после се престраши и падна голям смях Laughing

# 102
Малко поздравче:
http://vbox7.com/play:e30743cd
 Със страхотното стихотворение на Петя Дубарова...
Hug

# 103
Хайде, по едно кафе!

Честита годишнина на Ива и съпруга и!  bouquet

# 104
 Здравеите на всички аз съм Ваня и ми е приатно да се запозная със вдички вас

Общи условия

Активация на акаунт