Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 965
  • 398
  •   1
Отговори
# 255
Тогава трябва да ги миеш. Но пък от друга страна ако си ги сложила само по дължината, можеш да нанесеш маската в корените. Е, по дължината няма да има смисъл и няма да се подхрани там, но поне е нещо.  33uu

Ти всеки ден ли слагаш пяна и лак? Rolling Eyes
Я пусни една снимка преди да се подстрижеш. Rolling Eyes

# 256
Никъде в района не намерих Тривитаминол или АД3Е  Crossing Arms
обиколих десетки аптеки! Simple Smile

В едната дори като питах ми казаха: "Ами имаме само СУПРАВИТ, ЦЕНТРУМ..." и аз -  Shocked

hahaha

# 257
Ama то се продава във ВЕТЕРИНАРНИТЕ аптеки хихих Simple Smile

# 258
Никъде в района не намерих Тривитаминол или АД3Е  Crossing Arms
обиколих десетки аптеки! Simple Smile

В едната дори като питах ми казаха: "Ами имаме само СУПРАВИТ, ЦЕНТРУМ..." и аз -  Shocked

hahaha

Thinking Мила, прочете ли първия пост? Там има дори адреси на ветеринарни аптеки по градове. Wink

# 259
Малко късно се записвам в темата, когато вече косата ми не е нито дълга, нито здрава, но пък я изчетох и ще чета и другите, с надеждата да мога да я оправя!
--

Тривитаминол само в посочените градове ли се продава?

# 260
Ама...  Shocked
 newsm78

....

нали в предни теми и в предни страници пишеше: "тривитаминолът се продава във ВЕТЕРИНАРНИ аптеки, а АД3Е и в обикновени и една жена беше написала, че била купила в някаква аптека до тях или какво беше  Thinking
ох....

# 261
Малко късно се записвам в темата, когато вече косата ми не е нито дълга, нито здрава, но пък я изчетох и ще чета и другите, с надеждата да мога да я оправя!
--

Тривитаминол само в посочените градове ли се продава?
Не само. Потърси в твоя град във ветеринарните аптеки.
Ама...  Shocked
 newsm78

....

нали в предни теми и в предни страници пишеше: "тривитаминолът се продава във ВЕТЕРИНАРНИ аптеки, а АД3Е и в обикновени и една жена беше написала, че била купила в някаква аптека до тях или какво беше  Thinking
ох....

АД3Е и Тривитаминол са едно и също нещо. Продава се във ветеринарните аптеки.

# 262
Тривитаминолът се продава в много градове,не само в посочените.А АD3Е е новото му име  Peace

# 263
Тривитаминолът се продава в много градове,не само в посочените.А АD3Е е новото му име  Peace
точно така Peace

# 264
Мис Арк,
изплакнах си косата само с вода и след малко ще я намажа
с тривитаминол. Така като гледам изглежда все едно е мита
с шампоан. Май трябва да започна да я мия с един ден
по-късно.  Rolling Eyes
Колкото до гел-пяната не, не слагам всеки ден.
П.П. Утре сутринта като се изкъпя ще се снимам.

# 265
Само с тривитаминол ли? По- добри резултати ще имаш, ако добавиш и още нещо- някое масло например.

# 266
Така. Да кажа и аз.
Тривитаминол и АДзЕ е едно и също нещо. Чете се "А  Де-три Е".
Не е само в посочените градове, а имаме само тези адреси засега. Във всеки град във ветеринарна аптека би трябвало да има.
Ако някой знае адрес, който не фигурира в първия пост, да ми пише на ЛС, а аз в следващата тема ще добавям.
Май пак ще го преработя този първи пост. Ако не целия, поне началото да бъде прочитано.

black_ice, аз забравих да кажа, че повечето стилизанти се измиват само с вода, но ти си го забелязала вече. Grinning
Има едно НО, обаче. Дали мократа коса ще попие мазния Тривитаминол? Flutter

# 267
Мис Арк,
и за това съм помислила. Косата ми вече изсъхна и я намазах с тривитаминол.

anastangelche,
слагам си два месеца тривитаминол преди всяко миене на косата, след което почивам месец, мажейки се с кокосово масло.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 07:39 от black_ice

# 268
а само да питам...
тази маска само за растеж на косата ли е? Или за заздравяване, обем, блясък и т.н.?  Whistling  Blush

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 10:55 от Lenusikkk

# 269
За всичко Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт