Минава лятото, тръгва си вече. Тъгува за него ПАЗАРДЖИШКОТО човече!(26)

• 15 536
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
СтелиЕли възхищавам ти се за това, което правиш, аз не бих могла  Blush ...стискай,  малко ти остана и УСПЕХ на края  Praynig

За клиника САНА, мога да ти дам само положителни отзиви...там се справиха с вторичния стерилитет който имах  Blush въпреки, че ходех там не заради самата клиника, а заради доктора...

Момичета, за пореден път се убеждавам, че Пазарджик е едно голяяяямооооо село.  Crossing Arms  И това фризьорската гилдия са най-голямите клюкари...   #2gunfire Докато стоя и чакам в салона се коментираше мама от форума.
Нищо лошо не е казано, само дето се споделяше с хора които нито я познават, нито се интересуват от нечий личен живот.... Къде ли имен така ме "дъвчат"  Rolling Eyes

Честита книжка на Надинка83

# 151
nadinka83,леко и безаварийно  newsm01
mother-of-pearlSClosePeace
По този повод ще "сдъвчам"малко Ванчето - много ми хареса с голямото коремче  Heart Eyes

п.с. кога е следващата среща в комплекса,искам и аз да дойда?

# 152
  • Пазарджик
По този повод ще "сдъвчам"малко Ванчето - много ми хареса с голямото коремче  Heart Eyes

Embarassed  Embarassed  Embarassed

п.с. кога е следващата среща в комплекса,искам и аз да дойда?

В четвъртък, на 11, от 18:00 часа  Peace .

Nadinka83 , честита книжка   bouquet .

# 153
Сонче, мисля че лентичката ти с принцесата не е изчислена вярно...показва, че си в по-малка седмица от мен  Simple Smile

# 154

Момичета, за пореден път се убеждавам, че Пазарджик е едно голяяяямооооо село.  Crossing Arms  И това фризьорската гилдия са най-голямите клюкари...   #2gunfire Докато стоя и чакам в салона се коментираше мама от форума.
Нищо лошо не е казано, само дето се споделяше с хора които нито я познават, нито се интересуват от нечий личен живот.... Къде ли имен така ме "дъвчат"  Rolling Eyes

Гери, трябваше в края на разговора да вметнеш, че познаваш обсъжданата. Mr. Green
    nadinka83, честито!  bouquet
    Гвен,   bouquet!

# 155
  bouquet  БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА МИЛИ МАМИ
mother of pearlS не се учудвам тя лошотията по хората ходи я а пьк то  женското клюкарство край няма
малката вече е по добре ама е доста трудно по отношение на яденето защото всичко което е забранено е най сладко а пьк и на мен ми е трудно на тая вьзраст да и обесня че не  може да яде от всичко понеже няма да ме разбере
благодарение на вашата подкрепа аз вече сьм по добре
а за доктор ДАНЧЕВ той работи в детско отделение в болницата но не работи сьс здравната каса само на частен кабинет

# 156
Здравейте!
Ние се завърнахме от почивка, в Огняново беше страхотно.Пълен релакс.По цял ден висяхме в минералния басейн, следобед разходки и вечер в някоя кръчма.Вики беше много послушна, само проблем беше изкарването от водата.
Soniamari, честит ти розов щъркел! Peace
Nadinka83, леко и безаварийно шофиране. Peace
Stelieli82, успех!Бързо оздравяване на детенцето. Simple Smile
Добре дошли на новите момичета! Hug

# 157
Честит рожден ден на Петя! Heart Eyes
                    baloni bdbaloni baloni

Ember, липсваше ни!  bouquet Показвай снимки сега! Mr. Green

# 158
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ !!!    bouquet

# 159
Искам да ви питам нещо...

Разбрах че имало молитва за леко раждане, която всеки поп можел да ти я изпее в църква. Правела се последната седмица. Някой знае ли повече?
Една позната от Пловдив каза,че е ходила на църква за тази молитва и са и я пяли....

Честит рожден ден на Петя   bouquet

Ванче , да пишеш  всеки ден тук за отчет  Naughty , че време не остана  Hug

# 160
Честит Рожден Ден на Петя!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Гери  Peace
не съм чувала за такава молитва,най-добре питай в църквата. Спомням си,че свеки ме води на 40-тия ден след като родих,за да ми четат молитва,но преди това....  newsm78

# 161
Искам пак да ви питам нещо, и то тези коио са раждали с епидорална - има ли главоболие, и повръщане в следствие на нея, продължаващо поне месец?

# 162
Честит рожден ден на Петя!  newsm51 newsm51 newsm51Момичета благодаря ви за пожеланията.

# 163
  • Пазарджик
Разбрах че имало молитва за леко раждане, която всеки поп можел да ти я изпее в църква. Правела се последната седмица. Някой знае ли повече?

Има такава молитва, даже я имам като текст. Все се каня да отида до църквата ... Но не знаех, че се чете последната седмица.

# 164
Извинявам се на не бременните мами,може би им досаждаме,но имам един ?
Някой знае ли каква е процедурата за замразяване на стволови клетки?

Общи условия

Активация на акаунт