АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 624
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
cow аз също имам фобия от тъмното но досега съм си спала добре.Вярно и преди имах трудно заспиване(поне по 1 час въртене в леглото)но сега си е направо безсъние.а нали и кърмя не мога да пия нищо.Преди пиех мента глог и валериан,но като кърмя вече не става.

# 256
ха ха ама съм и шматка аз CrazyЕми да трябва му вече жена на малкия Laughing Laughing Laughing

# 257
caradchova много ти е чаровно момчето-пиши ни за кандидат снахи   bouquet
Яна сега ще ти пиша на лични направо, видях че си ми писала, ама на мен компа ми стои 24/7 включен и естественно не излизам от форума, дори и да ме няма   Peace
Айде ЛЕКА НОЩ и от нас!  smile3507

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 01:39 от Aquariel

# 258
Добро утро, кафе..................

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 08:16 от caradchova

# 259
  • Popovo
Добро утро.
Ама ако знаете как ми се спииии.  smile3507 Това дете моето ще ме побърка. Аквариел как беше Габи снощи, успяхте ли да поспите?

# 260
Хелоооуууу   bouquet
 До като не съм забравила да ви почвам:
 Anilinda, ами ето ти я мечтата бе - да имаш сила за 15 мин, че да го счупиш от бой твоя мъж  Mr. Green!!!
  Hiksita, моята мечта......аз също искам къща, но на едно определено място  Wink, искам и по-голям апартамент във Варна, че тук направо се задушавам  Rolling Eyes, а също искам и ...повече приятели  Rolling Eyes  Rolling Eyes, защото напоследък ми е доста самотно.... Confused А иначе "истински" мечти (дето няма да се осъществят)....бол!
 Caradchova, страшно дете  Party!!
 NasitaHug, не се запознахме, аз бях с диването с кенгуруто (Самуил)  Twisted Evil!!!
 Айде сега пък Mileni къде се дяна  Thinking??
 Reiana, нали ти беше със свалените килограми  Blush, дай малко подробна информация (че и меню), че тука доста сме му привърженичките на тоз вагабонтин Дюкан  Joy
 А къде ви е кафето  Thinking
 sisee, ще ми припомниш ли как се даваше Туя-та преди ваксина, че съм забравила  Whistling

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 08:15 от Анонимен

# 261
Добрутро и от мен, и ние не спахме много тази нощ, правихме това многократно :  ooooh!

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 09:00 от Awake

# 262
Добро утро и от нас!
Благодаря на всички за топлото посрещане! newsm51Сисе обещавам да пиша колкото се може по редовно.
Емма не се запознахме ама стояхме една до друга.Ти ми дьржеше шишето докато направя млякото на малката.Вие не сте единствените който не стоят в количката.Никьде не излизам на разходка без да сьм взела кенгурото че не се знае в кой момент ще и скимне на момата че иска на рьце.
Hiksitaаз имах две мечти.Едната вече ми се сбьдна.имам прекрасен мьж и още по прекрасна малка дьщеричка.Втората ми мечта е да си имаме собствен дом(без значение дали ще е кьща или апартамент)Просто да знам че е наше.Изнам че и това ще стане просто е вьпрос на време.
Aquariel ние редовно имаме косми в акото.ама тя все си лапа рьцете а моята коса така пада че иобщо не се учудвам.
Caradhcova голям сладур твоя син.Да му имам кьдриците.
Емма мерси за кафето.От мен закуската cook.Аз още сьм скарана с тоз дюкан.

# 263
ето ви нещо и от мен да се посмеете за добро утро.А аз си лягам вече че тук е 2 и половина през нощта. Grinning.ето тук
http://fishki.net/comment.php?id=39886

# 264
Айде на закуската:

И аз като аквариел съм 24 по 7 тука и нищо, че ме пише горе - това не значи, че съм тук!!!
Ай...............................

# 265
Ааааа, stefinka, таквиз неща не ядем, глад и само глад  Crossing Arms  hahaha

airin555, лека нощ!  Simple Smile

# 266
Добро утро и от нас  Grinning
stefinka а молятее дай нещо по диетично за закуска  Grinning
cow   айде ще изчакаме и Вени Б да се върне от морето и тъко ще се поразхлади за да се видим  newsm10

# 267
Мамчета, добро утро! Hug
Аз да кажа, че след малко забягваме навън, че времето е хубаво, не знам дали ще успея да пусна нова темичка, ако иска някой друг да се пробва, че да не минем 15-те страници! Simple Smile
Целувки на бебоците Hug  bouquet

# 268
Добро утрооооо!
Кокетка кво спане, тя като се будеше преди нощем да яде аз спях по повече ooooh! Аз си легнах в 2, тя се събуди в 3 до 4 яде, после се събуди в 6 до 7 яде и пя  newsm78 Joy, после до 9 спахме  #Crazy Ама за събужда щото се о бръща по корем и вдига галава и почва да се криви . Абе 5- 6 часа имам спане все пак  Hug Ама се чусвтсвам като самолет без пилот  Crazy

Снощи доста се посмях на ТОВА Даже и сълзи пуснах  hahaha

Ох айде чао за сега че се наакахме  Whistling
Стефинка давай ги тия банички, много ми се ядат  с бозичка....после чичо Дюкан ще оправя работата  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 11:41 от Aquariel

# 269
  • в илюзия
ОООООООО
Стефинка какви са тия банички бе жена , тука всички сме на диета. Mr. Green
Ние косми в акото нямаме , въпреки , че имаме мноооооого коса , стърчаща навсякъде, като таралеж сме.
Сега да попитам един въпрос :
персил сенситив бебешки прах за пране ли е? Гледах в часа на мама по БТВ , че бил бебешки , ама нещо не им вярвам многоо. Та вие перете ли с такъв?
Съжалявам , че пак отварям темата за праховете , ама  Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт