АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 620
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Аквариел, косми в акитата аз не съм намирала newsm78

За бибата  - тя самичка си я плюе като заспи и аз само гледам да я преместя, че все и се завира под главичката и татито вика - "извади биберона от ухото на детето" hahaha hahaha

Ние се родихме с доста коса, но сега сме много плешивички Confused Вижда как има коса отдолу, ама нещо не расте newsm78

Съни, наистина Сашко изглежда много по-голям!  Hug

Бибобибо, аз може да пробвам и с домашно - да намачкам 1 картоф. Ще пиша какво съм решила Wink

Анели, и аз така махах бибата, ама се будеше и спрях. Simple Smile

# 241
Привет момичета.Аз сьщо като вас сьм априлска мама.Преди докато бях бременна сьм писала няколко пьти при вас ама оттогава досега само ви чета.Родих дьщеря си Кристиана на 03.04 сьс секцио по медицински причини.За сьжаление вече не се кьрмим.Тя се роди 2.850 и 48см.Преди няколко дни покрай Петето(ценителката)имах удоволствието да се запозная сьс Сисето и още няколко варненски мами.Надявам се че ще ме приемете отново вьв вашите редици.
Сисе,Пете  Wink

# 242
  • Стара Загора
Здравейте мами!

Емма, и при нас режима никакъв го няма, кърмим се през 1-2-3-4 часа, както дойде... нощно време също. От раждането до преди около месец се будеше веднъж на вечер, рядко повече, но сега се буди по 3-4 #Crazy След първото събуждане я  вземам при нас на спалнята, иначе не бих издържала. И другото, Поли все още яде по 20-30мин Crazy
Аз пък да се оплача, беше ме хванало ужасно разтройство, предната вечер почти спах във WCто и вчера бях като парцал. И от цялата тая работа и яденето само на препечени филии със сирене  ми намаля кърмата(тя и без това никога не е била особено обилна, но ни стига)
Та по-интересното е, че сутринта направих на малката Фризолак да я дохраня, обаче имам чувството че тя не знае как да пие от шишето и бях принудена да й давам с лъжичка. Беше голяма радост, голямо викане, много и хареса да яде с лъжицата! До сега имах известни колебания, но вече съм категорична че ще започваме пюретата от 1 септември.

Изчезвам, стана дългичко  bouquet

# 243
Привет и от мен!  Hug

1-во ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Аквариел  hahaha попилях се от смях...  Joy Joy Joy
Емма и ние сме на същия режим- яде когато си иска, по колкото си иска и като видя, че и на идиот да се направя пак ще реве пъхам ц..., нищо, че е минал само час от последното ядене- така поне му запушвам устата  Mr. Green До края на третия месец Стефчо се будеше само около 3 часа през ноща да яде, а сега елате ни вижте- на 2 часа като часовник  Shocked И после цял ден съм  #Crazy
Пете сега разглеждах малко от албумите, нали Ясмина тия дни ме светна как да ги зяпам  Embarassed  Hug Hug Hug

Bibobibo - не досаждаш  Naughty Само ти и cow се отзовахте на идеята ми да си споделим мечтите ...  Thinking, ама другите като не искат- тяхна воля  Crossing Arms
 Стефинка приятно изкарване на моренцето!   grinning039 /и аз искаааам  Mr. Green /
nasita добре дошла!   bouquet Hug

# 244
За режима на хранени и ние напоследък никакъв го нямаме,хапваме си през 1,2,3 часа както и дойде  също и през ноща непропуска,ама според мен това е от жегите сега и те  се мъчат горките и на тях им е топло.Аз някой път даже като взема да дигам Габи от шезлонга и тя цялата е потна  Sad.
 За космите в акото и аз съм ги виждала при нас ама честно казано мислех че някакси като съм я преобувала е попаднал там и така,а то каква била работата,верно от това дето си лапат много ръчичките  Thinking
 За косичката и на нас напоследък ни пада така доста но само на определени места ,а на други си расте нова направо без да пада  Thinkingмного странно

Към ПЛОВДИВЧАНКИТЕ момичета къде сте айде тази седмица да се съберем в градската градина ,казвайте на коя кога и е удобно
Не се крийте desita79, cow  ,Lara1 ,aliliti ,veni-b

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 18:44 от m_a_g_i_vs

# 245
  Здравейте и от нас!

Вчера компа ми заби, днес пък нямах нет и вие толкова много сте писали, че направо   smile3556 ме заболяха очите от четене.

И ние нямаме никакъв режим на хранене. Даже от известно време става пак през ноща и пак яде и то по няколко пъти. Биба не ползваме изобщо вече от 3 месеца.

сисе, ето я бе nasita, а ти казваш, че не пише тук  Laughing    Привет nasita    bouquet

hiksita, к'ви мечти, к'ви 5 лева? Аз пак нещо съм пропуснала.....

SUNI_22, много ти е сладък бебока. И наистина изглежда по-голям. Аз от ония дни като му видях снимката и си помислих, че това ти е по-голямото детенце и сериозно се замислих колко ли разлика имат помежду си??  Embarassed

Емма, отдавна исках да ти кажа, че много ме кефи тая мисъл в подписа ти. Много е яко.  Още преди това все му казвах на мъж ми като ме ядоса, че искам само за 5 мин. той да е беззащитен, а аз да имам неговата сила, да го натепам едно хубаво да вида дали ще ми се отваря после.

musito, и аз така като ме беше тръшнал вируса ми намаля за 2-3 дни кърмата, но после всичко беше ок.  Peace  А за захранването аз още се ослушвам нещо. Изобщо си нямам и идея кога да започна, най-малко пък и как...

стефинка, приятна ти почивка   grinning039

# 246
Като ви чета ми става много хубаво ама наистина мноооогооо пишете бе хора.Аз пък имам друг проблем който искам да го споделя.Със спането бебка проблеми няма ама аз ИМАМ сериозни и то.Тя си спи по 12 часа през нощта без да се буди.Само мрънка като трябва да яде взимам я,кърмя я и пак в леглото.Но иначе и тя се храни на поискване на около 2 3 часа.Не прави никакви паузи.Ох отклоних се-та искам да споделя че от 1 2 седмици не спя въобще добре.Имам страшно безсъние. SadПоследните вечери все заспивам към 3 или 4 часа.А понякога дори в 5 сутринта.И познайте цял ден за какво става въпрос.А ангелчето си спи кротко кротко....Пробвах всичко ама не става-топло мляко с мед,чай,горещ душ,кекс Simple Smileама не и не.Не мога да заспя а ми се спи много.Ужасно е направо.Има ли някоя от вас със същия проблем.

# 247
Здравейте и от нас.
hiksita, моята мечта е къща с райграс по които Симона да проходи и както е казал Кехоу, ако искаш нещо много силно то ще стане, така че момичета мечтайте Peace
Аз не съм откривала косъм в акото все още, но ако знаете как ми пада косата вече, не беба а аз оплешивях иначе и на Симона й е останал само един перчем от горе и прилича на Алф Joy
Режима ни е да ядем на 3 часа и те са 9, 12, 15, 18, 21,3,6 спим нощем от 21 сутрин до 9 след това заспива в 10-11 за 30 мин, от 13 до 15 спи след това в 18 пак спи около 30 мин.    
SUNI_22, Алекс изглежда много голям наистина страшен сладур е Heart Eyesи нашия батко беше къдрав, а сега Мони е със супер права коса.
Добре завърнала се на nasita
Ох прекалих

# 248
Привет!!!
Маги, първо Честита ви месечинка! Да ти е живо и здраво Габито!!!
Воро, въобще не се крия, но от нашето тати през уикендите не мога да се вредя на компа. Grinning Готова съм за среща, само да не е след обед по жегите.
Емма, режим не спазвам, а се ръководя по детето - мама на поискване съм. И засега има успех пу-пу. Спи от 9 до 5, след това папо и пак сън до 7. И аз като Ясмина батето го гледах по часовник, и не мигвах по цели нощи. С татито се редувахме през нощ да будуваме при бебо, другият да може да поспива. Пробвайте и вие, ако стане нетърпимо. Ще си свежарка през ден  Mr. Green Толкова ми е познато това въртене и пъшкане по цяла нощ....Нашият започна да спи като проходи.  Peace
Аквариел - това за "царя на педалите" ми е любимо newsm53. А снимчиците са страхотни, както винаги.  Grinning. Бибата не я махам, тя сама я изплюва.
Хиксита, виждаш ли как те чета? Wink
Айрин, и аз не мога да спя добре, но при мен са разни фобии от тъмното, които имам от дете. Не знам какво да те посъветвам. Peace

# 249

Към ПЛОВДИВЧАНКИТЕ момичета къде сте айде тази седмица да се съберем в градската градина ,казвайте на коя кога и е удобно
Не се крийте desita79, cow  ,Lara1 ,aliliti ,veni-b
"крием " се по морето  Whistling ако ни изчакаш другата седмица сме на линия  Laughing след сряда! Стискайте палци всичко да мине безаварийно, че вчера ходхме щора да купуваме  ooooh! Такъв екшън сме с тия деца... изобщо не мога да кажа че съм почивала, ама да са здравички , пък ние с татито ще разпуснем като се приберем ! А относно плажа - за огромно съжаление на таткото съм цербер и не я допускам там!  Peace И без туй няма нищо да разбере, що да си слагам таралеж в гашите! Иначе деца под 1 г. на плажа бол !
Абе моята Ива изобщо не ще да яде сероизно пюретата. Днес от 125 гр. да е изяла 40 и се дръпна- рев иска си цокито. Наймного до 80 гр. сме докорвали , а трябваше да сме заместили едно хранене. За сега сме папкали морков, м. + картоф , и м.  + ябълка!  Адапте със шише също отказва... абе знае си интереса детето!

# 250
Ето така изглеждаше къдравото ни момченце

# 251
Сисее и ние си се родихме с много косо ,ама така си и остана,та затова се чудя как и се сменя без да забелязвам! А това за киселините е вярно-аз се съсипах от тях! Peace
 Милена е супер нервна от тези зъби! Умирам #Crazy На някое друго бебче растат ли му зъбки и как се справяте newsm78
 Акварел и аз много искам кошарка,но се чудя как ще стане,като не трябва да седят newsm78 Ти легнала ли ще оставяш Габи  bouquet

# 252
Момичета на нас ни се отразява много зле смяната на климата Tired Тук въздуха с нож да го режеш....толкова е задушно!Не е като във Варна влажен Confused По цял ден е кривотия,все мрънка,цока непрестанно,топло му е ooooh!
caradchova много ти е сладък къдрушкото Heart Eyes
Някой ще включи ли nasita и Криси в списъка ни Hug но само при положение,че се разписва по-честичко Wink
Стеф ти нали тръгна за морето,кво правиш тука Mr. Green

# 253
Ето така изглеждаше къдравото ни момченце

а а а не!!!!!!! Ти се бъзикаш нещо.това дете не може да е на 4 месеца.Прилича на годинка Shocked Shocked Shocked
ПуПу да ти е жив и здрав  bouquet

# 254
 Joy :35:airin555  това е баткото сега е на 3 год а на снимката е на 1год и 2 мес.
Сега си търсим снаха от априлчетата Wink

Общи условия

Активация на акаунт