АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 623
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Здравейте и от нас  Hug !!!

Да се разпиша и аз набързо за днес,че имам ужасно много домакинска работа  Tired  .

Да ви покажа вчера какави снимки направихме на Санди с баща му :

Честито на всички месечинковци   bouquet

# 226
SUNI, страшен сладур е твоя Александър и с тея къдрици.....за съжаение (поне мое) вече не е бебе, а си е същинско малко дете  Hug!!!
 Magi, честита ти мини рожденничка   bouquet

# 227
Честито на всички месечинки мили   bouquet Heart Eyes

Момичета имам 2 въпроса към вас:

1) Намирате ли косми в акото на бебетата ви. Вече редовно намирам в памперса на Габи косми, а днес бяха поне 3-4 дълги (може би мои, то и нейните не са къси де). Нали лапа всичко и поглъща какви ли не влакънца и косми, мислите ли че е опасно   bouquet

2) Махате ли бибите (към тези които ползват такива  Peace) след като заспят бебетата ?

Ние днес ще ходим до Пигис най-накрая да взимаме кошарка, да видим дали ще мога да я оставям в нея и да си върша работата, поне кафе да мога спокойно да си правя сутрин  Crazy
 А ето и нещо забавно за деня-абе тея хора как ги хвърлят тия деца толкоз на високо  #Crazy newsm78 Улови мига 1   Улови мига 2  ментета

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 14:31 от Aquariel

# 228
и аз да се включа набързо Wink

reiana Дани се роди с дълга и гъста черна коса Peace Отдавна е започнала да пада,но отдолу вече имаме от новата и затова не сме плешиви!Изсветля доста и от черна сега е тъмно руса!Единствено отзад на тила и покрай ушите е много дълга и гъста/там не пада/ newsm78Нали има нещо като поверие,че по време на бременността ако повръщаш или имаш киселини бебето ти ще се роди с доста коса!Даниел се роди с много коса,но през бременността нито веднъж не съм повърнала и незнам що е то киселини Peace
aquariel 2-3 пъти съм намирала в акото му негови косми Peace Да ти кажа струва ми се невъзможно да го опазя да не ги лапа,при положение,че често сам се скубе,а ръцете са ни нон стоп в устата как да стане номера да не лапа косми ThinkingЗалъгалката отдавна не я признаваме,но когато заспиваше с нея му я махах веднага след като се унесе Peace
Емма Дани яде и нощем.....по колкото си иска!Опитах да премахна нощното ядене,но не става.....търси си го!Той не,че яде..просто захапва и дъвче зърното,не суче PeaceТака свикнах с този режим,че не ми пречи особено!

Честита месечинка на Габи и другите празнуващи  Heart Eyes

П.С. Тук е 40 градуса и грам ветрец не подухва ooooh!Ще изпукамееееее

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 14:43 от sisee

# 229
Сисе и ние се потим страшно много в кошчето за кола. ooooh! Слагам отдолу чаршавче или пелена, ама после като я махам е като къпана  Sad
А за космите права си, и Габи си скубе косата и ръччиките и са вечно със разни нещица между пръстчетата  Laughing

За косата- Ние бяхме с много черна и дълга косичка, сега просветля и малко оплешивя, но и на нас около ушишките и на тила е дълга, даже онзи ден отрязах малко че се беше сплела много, макар че я реша  Peace  А пък за поверието- при мен важи, аз повръщах до края на 4-ти месец и имах зверски киселини, които ме държаха будна цяла нощ  ooooh! Ама вярно излезе една рошла накрая  Mr. Green

# 230
Aquariel, аз досега не съм намирала косми в акото, но не знам със сигурност дали няма защото много много не си навирам носа там да го разглеждам. Хвърлям му едно око набързо и така. А бибата аз не я махам, защото Дари като заспи по-дълбоко сама си я изплюва. Пробвала съм да я махна но тя до по-дълбокия сън си я смуча.

Емма, за яденето и режимите аз не знам колко ще съм ти от полза, защото Дари вече сигурно 3 месеца не яде през нощта, сама си ги премахна, не се и събужда (пу пу). Но пък може сутрин да се събуди по-рано към 5ч. Иначе през деня един ден има 3 часов режим, друг пък няма. Но и аз откакато кърмя вече по-сериозно в много ситуации я слагам на гърда да се успокои и действа.

reiana
, дари се роди с доста коса и един особено дълъг перчем отгоре. Отстрани и на тила поопада малко и си стои по-рядка, но перчема отгоре си стои, а под него се вижда нова коса.

ЛУРДЕС, аз го търсих това картофеното пюре и след като не го намерих реших да започна с морков. Досега сме яли морков, и картоф с морков. За утре съм и  приготвила картоф с тиква. но не започнах с 1-2 лъчижки, а 5-6. на следващия ден повече. Вече седми ден се захранваме, не е стиганала още до половин пюре от тези от 125 грама.  След това я кърмя и в краяна сметка като грамаж колко изяжда само тя си знае.

# 231
Ох не ммога да не ви я покажа тая снимка, умрях от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

# 232
  • Добрич
Aquariel ,аз косми не намирам,ама съм нон стоп с вързана коса.Най-много от неговите да налапа,ама те са много тънички и не съм ги виждала в акото.Нашата коса оредя отвред,но все още си държим на перчема,той си стои,но стана по-светъл.

Бибата я бяхме отказали,но забелязах,че цока палец и сега пак му давам биберон-махам го щом заспи,иначе не се сеща да го изплюе.

Сисе,поливайте се  с водица Peaceи тук е канска жега Tired

Aquariel малееее,ей на това му казвам купон!!! Grinning Grinning Grinning Grinning

# 233
Здравейтеееееееееееееее   bouquet
Вчера тръгнахме от Обзор и стигнахме до Етрополе утре се прибираме в София ...........ама как не мис е тръгвашеееееееее .
Снощи се опитах да изчета всичко да видим дали съм запомнила  Whistling
първо честито на месечинковците .   bouquet
второ на патерици Самуиловия ден Емма страхотно ти е момченцето не се впрягай толкова не го гледай по-нечия система а по-твоята  Wink  Hug
Ваня М да си жива и здрава ,много щастлива и усмихната   bouquet  bouquet  bouquet
Хикси тя тая снимка с бирата е стара вече  Mr. Green от тогава колко още съм оправилааааа  beer beer3 beer2 cheers beer Drunk
за срещата ..........няма какво да кажа ,толкова хубаво си прекарах ,толкова съм щастлива ,че успях да ви видя  Hug Жоро каза ,че съжалявал ,че не сме отишли във Варна на море  Rolling Eyes май -другата година сме там  Joy всички сме много доволни  Grinning
Акварел приятелко  Hug и Стефко има косми в акото почти всеки път  ooooh! иначе е плеши ама колкото да яде има ...
за бибата ......ти знаеш виждала си ни ,когато заспива му я давам после той сам си я вади  Peace
за храненето ние си папкаме нощем .....то ни и личи де  Rolling Eyes Ема Сашко спря да яде нощем когато спряхме кърменето демек 5 месеца не бях спала обаче сега вече свикнах въобще не ми прави впечатление вече .
Съни Санди не прилича на бебе а на малко момченце много е сладък  Hug
сори ,че стана толкова дълго ама нали липсвах .....  bouquet

# 234
Ох не ммога да не ви я покажа тая снимка, умрях от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

аууууууууу  ужас лошо ми стана  Sick хем смешно хем трагично  #Crazy #Crazy #Crazy

# 235
  • Варна
Емма големите деца съм ги гледала по мааалко по-различен начин, особено Ели горката. Кърмех я точно на 3 часа и без хранене през нощта. Като казвам точно имам предвид, че ако ревне 15 мин по-рано не й давах.  Mr. Green  Ама й майка съм била, а? И то милото като видя, че няма да го огрее през нощта да папка, спря да се буди и си спеше по цяла нощ. За да я "науча" ми костваше няколко вечери рев и наливане с вода. Ники пък беше такъв сънльо, че хич не ми се налагаше да се боря за махане на нощното хранене - той заспиваше в 18:00, аз го кърмех спящ като си лягах към 22:00, а детето се събуждаше чак в 6:00, т.е. 12 часа сън.

Сега това малкото съм го оставила да ми се качи на главата, ама не се оплаквам. По-лесно ми е така да го гледам, пък и детето е по-спокойно и  доволно. Невена определено няма да се поддаде на привикване към режим. Като порастне ще има да сравнявам резултатите от прилагането на двете школи.  Joy

SUNI_22 На колко годинки е това детенце на мотора? Нещо май ни баламосваш, че това е Сашко, а?  Joy  Joy

Абе как ги намирате тези косми? Май голямо проучване пада, а? Аз не отделям чак таков внимание на съдържанието на памперса, само гледам консистенцията и мириса...

# 236

Абе как ги намирате тези косми? Май голямо проучване пада, а? Аз не отделям чак таков внимание на съдържанието на памперса, само гледам консистенцията и мириса...

Стефко ака по 3 -4 пъти на ден и то е едно такова редичко и се вижда косъмчето не е нужно да се взирам и проучвам  Joy

# 237
Ясмина ние от както имахме кървави жилки в акото и аз нещо се "деформирах" , всеки път разглеждам и търся и какво търся и аз не знам, някой път намирам косъмчета, друг път някоя жилка, току виж съм намерила злато вътре  Joy hahaha абе направо съм луда за връзване  Joy

Ама както казва Петя нали ни е златно акото и косъмчетата си личат от далеч  Peace

Аййдее идвайй си че се побърках от скукааа и чаакам да разкавзаш в картинки  Heart Eyes Joy

# 238
Здравейте мами!
Емма ние се храним през 3 или 4 часа през деня последно в 22ч.,а от известно време започна пак да се буди през нощта и пак ядем.От няколко дни заспиваме много трудно то не е носене ,не са люлки е не като се умори и накрая заспива в ръцете ми и пак се стряска.При нас си мисля ,че са венците.
Акварел  и аз няколко пъти намирах косми в акото ама то е нормално аз не мога да му чистя постоянно ръцете те са постоянно в устата.И ние имаме най-много косичка на тила и всичко става само косми.Заспиваме с бибата,но той сам си я изплюва по някое време.Няколко опита правих да я махна и се буди от тогава я оставям.
В понеделник ще започваме да се захранваме  със зеленчуково пюренце feeding

# 239
Има ли и други ревливи бебета в тази жега днес? Дари не само че се нарева едно хубаво, ами и направо опищя блока. Малко се поуспокояваше като я носим, накрая я нахраних, поуспокои се малко, но пак продължаваше да хлипа, и заспа. Голя я съблякох, водичка и давах, биберон, нищо не помагаше. Ужас направо, така жално ми стана за нея.

ей cenitelkata, радвам се че сте изкарали добре на морето.

Aquariel, егати и снимката, и аз се чудя да се смея ли, да плача ли, горкото детенце.
А от предните снимки, които пусна с подхвърляните деца на горе, и аз имам същата снимка от малка, вуйчо ми ме хвърляше така и на снимката са ме уловили във въздуха, много е интересна.

Емма големите деца съм ги гледала по мааалко по-различен начин, особено Ели горката. Кърмех я точно на 3 часа и без хранене през нощта. Като казвам точно имам предвид, че ако ревне 15 мин по-рано не й давах.  Mr. Green  Ама й майка съм била, а? И то милото като видя, че няма да го огрее през нощта да папка, спря да се буди и си спеше по цяла нощ.

Ясмина, една приятелка в момента така си гледа детето, аз ей така станах като ми каза  Shocked Аз докато давах с шише въпреки че виждах колко изяжда пак не си позволявах да я държа гладна. Като ревнеше по-рано и давах. Но за съжаление тук педиатрите са привърженици на това хранене и като ги слушат е така.

Общи условия

Активация на акаунт