"ДЕКЕМВРИйската мама не трае, за ново бебе тя мечтае!"

• 17 289
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, Мами !
Мимак, голям фен съм ви на снимките. Ама вашия тати какви коси е пуснал- същи герой от филм с пирати,  кораби и съкровища.

Честити годишнини на Вержи и Адена , но поотделно де, че така излезе все едно те двечките са се венчали  Mr. Green

Еси, благодаря за инфото. Не успях да намеря този доктор, но друга има също добра в УСУЛ и стана бързо работата с прегледите. Драсни една рецепта или дай линк за нещо със сини сливи и малини, защото взехме плодове от село, но са малко меки и не стават за ядене вече, а не ми се и изхвърлят. Но моля те, да бъде лесно, че аз не съм такъв виртуоз като теб в кунята   chef  bouquet

Като чета как се разболят хлапетата от яслите, чак ми става едно такова раздвоено за какво да се зоря толкова да го давам, че да тръгвам на работа, че да ми гледат все обувките навън, както се казва. Мале, мале, голям зор за работещите мами май, а ?!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 14:26 от poli.jekova

# 226
Адена за малко да забравя. Честита годишнина и на вас. Да сте живи и здрави и много щастливи!  newsm51

Мимак много хубави снимки, в кой град в Германия сте?

# 227
Уф, ние реимунизирахме вчера и Нора ми пари - и снощи и тази сутрин. Температура на нея е много трудно, да не кажа невъзможно да премериш, така че на допир преценям. Дадох Панадол, ама колко време може да ми я поддържа след ваксина температурата?
Иначе май ние сме най-фините - 9.500 и 77 см.  Blush
Четито на Вержи.  bouquet  loveuuu

# 228
  • Русе
Krisdimar,няма град защото сме на кораб и постоянно сме в движение.Снимките са от Белгия. Wink
Поли,ти няма ли да пуснеш малко снимки от скитосването ви лятото? Hug
Ние с ваксините сме назад,но не сме закъснели,като се върнем в БГ по коледа ще го ваксинираме, newsm78може и тук стига да имаме време.Иначе сме около 14кг и е висок 85-86см Peace

# 229
Поли,ти няма ли да пуснеш малко снимки от скитосването ви лятото? Hug

Ето за разглеждане, ама ние сме все още на републиканско ниво- по селата, по роднини... http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=123093

Някой да има идея защо не ми мърда gif-а от аватара ?

# 230
  • сто акровата гора
Здравейте, да кажем и ние за яслата  ooooh! Първият ден с тате се водиха че аз имах часове, влязла и като затворили вратата и тате отвън останал - рев, рев и пак рев. Стояла на прозореца и викала тате тате, не искала вода, не е яла. Днес втори ден, ходихме двамата с нея, разплака се на влизане, полежала на килима и после се утешила. Като отидохме да я вземем, с целия си акъл взехме че минахме пред прозореца, те са големи и ниски, а те наредени на гърнета и тя срещу входа точно, веднага ни видя и ревна, чух си я. Вече няма да минаваме от там, но определено изглеждаше по добре, а и е яла на обяд супа и малко от второто. Вземаме си я на обяд, ще видим до кога ще е така. Сестрата каза че е нормално всичко, да имаме търпение, детето ще свикне. Знам че е така, а и няма какво друго да правим, трябва да се работи, ама много мъчно ми става  Tired Иначе добре ми изглеждат нещата, грижовни жените, ще видим как ще е нататък.
Приятен ден от нас  Hug и стискам палци да минават леко тези адаптации   bouquet

P.S. Ивчок и Соня диша с Пух, обаче напоследък разнообразяваме с Чебурашка и с Грозното пате, пробвайте и вие, Чебурашка и Гена жънат успех почти колкото Пух. Иначе аз съм му фен на мечето ама и на мен ми идва в повече, от края на декември сме го завъртели, научих ги на изуст филмчетата, пак добре че са 7 - 8   Crazy

# 231
Здравейте банда !  Grinning
Поздрави от нас с Георги !  Heart Eyes
Бърза адаптация на всички "ясленчета"  Wink и по-малко болести  Peace
Вкъщи се гледа напоследък това :

Влакчето Томас   - може да хареса и на някой друг младеж  Hug

# 232
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Ние с Евка сме в болнични една седмица, 3 дни беше на ясла и хоп хрема Sick
Вече се оправя, ама ни е голяма скука у дома, та филмчетата са на дневен ред, Пух се котира най-добре за сега Embarassed
Много са хубави снимките на всички декемврийчета Wink
Поздрави Heart Eyes

# 233
Привет и от мен!
Минавам на отчет след консултацията на девойката: 11,100 кг, 82 см.  Peace
Яде за трима, особено след яслата.  Laughing Там дивее като за световно, в топ 3 на най-палавите била  Embarassed и топ 2 на най-активните участници в заниманията. Flutter

# 234
Привет и от нас.Днес също реимунизирахме Лори,премериха ни,та моето гардже е 85 см. и 11 100 кг. Дива,и без да е в ясла.Лори си пада по Скуби Ду и Том и Джери.

Магеста,добре дошла миличка.Много ни липсваше Hug Heart Eyes

# 235
Здравейте и от нас със Зори
При нас адаптацията в яслата върви екстра (пу-пу-пу-пу)  Joy Спи без проблем, играе си с децата,, не създава грижи, даже на гърне седи и чат-пат върши по нещо вътре. Как са я научили за няма и две седмици не знам. У нас какво ли не опитах.  Embarassed Само с яденето (и по-специално на обяд) прави въртели. Закуската си омитала винаги, но на обяд и понякога следобяд...мъкааааа. Но се надявам да посвикне и всичко да е наред.  Grinning
Magesta, къде се загуби? Липсваше ми. Надявам се всичко да е наред при вас.
Хубава вечер и почивни дни на всички  Grinning

# 236
И ние сме тук!
Отчет - 10.700, 83 см. На ясла не ходим и ни бият на поразия по площадките Thinking !

Най любими са ни 101 далматинци (замунда, бг аудио), и Пух заглежда, ама от кученцата изпада в кома, всъщност, така ядем- с тях!

# 237
Хайде като сте почнали с отчетите и ние да се впишем, 12 кг и 83 см.
Казаха ни вече да ходим на половин година за консултации. Лека вечер от нас  Wink

# 238
  • сто акровата гора
Мина и днешният ден на ясла, пак плака, вече се усеща от къщи, та на обличането на потничето се разплаква и започвам да обяснявам за децата, играчките и т.н. и се кротва, после на входа поплаква и вътре ми се моли милата, ама много жално, скъса ми се сърцето  Rolling Eyes
Иначе като я взех на обяд добре беше, тъжна, но не плакала много, търсила ме и тъгувала но не е като първите дни. Дано посвикне, че много тежко така  Tired Ох оплаках ви се, знам че ще се адаптира, тя обича деца, играе си, но просто е свикнала да съм наоколо.
Иначе сме добре, трябва да ходим на консултация че нашата доки нали беше отпуск и джипито не я мери ми написа от последната консултация мерките. То височината в къщи я мерим, по стара изпитана рецепта,  на вратата  Mr. Green Та 85 см, а кг на моят кантар са 13,5 ама дали са така, че не съм я мерила до сега на него.
Такива работи, бягам че иска филмче  hahaha

# 239
Магеста, добре дошла. Хубава идея, падаме си по влакове, но поместеното не се отваря.
Аз съм като трол със зъбобол-боли, мъчи, бузата ми е с подута пътечка отвътре. Имам чувството, че венеца ми е разранен, защото езикът ми е все там и чопли. снощи се жабурих (и пийнах) от татъовата ракийка. мина ми! ама цярът свърши. Да си дойда за още ли?! Ама Пингвините не летели, че ги съдят, станала авария на 8.09. едното крило се отпрало. Как ще си дойда през Унгария със зверолинчо не знам!
Не помня похвалих ли се Sick: мъво както се прибирал по нощите с колелото оня ден и срещнал самотен апарат-ранен и страдащ на алеята. Взел го сглобил го-нищо му няма и хоп-придобивка! И без това пролетта Симо счупи нашия!

Общи условия

Активация на акаунт