Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 939
  • 398
  •   1
Отговори
# 375
...хайде и аз да се включа отново в тази разкрасяваща ни тема Hug

Добре дошла! Какво да ти пожелая? Инат или постоянство? Hug Hug

# 376

Добре дошла! Какво да ти пожелая? Инат или постоянство? Hug Hug

Hug
...второтО  Grinning

# 377
Анастейнджълче, появявам се да ти честитя рождения ден!

nbirthday newsm67  ura Tada
Много здраве, много, много щастие, още повече любов и много ......... (попълни по желание  Mr. Green)
Честит рожден ден и весел празник днес!  Hug  smile3525

# 378
Здравете,сладуранки!

Да ви попитам,какво кокосово масло ползвате(вкъщи имам няколко на Икаров,но ги ползвам за друга цел) и само по дължината без корените ли го нанасяте?Колко време стоите преди да се изкъпете?
 newsm78

# 379
Аз нанасям и в корените, и по дължината. Стоя колкото около час или колкото време имам. И пет минутки да е- все е нещо! Hug

# 380
Аз нанасям и в корените, и по дължината. Стоя колкото около час или колкото време имам. И пет минутки да е- все е нещо! Hug
Благодаря,мисля да опитам,но само в краищата.Косата ми беше на кичури преди 1 година и от тогава е боядисана с оцветител  и в основата ми расте моита коса която е много жива,затова ще намажа само краищата,че са се поизтощили.  WhistlingКато се намажа ще споделя дали е имало ефект и при мен,но предполагам от първия път няма да има видим резултат,или?! newsm78

# 381
Ще има! smile3521

И на мен косата, която ми расте между боядисванията, е страшно готина и лъскава, и къдрава...И направо ми идва да спра с боите, ама как да ходя с примерно 10 см. прораснали корени, че и да се подстрижа след това съвсем късо, че да си оставя моя цвят... TiredТц, абсурд! Rolling Eyes

# 382
kafe, благодаря ти!   bouquet

Да ви почерпя поне с нещичко  Hug

Аз заминавам за Свищов, момичета. Утре тва. Да се грижите за косите си, че аз едва ли ще мога.  Rolling Eyes

# 383
  happy bd anastangelche  честит рожден ден,мила!пожелавам ти много здраве,щастие,,късмет и много любов!нека всички твои мечти се превърнат в реалност! baloni happy bd bdbaloni newsm81

# 384
anastagelche, Честит Рожден Ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам. Hug
Сега излизам от банята. Пробвах Фитовала и съм доволна. Масажирах няколко минути и се получи страхотна пяна. Stuck Out Tongue По-късно пак ще си кажа мнението.
stop, защо не намажеш и корените? Моята коса е нормална към суха и им слагам. Ако твоята е мазна просто сложи малко. Според мен трябва да се слага, защото косата расте и се обновява именно от корените.
Мис Арк, защо не си боядисаш косата в естествения й цвят? Така би било по-лесно според мен. Rolling Eyes

# 385
Пробвах, получи се по-тъмно отколкото трябваше да стане според каталога / а мъжът ми не харесва тъмни коси/. После се обезцветих, за да се направя пак червена. Точно това разказвах преди време тук- за една седмица ми се събраха 4 боядисвания и едно обезцветяване. Joy И се отказах. Joy

# 386
Мис Арк, много ти се е събрало.  ooooh!
Аз съм против всичките му там бои и обезцветители. Naughty Макар че на някои хора много им отиват кичури или просто друг цвят на косата, аз моята не бих я боядисала. Хем ми се ще малко промяна, хем не искам да я изтощавам...

# 387
Остава ми само за още една маска от тривитаминола и май ще почивам.
Малко ме е яд,че се подстригах така,но иначе после съвсем щеше да ме дояде. Бях стигнала една доста добра дължина.
Странно, не ми е филирана косата, на такава ли прилича?
Абе тя май самата фризюрка явно нещо не може кой знае колко добре да подстригва. Процедурата трае повече от 30 мин. Но нищо ще порастне косата ми.
Сега след като свърша с маската мисля само масла да слагам, ще има полза, нали?
anastangelche, да си жива и здрава. Много любов и красота ти пожелавам.
ДИДКА,добре си ни дошла отново и този път по-голямо постоянстно с маската. Наистина има резултат. Когато се прави последователно.

# 388
ani_4ka, аз се мажа с тривитаминол два месеца и после един почивам. През почивката си слагам кокосово масло и съм много доволна. Тъй като ми свършва, мисля да си взема бадемово за разнообразие.
П.П. Днес като си измих косата реших да си сложа само хининова вода. Няма да й слагам гел-пяна и да я суша. Интересно ми е какво ще се получи.

# 389

Black ice,мисля,че си права така или иначе ще се мацам,та поне да е цялата. NaughtyОпасявам се само после да не ми се омазни по-бързо,а иначе ми е нормална косата и нямам проблем с омазняването. Thinking

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 14:00 от stop

Общи условия

Активация на акаунт